E3 2013: Συνέντευξη, James Armstrong

O αντιπρόεδρος της SCEE με απαντήσεις για PS3, PS4, PS Vita

Να θίξουμε και το ίσως... ευαίσθητο θέμα του PS Vita; Δεν είναι, θεωρούμε, μακριά από την πραγματικότητα η εκτίμηση πως το φορητό σας σύστημα είναι μεν ικανότατο, όμως δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Sony αυτούς τους πρώτους 18 μήνες της πορείας του. Πώς θα το υποστηρίξετε ώστε να πετύχει; Είναι στα σχέδιά σας μία μείωση στην τιμή πώλησής του;
Ας αποσαφηνίσουμε κάτι ευθύς εξ αρχής: πιστεύουμε πάρα πολύ στο PS Vita, τις δυνατότητες και τις προοπτικές του. Σε αυτό το χρονικό σημείο θα μπορούσε ίσως να είχε αποκτήσει μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση, ναι, αλλά δεν θεωρούμε πως μια ενδεχόμενη μείωση της τιμής πώλησής του θα έλυνε "μαγικά" κάθε σχετικό πρόβλημα. Ακούμε τη γνώμη της αγοράς και συζητήσεις για το θέμα εσωτερικές γίνονται συνεχώς, όμως προσωπικά πιστεύω πως με περισσότερα ΑΑΑ games και καλύτερη στόχευση στο δημογραφικό του προϊόντος, θα είχαμε θετικότερα αποτελέσματα.

Από πλευράς μας, πάντως, έχουμε βοηθήσει σημαντικά με την υπηρεσία του PlayStation Plus, το Killzone Mercenary υποθέτω το έχετε δει, έχουμε και κάποια πράγματα ακόμη να ανακοινώσουμε για φέτος. Σημαντικό στοιχείο θεωρούμε πως θα είναι και η δυνατότητα του PS4 να "στέλνει" ασύρματα και απροβλημάτιστα games του στο PS Vita, καθώς και η γενικότερη συνεργασία ανάμεσα στο νέο μας οικιακό σύστημα και το φορητό. Μπορείτε να είστε βέβαιος ότι συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το PS Vita σε όλα τα επίπεδα για να γνωρίσει την επιτυχία που τού αξίζει.

Το ελπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και τις απαντήσεις!
Σας ευχαριστώ κι εγώ... και μπορείτε να μεταφέρετε στους αναγνώστες σας αυτό: όσο το ελληνικό κοινό έχει τόσο ψηλά στην προτίμησή του το PlayStation, η Sony θα το υποστηρίζει με όλους τους τρόπους που μπορεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ