2o Games Festival, το PS4 παρόν

Τριήμερο για gamers στο Γκάζι, το νέο PlayStation για πρώτη φορά επιδεικνύεται στο κοινό

Μία από τις "παράπλευρες απώλειες" του κακού οικονομικού κλίματος στη χώρα μας εντοπίζεται και στο γεγονός ότι... δεν ήταν που δεν ήταν πολλές οι "ανοιχτές στο κοινό" εκδηλώσεις για video games, μάς έχει απομείνει πρακτικά μόνο μία. Αυτή, ωστόσο, ευτυχώς βρίσκεται "προ των πυλών" εγκαίρως όχι μόνο για την εορταστική περίοδο αλλά και για την πιο σημαντική νέα κυκλοφορία προϊόντος για την ελληνική αγορά του gaming: αυτή του PlayStation4 στις 13/12. Στη δεύτερη χρονιά του, το φετινό Games Festival φιλοξενείται και πάλι στις εγκαταστάσεις της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, και θα έχει να επιδείξει μία σειρά από ενδιαφέροντα εκθέματα για όσους αγαπούν το gaming στις... παραδοσιακές (κυρίως) αλλά όχι μόνο μορφές του.

To Games Festival θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 29/11 έως και την Κυριακή 1/12, ένα τριήμερο στη διάρκεια του οποίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλά καινούργια games και κάτι... για πρώτη φορά στη χώρα μας: το PlayStation4, το οποίο θα διατεθεί στην αγορά σε 2 εβδομάδες αλλά θα κάνει "πρεμιέρα" στο Γκάζι με όλους τους σημαντικούς τίτλους της Sony γι' αυτό. Μαζί του θα συμμετάσχουν το PS3 και το PS Vita με δικούς τους νέους τίτλους, το Xbox 360 με υπάρχοντες τίτλους του και το Kinect, τα νέα περιφερειακά της Logitech για PC, καθώς και νέα games των Electronic Arts, Ubisoft και Blizzard μέσω της αντιπροσώπου τους στην Ελλάδα.

Ένα Games Festival δεν θα ήταν... πραγματικό φεστιβάλ χωρίς διαγωνισμούς ανάμεσα σε παίκτες, φυσικά, γι' αυτό και τέτοιοι έχουν προγραμματιστεί στη διάρκεια και των τριών ημερών με χρηματικά έπαθλα (συνολικά ανέρχονται στα €1500) και δώρα, τί άλλο, games! Η είσοδος στο Games Festival κοστίζει €5 και περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορεί να βρει κανείς στο επίσημο Web site της, εδώ. Θα σας δούμε εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ