To βρετανικό δίδυμο Eli & Fur στα decks του "Bolivar"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Bolivar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις διακεκριμένες DJ για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής.

Eli & Fur Eli & Fur

Γνωστές για τον συνδυασμό house και techno ήχων, οι Eli & Fur έρχονται το Σάββατο 6 Ιουλίου στο "Bolivar" και υπόσχονται μια βραδιά με μουσική και ατέλειωτο χορό δίπλα στη θάλασσα.

Το δυναμικό δίδυμο με καταγωγή από Αγγλία, έχει κάνει πάταγο στην παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή, κερδίζοντας ένα αφοσιωμένο κοινό, ενώ τα κομμάτια τους, τα οποία χαρακτηρίζονται από βαθιά, μελωδικά beats και φωνητικά έχουν διακριθεί με βραβεία (Τhe Bass Music Awards, DJ Magazine’s, IDMA). Τo track τους "You ‘re so High" έχει γίνει viral με 150 εκατομμύρια προβολές.

Μαζί τους, ο Script, μια από τις τελευταίες προσθήκες στην οικογένεια της Afterlife. παραγωγός του track "On The Low" που βρίσκεται στα tracklist των κορυφαίων εκπροσώπων της σκηνής όπως το Tale Of Us μεταξύ άλλων. Support από τους φανταστικούς residents του Bolivar Steph & Rezoμ και ένα event από την Minotaur-Minotaur & Blend.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Moebius, ένα μιλανέζικο ινστιτούτο

Στη δυναμικά ανερχόμενη μπαρ σκηνή του Μιλάνου, ένα πολυπρόσωπο σποτ τραβά πάνω του τα φώτα και φροντίζει να ξεχωρίσει με το δικό του στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/07/2024

To original Sun:Set Beach Party στο DOT Beach Vibes

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε περιμένει στη Βούλα, αυτό το Σάββατο.

"Steez", το νέο street style bar των Εξαρχείων

Το φρέσκο σημείο στη Θεμιστοκλέους σέβεται τη γειτονιά του, έχει urban χαρακτήρα και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, σερβίρει νόστιμα twisted cocktails και αγαπά τις καλές μουσικές.