Στο 'Birdman' (και) για ποτό

Πώς η izakaya του Άρη Βεζενέ εξελίσσεται και σε μία πολύ καλή επιλογή για νόστιμα cocktails και ωραίες μουσικές.

Στο 'Birdman' (και) για ποτό

Σπέσιαλ yakitori, βελούδινες μουσικές και μητροπολιτική ατμόσφαιρα. Δεν είναι μόνο αυτά τα ατού του 'Birdman', με τo japanese bar & grill του Άρη Βεζενέ να είναι ακόμη γνωστό και για τη λατρεία του για τα listening bars (αλλά και την έμπνευση που αντλεί από αυτά) καθώς και για την -μάλλον under the radar- πολύ αξιόλογη δουλειά της μπάρας του. 

Πρωταγωνίστρια στα εντός του Birdman δρώμενα, η τεράστια δρύινη μπάρα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο χώρο στο μαγαζί και πάει αγκαζέ με τα ψηλοτάκουνα σκαμπό, δίνοντας πολλά στο γενικότερο χαρακτήρα του σποτ. Και όπως θα μπορούσε να υποστηρίζει και ένα αθηναϊκό ρητό, "όπου υπάρχει μπάρα, υπάρχει και ποτό". Ο Δημήτρης Κασβίκης και η ομάδα του μεριμνούν ώστε αυτά που μπαίνουν στο ποτήρι να είναι εξίσου αξιόλογα με όλα εκείνα που φτάνουν από τη σχάρα στο πιάτο.

Στο 'Birdman' (και) για ποτό 2

Στο 'Birdman' (και) για ποτό 5

Δε μιλάω μόνο για τα καλοφτιαγμένα highballs που προσφέρουν δροσιστική και ελαφριά συνοδεία στις γεύσεις, αξιοποιώντας την πλούσια συλλογή από premium γιαπωνέζικα spirits αλλά και τη δημιουργικότητα στο πεδίο των cocktails.

Στο 'Birdman' (και) για ποτό 1

Στο 'Birdman' (και) για ποτό 3

Αντιπροσωπεύοντας πια ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας και της ιδιοσυγκρασίας του, η λίστα των signatures έχει να πει πολλά, με πιο εκφραστικούς εκπροσώπους της το Hannya’s Wisdom (μια Margarita με twist), το Ronin’s Seppuku (την εκδοχή του Birdman για το Negroni) ή το Rain in Yakushima (το Sour Cocktail του Birdman). Σε αυτά προσθέτεις μία ψαγμένη κάβα με ετικέτες από διάφορα σημεία του κόσμου, καθώς και τη φροντισμένη οινική λίστα.

Διαβάστε Επίσης

Ιδανικό soundtrack, η επιρροή του βινυλίου, με προτάσεις από μία πλούσια συλλογή καθώς και διαφορετικοί κάθε βράδυ DJs.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Birdman

Βουλής 35, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

To βρετανικό δίδυμο Eli & Fur στα decks του "Bolivar"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Bolivar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις διακεκριμένες DJ για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής.

To original Sun:Set Beach Party στο DOT Beach Vibes

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε περιμένει στη Βούλα, αυτό το Σάββατο.

"Steez", το νέο street style bar των Εξαρχείων

Το φρέσκο σημείο στη Θεμιστοκλέους σέβεται τη γειτονιά του, έχει urban χαρακτήρα και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, σερβίρει νόστιμα twisted cocktails και αγαπά τις καλές μουσικές.