5 Χρόνια Αθηνόραμα Digital: νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κέρδισαν τα 33 δώρα, αξίας άνω των €2000, των επετειακών μας κληρώσεων;

Ήταν η πιο μεγάλη κλήρωση που έχουμε οργανώσει μέσα στο 2014, μα... δικαιολογημένα: από την επετειακή μας των 5 χρόνων λειτουργίας, δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό! Η συμμετοχή του κοινού που αγαπά και ακολουθεί το Αθηνόραμα Digital αυτά τα πέντε χρόνια ήταν μεγαλύτερη από ποτέ και, για πολλοστή φορά, μας έκανε να ευχηθούμε να είχαμε πιο πολλά δώρα να δώσουμε. Με μία μικρή καθυστέρηση, λοιπόν - μεσολάβησαν αργίες και άδειες που δεν κατέστησαν την κλήρωση εφικτή νωρίτερα - παραθέτουμε τους τυχερούς και τυχερές που κερδίζουν κάποιο από τα 33 δώρα της επετειακής μας κλήρωσης. Τα δώρα "μοιράστηκαν" ανάμεσα στο κοινό που συμμετέχει μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook και το κοινό που προτιμά να το κάνει με ονοματεπώνυμο και e-mail, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Έχουμε και λέμε!

Το PlayStation4, προσφορά της Sony Hellas, κερδίζει ο Παναγιώτης Βελισαράκος

Το Xbox One, προσφορά των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κερδίζει η Έλενα Γιακουμέλη (συμμετοχή με e-mail)

To PlayStation3, προσφορά της Sony Hellas (και τα 5 games του από τη συλλογή μας), κερδίζει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Το PlayStation Vita, προσφορά της Sony Hellas, κερδίζει ο Ιωάννης Μαλανδράκης (συμμετοχή με e-mail)

Το Blade VEC 4G, προσφορά της CosmOTE, κερδίζει η Σοφία Λιόνη

Την Cybershot DSC-H400, προσφορά της Sony Hellas, κερδίζει ο Πέτρος Ζανέττος (συμμετοχή με e-mail)

Από ένα Walkman NWZ-WH505, προσφορά της Sony Hellas, κερδίζουν οι Νίκη Τσιάκαλου και Δημήτρης Τσαναγής (συμμετοχή με e-mail)

Από ένα Logitech G502 Proteus Core, προσφορά της Logitech Greece, κερδίζουν οι Πάνος Καλατζής και Χρήστος Τσίτσος (συμμετοχή με e-mail)

Από ένα Logitech Ultrathin Keyboard, προσφορά της Logitech Greece, κερδίζουν οι Γιώργος Μαρινάκης και Μαρίνα Ζωγοπούλου (συμμετοχή με e-mail)

Από ένα ασύρματο ηχείο Logitech X100, προσφορά της Logitech Greece, κερδίζουν οι Φώτης Βίτσας και Κατερίνα Τζωρτζινάκη (συμμετοχή με e-mail)

Από ένα ασύρματο mouse Logitech M325, προσφορά της Logitech Greece, κερδίζουν οι Ναταλία Γιατράκου, Βασίλης Παναγιώτου (συμμετοχή με e-mail), Ζήνα Γκαρτζολάκη, Μαρία Αργυροπούλου (συμμετοχή με e-mail) και Δημήτρης Αγγελόπουλος

Από ένα αντίτυπο του Killzone: Shadowfall για PlayStation4, προσφορά της Sony Hellas, κερδίζουν οι Μπάμπης Κιτσέλλης, Παύλος Σμυρνιούδης (συμμετοχή με e-mail), Χριστιάνα Πίκουλα, Ιφιγένεια Δανιά (συμμετοχή με e-mail) και Φιλήμων Ζαχαράτος

Από ένα αντίτυπο του Infamous: Second Son για PlayStation4, προσφορά της Sony Hellas, κερδίζουν οι Κλεονίκη Τσιούγου, Αριστοφάνης Γάσπαρης (συμμετοχή με e-mail), Κώστας Καραδημήτρης, Μιχάλης Μαυρικάκης (συμμετοχή με e-mail) και Κώστας Καλλιοντζάκης

Από ένα αντίτυπο, τέλος, του Infamous: First Light για PlayStation4, προσφορά της Sony Hellas, κερδίζουν οι Άννα Ευγενίου, Χαρίλαος Γκιουλτζόγλου (συμμετοχή με e-mail), Χρήστος Βαλακώστας, Κλειώ Αντωνίου (συμμετοχή με e-mail) και Νατάσσα Κωνσταντινίδη

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες που συνεργάστηκαν μαζί μας για την επετειακή μας κλήρωση, καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος σε αυτήν. Οι νικητές και οι νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή του δώρου τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάποια από τις επόμενες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ