Στη Σέριφο μαθαίνουν να "Φλερτ"-άρουν

Ένα νέο μπαρ τονώνει τις επιλογές για ποτό στην πανέμορφη Κυκλάδα και παροτρύνει άπαντες να διασκεδάσουν απενοχοποιημένα.

Στη Σέριφο ξέρουν από 'Φλερτ'

Στη βορειοδυτική πλευρά των Κυκλάδων και σε απόσταση 70 ναυτικών μιλίων από το λιμάνι του Πειραιά "πλέει" η Σέριφος, που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο under the radar και φλερτ-ι ελληνικά νησιά. Πολλοί υποστηρίζουν πως είναι από εκείνα τα μέρη που είτε θα τα ερωτευτείς αμέσως, είτε θα τα μισήσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχεις απολύτως κανέναν λόγο για το δεύτερο. Παρότι απότομη και άγρια, έχει τρομερή ενέργεια και, ασφαλώς, μοναδική γοητεία. Αν έχεις πάει, γνωρίζεις. Αν όχι, να πας.

Η Χώρα της, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια του Αιγαίου, με θέα στην Κύθνο προς τον βορρά, τη Σύρο στα βορειοανατολικά, την Πάρο στα ανατολικά, τη Σίφνο στα νοτιοανατολικά και τη Μήλο στα νότια. Ανεμόμυλοι, πλακόστρωτα δρομάκια, κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, μία υπέροχη πλατεία και το μάλλον πιο cool crowd του ελληνικού καλοκαιριού συνθέτουν το μοτίβο του μέρους που θα μπορούσε να είναι ο ορισμός της αιγαιοπελαγίτικης ανεμελιάς και του πελαγίσιου chill out.

Ακριβώς εκεί λοιπόν, 4 φίλοι με προϋπηρεσία στην εστίαση αποφάσισαν να φτιάξουν ένα νέο μπαρ, που από τον περασμένο Μάιο έχει κάνει αίσθηση. Το "Φλερτ" πιάνει προνομιακό πόστο στην Πλατεία Δημαρχείου και εκεί που κάποτε συναντούσες το καφενείο "Barbarossa", απλώνει ολόγυρα τις χαρακτηριστικές κίτρινες καρέκλες του και, όταν τα φώτα χαμηλώσουν για τα καλά, τους προσκαλεί όλους στο καλόβολο εσωτερικό του για να διασκεδάσουν και να φρεσκάρουν την παλιά τέχνη του ονόματός του. 

Το Μπαρ Φλερτ στη Σέριφο 5

"Θέλαμε πάντοτε να κάνουμε ένα ωραίο μαγαζί στις Κυκλάδες και να που μας έλαχε η Σέριφος. Ξέρεις, μέσω του ονόματος επιθυμούσαμε, μεταξύ άλλων, να παρακινήσουμε το κοινό να θυμηθεί συνήθειες που τείνουν να ξεχαστούν στα μπαρ" μου λέει ο Κωνσταντίνος Πάλι, εκ των συνιδιοκτητών.

Το Μπαρ Φλερτ στη Σέριφο 4

Το "Φλερτ" επενδύει σε ωραία ποτά, κάτι για να τσιμπάς παράλληλα αλλά, κυρίως στην απενοχοποιημένη διασκέδαση. Για την πρώτη συνθήκη, ποντάρει στην περιεκτική λίστα cocktails που επιμελείται ο Ενρίκο- Νεκτάριος Πάλι, με 5 signatures που φέρουν τα χαρακτηριστικά ονόματα Πάθος, Έλξη, Δέος, Ανάμνηση και Θέρος, με τα δύο τελευταία (τζιν, μαστίχα, πεπόνι στην πρώτη περίπτωση, βότκα, καρπούζι στη δεύτερη) να είναι εκείνα που έχουν εξελιχθεί σε best sellers.

Διαβάστε Επίσης

Γενικότερα, όλα τα ποτά παίζουν με καλοκαιρινά και εξωτικά φρούτα - έτσι θα βρεις πάντοτε κάτι με ανανά, καρύδα, passion fruit κλπ. Στο πλάι τους βάζει μικρές μπρουσκέτες α λα μπουκίτσες, καθώς και πλατό τυριών και αλλαντικών.

Το Μπαρ Φλερτ στη Σέριφο 2

Εδώ θα ακούσεις house και disco μουσικές αλλά τις μεγάλες ώρες δεν υπάρχει κανένας απολύτως ενδοιασμός για ντόπια άσματα, κυρίως από παλαιότερες δεκαετίες. 

Το Μπαρ Φλερτ στη Σέριφο 1

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

O Hozho έρχεται στο "Bolivar"

Μαζί του Nick Devon, Steph b2b Rezzo και Nessa.

07/08/2024

"Ipitou The Bar": Ο σταρ του (σχεδόν κρυφού) πεζόδρομου

Το γωνιακό μπαρ στην ομώνυμη, αβανταδόρικη γειτονιά, έχει σβήσει 10 κεράκια στην τούρτα της ζωής του, ωριμάζει όμορφα και εξακολουθεί να βάζει στο σέικερ νόστιμα ποτά με feelgood ατμόσφαιρα, cool κοινό και ωραίες μουσικές.

ΥΠΠΟ: Αποκάλυψη βοτσαλωτού ψηφιδωτού δαπέδου με παράσταση Σατύρων στην Ερέτρια

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε την εύρεση ενός ψηφιδωτού δαπέδου με παράσταση Σατύρων στον πυρήνα του αστικού ιστού της αρχαίας πόλης της Ερέτριας.

Πίνοντας στον πεζόδρομο: Μπαρ και οινικά σποτ για αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα

12 αθηναϊκοί πεζόδρομοι και 18 μπαρ και οινικά σημεία, για να περάσεις το καλοκαίρι με ένα ποτήρι στο χέρι.

Τα μπαρ στις ταράτσες της Αθήνας και του Πειραιά

Η λίστα που θα χρειαστείς όσο καμία άλλη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Το "The Bar in Front of the Bar" έχει βρει το δρόμο του

Ανανέωσε την τάση των street bars στην Αθήνα, έδωσε πνοή στην οδό Πετράκη και, πλέον, γίνεται επιδραστικό. Κυρίως όμως, κάνει τον κόσμο να περνά καλά, με ένα ποτήρι στο χέρι.

Paul Oakenfold και Infected Mushroom σε ένα εκρηκτικό b2b

Μαζί με το διάσημο ντούο της psy-trance θα εμφανιστεί ο Βρετανός Superstar για ένα μοναδικό βράδυ στο "Bolivar".