"Bolivar Beach Club": Ένα εκρηκτικό καλοκαίρι για τα 20 χρόνια του

Bolivar Beach Club

Τα είκοσι χρόνια δυναμικής παρουσίας συμπληρώνει φέτος το all-day spot της αθηναϊκής ριβιέρας και υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο νέες γεύσεις, έντονες μουσικές συγκινήσεις και αξέχαστες εμπειρίες. Η χαλάρωση και οι all-day απολαύσεις είναι σταθερές αξίες στο "Bolivar Beach Club". Οι άνετες ξαπλώστρες πάνω στη χρυσή άμμο, τα ατμοσφαιρικά κιόσκια ανάμεσα από τους φοίνικες, το εστιατόριο, αλλά και τα bar του καλούν για σύντομες αποδράσεις εντός Αττικής. 

Bolivar Beach Club

Το τροπικό σκηνικό συνεχίζεται και στο εστιατόριο του "Bolivar", που υποδέχτηκε τη νέα σεζόν με νέο μενού, κάνοντας το hot spot των νοτίων προαστίων ιδανικό προορισμό τόσο για ένα χαλαρό μεσημεριανό γεύμα ή ελαφρύ σνακ δίπλα στη θάλασσα όσο και για ρομαντικό δείπνο. Φέτος μάλιστα, η κουζίνα του "Bolivar" μεγαλώνει, και μαζί με τον ταλαντούχο σεφ Ari Jalal υποδέχεται στην επιμέλεια του καταλόγου τον πολλά υποσχόμενο σεφ Θεόφιλο Κυριακίδη. Από κοινού προτείνουν μια δελεαστική σειρά από πιάτα που περιλαμβάνει από ιωδιούχες λιχουδιές μέχρι λαχταριστά ψητά. Έτσι, η σαλάτα με φακές Beluga, τα ζυμαρικά με αστακό, το dry age burger και το γεμάτο υποσχέσεις– "γαλακτομπούρεκο αλλιώς" είναι μερικά μόνο από τα must try. Τη γαστρονομική εμπειρία συμπληρώνει η ενημερωμένη cocktail list που γαργαλάει τη φαντασία με τις signature επιλογές που περιλαμβάνει.

Bolivar Beach Club

Με ένα line-up αντίστοιχο των προσδοκιών, το beach club φιλοξενεί και αυτό το καλοκαίρι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής, όπως είναι αυτά των Joseph Capriati (29/6), Paul Van Dyk (5/7), Massano, Artbat (20/7), Stella Bossi (26/7), Paul Oakenfold & Infected Mushroom (27/7), Deborah de Luca (3/8), Hozho (9/8), David Morales (17/8) και Indira Paganotto (31/8). Περιλαμβάνοντας από διεθνείς super stars μέχρι ανερχόμενα ταλέντα, ο φετινός προγραμματισμός ισορροπεί ανάμεσα στην ποικιλομορφία και την ασυγκράτητη ενέργεια που έχει καθορίσει την ταυτότητα του "Bolivar". Τέλος, το μεγάλο επετειακό event "20 years Bolivar" φέρνει στην Αθήνα δύο από τους πιο δυναμικούς ηγέτες της ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως, τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro (13/7)

Bolivar Beach Club

Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος, 2109231018, www.bolivar.gr, FB: Bolivar Beach Bar, IG: @bolivarbeachbar

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

To βρετανικό δίδυμο Eli & Fur στα decks του "Bolivar"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Bolivar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις διακεκριμένες DJ για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/07/2024

To original Sun:Set Beach Party στο DOT Beach Vibes

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε περιμένει στη Βούλα, αυτό το Σάββατο.

"Steez", το νέο street style bar των Εξαρχείων

Το φρέσκο σημείο στη Θεμιστοκλέους σέβεται τη γειτονιά του, έχει urban χαρακτήρα και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, σερβίρει νόστιμα twisted cocktails και αγαπά τις καλές μουσικές.