Ο Τιμ Κάρι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Stream”, ο ηθοποιός θα εμφανιστεί ξανά στον κινηματογράφο

Tim Curry

49 χρόνια μετά το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη με το "Ρόκι Χόρορ Σόου" (1975) και 14 χρόνια μετά τη τελευταία του εμφάνιση στο "Κλέφτες Πτωμάτων" (2010), ο Τιμ Κάρι επιστρέφει στη νέα ταινία του Μίχαελ Λέβι.  Ο σκηνοθέτης ταινιών τρόμου δηλώνει ενθουσιασμένος για την συνεργασία του με τον βετεράνο του είδους, περιμένοντας να δει τις εντυπώσεις το κοινού για τη ταινία.

Ο Τιμ Κάρι το διάστημα που απείχε από τη μεγάλη οθόνη δάνεισε τη φωνή του σε αρκετούς ήρωες animation ταινιών. Ενώ, εμφανίστηκε στη σειρά "The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again" της Fox το 2016.

Η ταινία έχει ξεκινήσει τις προβολές της στις ΗΠΑ από τις 21 Αυγούστου.

Μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας εδώ:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Να μην σταλεί ταινία στα Όσκαρ προτείνει η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου

Σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΚ κρίνει πως με υπαιτιότητα του Υπουργείου Πολιτισμού η διαδικασία συμμετοχής ελληνικής εκπροσώπησης στα αμερικανικά βραβεία δεν έχει πλέον νόημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/08/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (22-28/8)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

"Strange Darling": Γιατί μιλούν όλοι για αυτήν την ταινία τρόμου;

Ένα horror που υπόσχεται διαπεραστικές ανατριχίλες έχει ενθουσιάσει το κινηματογραφικό ίντερνετ.

Updated | Η σκηνοθέτρια Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη μιλά για το νεορομαντικό "What Mary Didn’t Know"

Είδαμε την καινούρια ταινία της ταλαντούχας σκηνοθέτριας και τις απευθύνουμε τις ερωτήσεις μας με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ στο φεστιβάλ του Λοκάρνο.

Υπουργείο Πολιτισμού & Όσκαρ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος φιάσκου

Απορίες και ενδείξεις προχειρότητας ανέδειξε η συνέντευξη τύπου του Υφυπουργού Ιάσονα Φωτήλα και της Γενικής Γραμματέως Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη αναφορικά με την ελληνική εκπροσώπηση στην 97η απονομή της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Παγίδα

Άλλη μια πρωτότυπη ιδέα του σκηνοθέτη της "Έκτης Αίσθησης" για ένα αγωνιώδες θρίλερ χαραμίζεται, καθώς εξαντλείται γρήγορα, δίνοντας τη θέση της σε μια εξωφρενικά ασυνάρτητη κορύφωση.

Borderlands

Περιπέτεια και χαβαλές αλληλοεξοντώνονται σε ένα φουτουριστικό νεογουέστερν, το οποίο, παρά τις προσπάθειες της Lady Kate, τα κάνει όλα λάθος.