Αθηνόραμα Digital: Uncharted 3 Week!

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζει κανείς για τον φετινό κορυφαίο τίτλο του PS3

Μπορεί να πει κανείς ο,τιδήποτε θέλει για το 2011 - είτε ζει στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό - όμως είναι αδιαμφισβήτητο πως τη χρονιά αυτή τουλάχιστον δεν μας έλειψαν τα ποιοτικά, υψηλού επιπέδου video games όλων των ειδών. Ειδικά οι κάτοχοι PlayStation3 θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το φετινό χρόνο, από πλευράς κυκλοφορίας ΑΑΑ τίτλων αποκλειστικών για το σύστημα της Sony, ως τον καλύτερο στην πορεία του: από το LittleBigPlanet 2 και το Killzone 3, μέχρι το MotorStorm Apocalypse, το Infamous 2 και το Resistance 3, η... καταιγίδα από κορυφαίες παραγωγές κάθε είδους ήταν εντυπωσιακή.

Κάτι ακόμη περισσότερο εντυπωσιακό, δε; Η κυκλοφορία του Uncharted 3 πιθανότατα θα επισκιάσει όλες τις παραπάνω!

Το νέο, τρίτο Uncharted είναι το μέλος της σειράς τίτλων της Sony με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες: μια αληθινή υπερπαραγωγή, με γνωρίσματα Hollywood blockbuster, που δεν θα συμβιβαζόταν με τίποτε λιγότερο από το χαρακτηρισμό του "video game της χρονιάς". Σε έναν τίτλο όπως αυτόν το Αθηνόραμα Digital αξίζει να αναφερθεί με λεπτομέρεια, γι' αυτό και η τρέχουσα εβδομάδα είναι αφιερωμένη στο Uncharted 3. Από τη Δευτέρα 24/10 έως και την Παρασκευή 28/10 θα δημοσιεύουμε ένα άρθρο σχετικό με το αριστούργημα της Naughty Dog. Το πρόγραμμα των άρθρων είναι το ακόλουθο:

- Δευτέρα, 24/10: Uncharted, η σειρά. Μία σύντομη ματιά στη μέχρι σήμερα πορεία του Nathan Drake και τη μελλοντική. Τί κάνει αυτή τη σειρά video games μοναδική στο είδος της;

- Τρίτη, 25/10: Uncharted 3, τα νέα στοιχεία. Τί φέρνει στο προσκήνιο η τρίτη περιπέτεια του Drake σε σχέση με τις δύο προηγούμενες; Τί πιστεύουμε ότι θα βρουν περισσότερο ενδιαφέρον οι βετεράνοι της σειράς;

- Τετάρτη, 26/10: Uncharted 3, οι επιλογές παιχνιδιού. Το νέο μέλος της σειράς στοχεύει στην ισορροπία ανάμεσα στο κινηματογραφικό σενάριο για έναν παίκτη και την ένταση των online συγκρούσεων για πολλούς μέσω PlayStation Network. Λεπτομέρειες!

- Πέμπτη, 27/10: Uncharted 3, σε εικόνα 3D. Πολλά έχουν ειπωθεί για τα στερεοσκοπικά γραφικά σε video games. Τί προσφέρουν στο συγκεκριμένο; Οι εντυπώσεις μας.

- Παρασκευή, 28/10: Uncharted 3, η τελική μας γνώμη. Είναι η υπερπαραγωγή της Naughty Dog άξιος συνεχιστής της σειράς, αγορά must για τους κατόχους PS3 και ίσως το Game of the Year για το 2011; Απαντήσεις σε όλα!

Uncharted 3 Week στο Αθηνόραμα Digital, λοιπόν. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε στις 2 Νοέμβρη τον τίτλο στα καταστήματα; Πιστεύουμε πως όχι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ