To "The Bar In Front Of The Bar" μόλις απέκτησε το δικό του τσίπουρο

Το πρωτοποριακό spirit Rocks 'n' Grapes έρχεται να βάλει το λιθαράκι του στο σύμπαν της απόλαυσης.

Το Rocks n Grapes, το τσίπουρο του The Bar In Front Of The Bar

Το "The Bar In Front Of The Bar" βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά ανάμεσα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στη λίστα 51-100 του έγκριτου θεσμού, φλερτάροντας μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλο με την πρώτη πενηντάδα (νο.51). Οι υπερδραστήριοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι Αλέξανδρος Τσελεπής και Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος όμως δε σταματούν ποτέ να παίζουν μπάλα σε κάθε μέτωπο του χώρου τους και έτσι πριν λίγες ημέρες σύστησαν στο κοινό -μαζί με την ομάδα των συνεργατών τους- το Rocks ‘n‘ Grapes.  

Το Rocks n Grapes, το τσίπουρο του The Bar In Front Of The Bar 1

Το Rocks n Grapes, το τσίπουρο του The Bar In Front Of The Bar 5

Πρόκειται για ένα νέο τσίπουρο με μοναδικό χαρακτήρα, που θέλει να αφήσει το σημάδι του στο σύμπαν των μπαρ και των cocktails. Φτιαγμένο από διαφορετικές ποικιλίες ελληνικών σταφυλιών (Αγιωργίτικο, Μοσχάτο και μία ιδέα από Ντεμπίνα) και φιλτραρισμένο με ελληνικό μάρμαρο, διαθέτει καθαρότητα και ποιότητα.

Διαβάστε Επίσης

Είναι ένα απόσταγμα smooth, με νότες από δαμάσκηνο, κεράσι και βανίλια, με ωραία υφή που παραπέμπει σε καραμέλα γάλακτος ή dulce de leche αλλά σε spirit και μία ήπια επίγευση.

Ενδείκνυται για highballs και cocktails και παίζει όμορφα σε ποτά σαν το Rocks n Apples (με πράσινο μήλο και αλατόνερο) ή το Grapes Martini (με αγουρίδα και ξηρό βερμούτ, σε φουλ του σταφυλιού) αλλά μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν και σε κάθε κλασική συνταγή.

Το Rocks n Grapes, το τσίπουρο του The Bar In Front Of The Bar 3

Πολύ σύντομα μάλιστα, θα ανακοινωθεί και μία αρκετά ηχηρή συνεργασία του. Το βρίσκεις ήδη σε επιλεγμένες κάβες (σε διανομή της Beverage World) και σύντομα σε κορυφαία μπαρ - πέραν, προφανώς, από το "The Bar In Front Of The Bar".

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τρία ελληνικά μπαρ στη λίστα 51-100 των The World’s 50 Best Bars 2024

"The Bar In Front Of The Bar", "Barro Negro" και "The Clumsies" στις θέσεις νο.51, νο. 60 και νο. 68 του σημαντικού θεσμού για το έτος που διανύουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/10/2024

"Bonnot", μία επαναστατική μπάρα στα Εξάρχεια

Cool χαρακτήρας, urban αισθητική, φιλόξενο περιβάλλον και εξαιρετικά φροντισμένα ποτά συνθέτουν το παζλ σε αυτό το μπαρ των Εξαρχείων, που έχει κάτι να πει.

"Amore": Όλοι πάνε για απεριτίβο στο Νέο Κόσμο

Όνομα που βγάζει ιταλική κουλτούρα και ελληνόστροφη οικειότητα, χώρος που παραπέμπει σε dolce far niente καταστάσεις και ιδιαίτερη συμπάθεια σε γλυκόπικρα ποτά μετά μεζέδων: That’s "Amore".

Ο Rødhåd έρχεται στην Αθήνα για το opening του "Oddity"

Για την τέταρτη σεζόν του ετοιμάζεται ένας από τους πιο ιδιαίτερους χώρους της αθηναϊκής clubland.

Κι αν το "Coterie" είναι το επόμενο χιτ του Παγκρατίου;

Πολύ καλός καφές, ολόσωστα ποτά και φαγητό για κάθε στιγμή σε συνδυασμό με urban chic χαρακτήρα και cool vibes, όλα με απώτερη κατεύθυνση το μότο του μαγαζιού, την "ανεπιτήδευτη ποιότητα".

Πού θα πιεις καλό καφέ στην Αθήνα

Μία λίστα που θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Καφέ (01/10).

Η "Ντισκομπάλα" επιστρέφει ξανά για ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο

Το διάσημο disco bar της Αθήνας ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, έτοιμο να μας μεταφέρει σε μια εποχή γεμάτη χορό και μουσική.