"Wolfs": H νέα ταινία των Μπραντ Πιτ & Τζορτζ Κλούνεϊ έχει τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Apple TV+

Η νέα ταινία, σε σκηνοθεσία Τζον Γουότς, έχει ήδη καταφέρει να γίνει η πιο προβεβλημένη παραγωγή στην ιστορία του Apple TV+, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανθεκτικότητα και τη δημοτικότητα των streaming πλατφορμών στην εποχή μας.

Wolfs

Η νέα ταινία "Wolfs" των Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ έχει γίνει η πιο προβεβλημένη ταινία στην ιστορία του Apple TV+. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία, από το σκηνοθέτη τριών ταινιών "Spider-Man", Τζον Γουότς, αύξησε την παρακολούθηση της πλατφόρμας κατά σχεδόν 30% από εβδομάδα σε εβδομάδα. Η πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 100 χώρες, με την ταινία να σημειώνει σημαντική αύξηση θεατών στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιταλία, το Μεξικό, τη Βραζιλία και τη Γερμανία.

Η ταινία εστιάζει στους Κλούνεϊ και Πιτ ως "fixers", ανθρώπους δηλαδή οι οποίοι αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση διαφόρων βρώμικων δουλειών για λογαριασμό επαγγελματιών κακοποιών​​​​​. Οι δύο πρωταγωνιστές αναγκάζονται να συνεργαστούν, ώστε να γλιτώσουν από τις ενδεχομένως χαοτικές συνέπειες που τους περιμένουν. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί μια ευρεία κινηματογραφική κυκλοφορία, η οποία στη συνέχεια άλλαξε σε περιορισμένη εβδομαδιαία κυκλοφορία πριν από την επίσημη διάθεση στην υπηρεσία streaming. Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Οι διευθυντές της Apple είναι ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα. Ο Ματ Ντέντλερ, υπεύθυνος παραγωγών της Apple Original Films, δήλωσε: "Όταν οι Τζορτζ, Μπραντ και Τζον μας προσέγγισαν με την ιδέα για το 'Wolfs', ήταν μια εύκολη απόφαση — μια καταιγιστική, διασκεδαστική ταινία με δύο βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς που όλοι γνωρίζουν ότι είναι εμβληματικοί μαζί. Τώρα, οι θεατές έχουν επιλέξει μαζικά να κάνουν το 'Wolfs' μέρος του Σαββατοκύριακου τους, καθιστώντας την ταινία παγκόσμιο blockbuster."

Η ταινία παράγεται από τους Γκράντ Χέσλοβ, Κλούνεϊ και Ντιάνα ΜακΓκανίγκελ, με τους Μάικλ Μπέουγκν, Όστιν Άμπραμς, Πούρνα Τζαγκαννάθαν, Ρίτσαρντ Κάιντ και Ζλάτκο Μπουρίτς να συμμετέχουν στο καστ. Η Apple συνεργάστηκε με τις εταιρείες Smokehouse Pictures του Κλούνεϊ και Plan B Entertainment του Πιτ.

Διαβάστε Επίσης

Επόμενη κυκλοφορία για την Apple είναι η ταινία "Blitz", σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Στιβ ΜακΚουίν, η οποία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 1 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στο Apple TV+ στις 22 Νοεμβρίου. Παράλληλα, η Apple προγραμματίζει μια ευρεία κινηματογραφική κυκλοφορία για την ταινία "F1", με πρωταγωνιστή τον Πιτ και σε σκηνοθεσία του Τζόζεφ Κοσίνσκι, η οποία θα ανοίξει στις αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2025.

Διαβάστε Επίσης

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τoν Οκτώβριο

Φουλ του arthouse, δύο συζητημένα σίκουελ και επιστροφές σημαντικών σκηνοθετών δίνουν τον τόνο στις κυκλοφορίες του μήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
02/10/2024

"Joker: Τρέλα για Δύο": το πολυαναμενόμενο σίκουελ στις αίθουσες και η κριτική του "α"

Οι εντυπώσεις του "α" για το σίκουελ του Τοντ Φίλιπς και ο αναλυτικός οδηγός των αιθουσών όπου προβάλλεται η ταινία.

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις επιστρέφει στην υποκριτική για χάρη του γιου του

Μετά από επτά χρόνια αδράνειας ο σπουδαίος ηθοποιός θα βρεθεί σύντομα ξανά μπροστά από την κάμερα.

Η 40η ταινία του Κλιντ Ίστγουντ απέκτησε τρέιλερ

Νίκολας Χουλτ και Τόνι Κολέτ πρωταγωνιστούν στη νέα παραγωγή του ακούραστου σκηνοθέτη.

Πως άνοιξε το "Megalopolis" στις αμερικανικές αίθουσες;

Συνοδευμένο από χλιαρές κριτικές, το φιλόδοξο έπος του Φράνσις Κόπολα συνάντησε την αδιαφορία του σινεφίλ κοινού, το οποίο αποθέωσε το animation "Το Ατίθασο Ρομπότ",

Joker: Τρέλα για Δύο

Ευρηματικό σίκουελ με έντονα σκοτεινό ύφος, το οποίο μελοποιεί τις νευρώσεις μιας διπολικής κοινωνίας, που μετατρέπει τα πάντα σε θέαμα. Καταιγιστική η Λέιντι Γκάγκα, κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Νικόλ Κίντμαν ξεπερνά τα όρια στο τρέιλερ του ερωτικού θρίλερ "Babygirl"

Σε ένα από τους πιο τολμηρούς ρόλους της καριέρας της η οσκαρική ηθοποιός φτάνει στα άκρα.