Αναβάθμιση για το Resistance 3

Νέα πεδία μάχης δωρεάν, πολλές άλλες προσθήκες και βελτιώσεις

Μπορεί το Uncharted 3 να αποτελεί φέτος την "αιχμή του δόρατος" για τη Sony όσον αφορά στην εορταστική περίοδο που πλησιάζει, όμως το Resistance 3 του Σεπτέμβρη παραμένει μία από τις καλύτερες προτάσεις shoot' em up πρώτου προσώπου στο PlayStation3. Η δημιουργός εταιρεία του, δε, η Insomniac, συνεχίζει να το υποστηρίζει εξαιρετικά με ανανεώσεις, η πιο μεγάλη εκ των οποίων γίνεται διαθέσιμη απόψε.

Για όσους και όσες έχουν ήδη επενδύσει αρκετό χρόνο στη συμμετοχή online συγκρούσεων (το τμήμα του Resistance 3 στο οποίο δόθηκε εύλογα μεγαλύτερη έμφαση), σημαντικότερο στοιχείο σε αυτήν την αναβάθμιση 1.05 είναι βέβαια τα δύο νέα πεδία μάχης. Αυτά προσφέρονται από την Insomniac δωρεάν σε όλους: δεν είναι δηλαδή περιεχόμενο που αγοράζεται μέσα από το PlayStation Store, αλλά θα προστεθεί στον τίτλο αυτόματα με την εγκατάσταση της αναβάθμισης. Το πρώτο, το Creek, υποστηρίζει τη συμμμετοχή έως και δεκαέξι παικτών ταυτόχρονα, ενώ το δεύτερο, το The Cranary, έως και τεσσάρων.

Για όλους τους υπόλοιπους, εξίσου σημαντικές είναι οι διορθώσεις και η βελτιστοποίηση πολλών στοιχείων του τίτλου, από τη Δικτυακή απόδοσή του και την εξισορρόπηση όπλων και ικανοτήτων, έως την προβολή των menu σε 3D και την ακριβέστερη χρήση του PlayStation Move. Η πλήρης λίστα με τα καινούργια ή τα βελτιωμένα στοιχεία βρίσκεται εδώ. H Insomniac έχει ήδη επιβεβαιώσει πως θα συνεχίσει την υποστήριξη και εμπλουτισμό του Resistance 3 με επόμενες αναβαθμίσεις, θεωρεί όμως τη συγκεκριμένη από σημαντική έως... επιβεβλημένη. Ο νοών, νοείτω!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ