Ο Angelos και η Fiona Kraft ενώνουν δυνάμεις για μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα

Οι ανερχόμενοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στη σκηνή του "Bolivar" για ένα μοναδικό DJ set.

Angelos FIona Kraft

Το Σάββατο 24 Αυγούστου, το "Bolivar Beach Club" παρουσιάζει μια βραδιά εξαιρετικής μουσικής με τον Angelo και Fiona Kraft.

Ο Angelo, ένα ανερχόμενο αστέρι στην παγκόσμια μουσική σκηνή, ξεκίνησε το ταξίδι του ως DJ με πάθος για τη house μουσική, αντλώντας έμπνευση από θρύλους όπως ο Danny Tenaglia και οι Masters At Work. Τo ταλέντo του στην παραγωγή τον οδήγησε σε διεθνείς επιτυχίες όπως το "Black Sheep" και το "La Jungla" και το βραβευμένο με Grammy κομμάτι "Lost". Έχει εμφανιστεί σε σπουδαίους χώρους όπως το "Blue Marlin Ibiza" και το "Brooklyn Mirage", όπου με την εξαιρετική τεχνική του ικανότητα και το βαθύ πάθος του στα decks εδραιώθηκε ως ουράνιος αγγελιοφόρος ήχου.

Η Fiona Kraft, μια πολύπλευρη καλλιτέχνης, παραγωγός, DJ και επιχειρηματίας, ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα ως πιανίστρια πριν μεταβεί στο DJing το 2014. Κέρδισε μεγάλη αναγνώριση με το κομμάτι της "Nomad" το 2021 και είναι γνωστή για την ατρόμητη δημιουργικότητα και την καινοτομία της στη μουσική. Το 2024, ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία NON MERCI MUSIC για να υπερασπιστεί τη μουσική ελευθερία και τον πειραματισμό. Η Fiona έχει εμφανιστεί σε διάσημα φεστιβάλ και χώρους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των "Caprices", "Pacha Festival" και "Hi Ibiza", επιδεικνύοντας το μοναδικό της στυλ και το μουσικό της όραμα.

Με τους ουράνιους ήχους του Angelo και το καινοτόμο ταλέντο της Fiona, η βραδιά θα είναι μια αξέχαστη γιορτή μουσικής κάτω από τα αστέρια. Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτούς τους απίστευτους καλλιτέχνες ζωντανά στο μοναδικό στο είδος του beach club, Bolivar.

Προπώληση μέω more.com εδώ

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Techno στην άμμο: Οι Goom Gum απογειώνουν το Bolivar Beach

Ζήστε μια εκρηκτική βραδιά techno και indie beats από το δυναμικό δίδυμο της Αγίας Πετρούπολης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/08/2024

Τα μπαρ στις ταράτσες της Αθήνας και του Πειραιά

Η λίστα που θα χρειαστείς όσο καμία άλλη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Η Σιγκαπούρη μέσα από τις μπάρες της

Στα νοτιοανατολικά της Ασίας, στην περιβόητη πόλη-κράτος, έχει στηθεί μια μπαρ σκηνή που βρίσκεται σε διαρκή κίνηση, ξεχειλίζει από δημιουργικότητα και σέβεται τις αρχές της βιωσιμότητας περισσότερο από κάθε άλλη.

Ο David Morales ζωντανά στην Αθήνα

Ο Νεοϋορκέζος DJ έρχεται στο Bolivar για μια House καλοκαιρινή βραδιά.

Η LP Giobbi θα ταρακουνήσει το "Bolivar Beach Club"

Η παραγωγός, πιανίστρια και ακτιβίστρια LP θα ανέβει στα decks του Bolivar.

O Hozho έρχεται στο "Bolivar"

Μαζί του Nick Devon, Steph b2b Rezzo και Nessa.

"Ipitou The Bar": Ο σταρ του (σχεδόν κρυφού) πεζόδρομου

Το γωνιακό μπαρ στην ομώνυμη, αβανταδόρικη γειτονιά, έχει σβήσει 10 κεράκια στην τούρτα της ζωής του, ωριμάζει όμορφα και εξακολουθεί να βάζει στο σέικερ νόστιμα ποτά με feelgood ατμόσφαιρα, cool κοινό και ωραίες μουσικές.