Η Νικόλ Κίντμαν ξεπερνά τα όρια στο τρέιλερ του ερωτικού θρίλερ "Babygirl"

Σε ένα από τους πιο τολμηρούς ρόλους της καριέρας της η οσκαρική ηθοποιός φτάνει στα άκρα.

Babygirl trailer

Μια από τις πιο συζητημένες ερμηνείες του πρόσφατου φεστιβάλ Βενετίας, η οποία βραβεύτηκε κιόλας, ανήκει στην οσκαρική Νικόλ Κίντμαν για το ερωτικό θρίλερ "Babygirl".

Όπως έγραψε σχετικά στην ανταπόκρισή του ο κριτικός του "α" Χρήστος Μήτσης: "Η 57χρονη Αυστραλέζα απέδειξε πως είναι η πλέον ατρόμητη σταρ της γενιάς της, παίρνοντας όλα τα πιθανά ρίσκα για χάρη του 'Babygirl'. Ενός σέξι θρίλερ σε σκηνοθεσία της Ολλανδέζας Χαλίνα Ρέιν ('Bodies Bodies Bodies'), στο οποίο υποδύεται το υψηλό στέλεχος μιας πολυεθνικής που δημιουργεί σχέση με έναν πολύ νεώτερό της υπάλληλο (ο Χάρις Ντίκινσον του 'Τριγώνου της Θλίψης'). Παντρεμένη (με τον Αντόνιο Μπαντέρας) και μητέρα δυο παιδιών, θα ριψοκινδυνεύσει το γάμο και την καριέρα της για ένα πάθος που ξυπνά το σκοτεινό, kinky ερωτικό απωθημένο της, παίζοντας παράλληλα ένα παιχνίδι εξουσίας το οποίο, φυσικά, θα γίνει πολύ γρήγορα εντελώς ανεξέλεγκτο. Οι νουάρ τόνοι συνδυάζονται εύστροφα με το μαύρο χιούμορ, οι τολμηρές – άλλοτε καυτές κι άλλοτε εσκεμμένα αμήχανες - σκηνές θα συζητηθούν, ενώ η σάτιρα της καπιταλιστικής ευημερίας (και εργασιακής ηθικής της) καταλήγει βιτριολική, μα προβλέψιμη. Η σαφής διάθεση του 'Babygirl' για πρόκληση και εντυπωσιασμό δεν κρύβεται, αλλά Κίντμαν, Ντίκινσον και αυτοσαρκασμός ανοίγουν κάθε τόσο την πόρτα σε κάτι πιο βαθύ και μελαγχολικό από μια flashy και πιπεράτα διασκεδαστική σάτιρα".

Τώρα το "Babygirl" απέκτησε το πρώτο άκρως ηλεκτρισμένο τρέιλερ του, με τους Κίντμαν και Ντίκινσον να κλέβουν την παράσταση. Η ταινία κυκλοφορεί 26 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ του "Babygirl" εδώ:

Διαβάστε Επίσης

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Wolfs": H νέα ταινία των Μπραντ Πιτ & Τζορτζ Κλούνεϊ έχει τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Apple TV+

Η νέα ταινία, σε σκηνοθεσία Τζον Γουότς, έχει ήδη καταφέρει να γίνει η πιο προβεβλημένη παραγωγή στην ιστορία του Apple TV+, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανθεκτικότητα και τη δημοτικότητα των streaming πλατφορμών στην εποχή μας.

02/10/2024

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τoν Οκτώβριο

Φουλ του arthouse, δύο συζητημένα σίκουελ και επιστροφές σημαντικών σκηνοθετών δίνουν τον τόνο στις κυκλοφορίες του μήνα.

"Joker: Τρέλα για Δύο": το πολυαναμενόμενο σίκουελ στις αίθουσες και η κριτική του "α"

Οι εντυπώσεις του "α" για το σίκουελ του Τοντ Φίλιπς και ο αναλυτικός οδηγός των αιθουσών όπου προβάλλεται η ταινία.

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις επιστρέφει στην υποκριτική για χάρη του γιου του

Μετά από επτά χρόνια αδράνειας ο σπουδαίος ηθοποιός θα βρεθεί σύντομα ξανά μπροστά από την κάμερα.

Η 40η ταινία του Κλιντ Ίστγουντ απέκτησε τρέιλερ

Νίκολας Χουλτ και Τόνι Κολέτ πρωταγωνιστούν στη νέα παραγωγή του ακούραστου σκηνοθέτη.

Πως άνοιξε το "Megalopolis" στις αμερικανικές αίθουσες;

Συνοδευμένο από χλιαρές κριτικές, το φιλόδοξο έπος του Φράνσις Κόπολα συνάντησε την αδιαφορία του σινεφίλ κοινού, το οποίο αποθέωσε το animation "Το Ατίθασο Ρομπότ",

Joker: Τρέλα για Δύο

Ευρηματικό σίκουελ με έντονα σκοτεινό ύφος, το οποίο μελοποιεί τις νευρώσεις μιας διπολικής κοινωνίας, που μετατρέπει τα πάντα σε θέαμα. Καταιγιστική η Λέιντι Γκάγκα, κλέβει τις εντυπώσεις.