Ανακοινώθηκε το καστ της νέας τηλεοπτικής προσαρμογής του "Άρχοντα των Μυγών" με μουσική από τον Χανς Ζίμερ

Το BBC και η Stan ανακοίνωσαν το καστ για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική προσαρμογή του κλασικού μυθιστορήματος του Ουίλιαμ Γκόλντινγκ.

σινεμά

Το BBC και η αυστραλιανή πλατφόρμα Stan ανακοίνωσαν το καστ για τη νέα τηλεοπτική προσαρμογή του κλασικού μυθιστορήματος του Ουίλιαμ Γκόλντινγκ, "Ο Άρχοντας των Μυγών" ("Lord of the Flies"). Η σειρά, σε σενάριο του Τζακ Θορν, θα έχει μουσική επένδυση από τον διάσημο συνθέτη Χανς Ζίμερ, ο οποίος θα συνεργαστεί με την Κάρα Ταλβ. Η παραγωγή έχει ανατεθεί στην Eleven, την εταιρεία πίσω από την επιτυχημένη σειρά "Sex Education", σε συνεργασία με την One Shoe Films. Η σειρά αποτελείται από τέσσερα επεισόδια των 60 λεπτών. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Μαρκ Μάντεν, ενώ ο Κάλουμ Ντέβρελ-Κάμερον είναι ο παραγωγός. 

Ο Θορν εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη δυνατότητα να προσαρμόσει το αγαπημένο βιβλίο, λέγοντας: "Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσουμε αυτό το όμορφο βιβλίο. Οι πρώτες μέρες των γυρισμάτων δείχνουν ότι το καστ μας είναι εξαιρετικό και ότι ο Μαρκ ανακαλύπτει μια εντελώς νέα οπτική γλώσσα για να αποτυπώσει τα θαύματα τους και την ομορφιά της Μαλαισίας. Είναι ένας απίστευτος αφηγητής. Όλα είναι τόσο συναρπαστικά".

Η επιλογή του καστ έγινε μέσω μιας ανοιχτής διαδικασίας, προσφέροντας την ευκαιρία σε νέους, ανερχόμενους ηθοποιούς χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Ο Ντέιβιντ ΜακΚέννα θα υποδυθεί τον Piggy, ενώ ο Ουίνστον Σόιερς θα ενσαρκώσει τον Ralph. Ο Λοξ Πρατ θα παίξει τον Jack, με τον Ισαάκ Τάλμπουτ ως Simon και τον Τόμας Κόνορ ως Roger. Τα δίδυμα Sam και Eric θα υποδυθούν οι Νόα και Κάσιους Φλέμινγκ, αντίστοιχα, ενώ ο Κορνίλιους Μπράντρεθ θα παίξει τον Maurice και ο Τομ Πέιτζ-Τέρνερ τον Bill. Συνολικά, το καστ περιλαμβάνει πάνω από 20 αγόρια που θα υποδυθούν τους "μεγάλους" και τους "μικρούς" του νησιού.

Λίγα λόγια για την ιστορία

"Ο Άρχοντας των Μυγών" είναι μια εμβληματική ιστορία από τη δεκαετία του 1950, που αναφέρεται σε μια ομάδα νεαρών μαθητών που βρίσκονται σε ένα τροπικό νησί χωρίς ενήλικες, μετά από μια θανατηφόρα αεροπορική συντριβή. Προσπαθώντας να διατηρήσουν τον πολιτισμό τους, οι μαθητές οργανώνονται με επικεφαλής τον Ralph, υποστηριζόμενο από τον διανοούμενο της ομάδας, τον Piggy. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η προσπάθειά τους να παραμείνουν πολιτισμένοι καταρρέει, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης φύσης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Φεστιβάλ Βενετίας: Το "April" δεν είναι για όλους, αλλά είναι η ταινία της φετινής Μόστρα

Ένα σκληρό, σκληροπυρηνικά σινεφίλ δράμα που θυμίζει ταινία τρόμου είναι έτοιμο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να κλέψει το Χρυσό Λιοντάρι από τα "The Room Next Door" και "The Brutalist".

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
07/09/2024

Οι 30ες Νύχτες Πρεμιέρας κάνουν αφιέρωμα στον Ακίρα Κουροσάβα

Διψήφιος αριθμός αριστουργημάτων του σπουδαίου Ιάπωνα δημιουργού φιλοξενούνται στην επετειακή διοργάνωση.

Είδαμε το teaser του "Minecraft" και δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε

Τα πρώτα πλάνα από την κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού μιας προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα (όχι απαραίτητα καλά).

Προβληματισμοί και πρώτες εντυπώσεις από το 47ο Φεστιβάλ Δράμας

Οι μικρού μήκους που ξεχωρίσαμε και ορισμένες σκέψεις για το παρόν του ελληνικού σινεμά.

Αφιέρωμα Αλέν Ντελόν στο θερινό Cine Paris στην Πλάκα

Ο θερινός τιμά τη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντα ηθοποιού προβάλλοντας πέντε από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες του.

Πρώτο κλιπ από το "Queer" του Λούκα Γκουαντανίνο που εντυπωσίασε στη Βενετία

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστεί στη μεταφορά του μυθιστορήματος του Μπάροουζ που ξεχώρισε στο Λίντο.

Το 47ο Φεστιβάλ Δράμας μοίρασε τα πρώτα βραβεία του

Δείτε αναλυτικά τους νικητές των διαγωνιστικών τμημάτων εθνικό, διεθνές σπουδαστικό και διεθνές animation.