Drake στη... θέση του Drake. Θέλεις;

Διαγωνισμός της Sony, o νικητής στο LA και στο Uncharted

Το Uncharted 3 της Sony, ο πλέον εντυπωσιακός τίτλος του PlayStation3 και δικαιωματικά το Video Game of the Year για το φορμά της (κι όχι μόνο), συνεχίζει να υτποστηρίζεται με έξτρα περιεχόμενο που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του πέρα της... συνηθισμένης των Χριστουγέννων. Στο πλαίσιο αυτό η δημιουργός του, η Naughty Dog, έχει ήδη προσφέρει αρκετό πρόσθετο περιεχόμενο μέσω PlayStation Network. Αλλά οι δύο εταιρείες εννοούν να κρατήσουν την κινηματογραφική περιπέτεια του Nathan Drake στο προσκήνιο για πολύ καιρό ακόμη, αν κρίνουμε από τον πρωτότυπο διαγωνισμό που ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες. Θέμα του; "Γίνε... Drake στη θέση του Drake"!

Πράγματι: η Sony δίνει την ευκαιρία σε όλους να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό για την ανάδειξη ενός... χαρακτήρα που θα ενσωματωθεί σε επερχόμενο expansion pack του Uncharted 3(!). O νικητής του διαγωνισμού θα ψηφιοποιηθεί - η μορφή του, οι κινήσεις και εκφράσεις του κλπ. - στο ίδιο studio παραγωγής που η Naughty Dog χρησιμοποίησε για την ανάπτυξη του Uncharted 3 και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί ως επιλέξιμος χαρακτήρας . Αυτός ο νικητής θα προκύψει μετά από συναγωνισμό με άλλους 9 υποψήφιους, ο οποίος θα λάβει χώρα στο Los Angeles - ενδιαφέρουσα επιβράβευση... από μόνη της, πιθανώς!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι του Αθηνόραμα Digital που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στον πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό είναι να επισκεφθούν τη σχετική σελίδα στο επίσημο Facebook Page της Sony Hellas και να ακολουθήσουν τα βήματα που απαρτίζουν την όλη διαδικασία. Μικρή... προειδοποίηση: ας έχουν προετοιμαστεί ψυχολογικά για ν' αποδείξουν ότι έχουν όχι μόνο φαντασία και υποκριτικό ταλέντο, αλλά και σωματικές ικανότητες διόλου ευκαταφρόνητες. Δεν είναι άλλωστε και κανένας... τυχαίος ο Nathan Drake!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ