Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο MCU ως Doctor Doom

Από υπερήρωας σε... υπερεχθρός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο μέχρι πρότινος Ironman.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το όνομα Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι σχεδόν ταυτόσημο με αυτό του Ironman έπειτα από επιτυχημένες εμφανίσεις του στο MCU. Μετά τον κινηματογραφικό και συγκινητικό θάνατο του Ironman, η Marvel μας είχε αφήσει ερωτήματα σχετικά με τη συνεργασία της με τον αγαπημένο ηθοποιό. Πέντε χρόνια μετά το "Avengers Endgame" οι απαντήσεις ήρθαν και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει ως Doctor Doom, με μια φανταστική υποδοχή στην παρουσίαση της Marvel στο San Diego Comic-Con.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει στο υπερηρωικό σύμπαν μετά το όσκαρ Β’ αντρικού ρόλου με το πολυσυζητημένο "Οπενχάιμερ" του Κρίστοφερ Νόλαν και μια πετυχημένη καριέρα ως Ironman, γεγονότα που δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες στο κοινό της marvel, ειδικά μετά την εκτεταμένη απογοήτευσή τους τα τελευταία χρόνια. Πρώτη φορά εμφανίστηκε ως Ironman το 2008 στην ομώνυμη ταινία και τώρα από υπερήρωας καλείται να ενσαρκώσει τον ρόλο ενός υπερκακού. Αυτόν του Doctor Doom, γνώριμου μεταλλαγμένου εχθρού από τις ταινίες X-men, ο οποίος επιστρέφει αυτή τη φορά στο σύμπαν των Εκδικητών, μάλλον για να κατακτήσει τον κόσμο με τις ηλεκτρικές υπερδυνάμεις του.

Επιπλέον, η Μarvel ανακοίνωσε δύο νέες ταινίες "Εκδικητές" με τη πρώτη, το  "Avengers: Doomsday", να έρχεται στους κινηματογράφους το 2026 και τη δεύτερη με τίτλο "Avengers: Secret War", το 2027. Εδώ, έρχεται η δεύτερη μεγάλη επιστροφή της Marvel, αυτή των αδερφών Ρούσο, οι οποίοι θα σκηνοθετήσουν τις δύο ταινίες των εκδικητών, μια αρκετά ευχάριστη έκπληξη αν κρίνει κανείς από την επιτυχία των προηγούμενων συνεργασιών τους. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες.

Βλέπουμε μια Marvel λίγο αποδιοργανωμένη τα τελευταία χρόνια, με σταθερή πτώση των πωλήσεών της και αγανάκτηση του κοινού, που προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται με αρκετά επίφοβες τακτικές. Είδαμε πρόσφατα την επιστροφή του Wolverine σε ένα δίδυμο με τον Deadpool και τώρα την ανακύκλωση του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σε νέο ρόλο, οπότε μάλλον θα πρέπει να είμαστε ευγνώμωνες που δεν αναστήσανε και τον Ironman..

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Οι υπερήρωες επέστρεψαν

Υπερηρωικό άνοιγμα για το "Deadpool & Wolverine", το οποίο εκτόπισε εμφατικά τα "Μυαλά που Κουβαλάς 2" από την εισπρακτική κορυφή ύστερα από έξι ολόκληρες εβδομάδες!

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
31/07/2024

Ποιότητα, πολυτέλεια και ιταλικό αέρα φέρνουν τα Options Cinemas

Οι δύο υπαίθριοι κινηματογράφοι προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με υψηλών προδιαγραφών προβολές και άριστη φιλοξενία σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον.

To 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο Σινέ Καμάρι

Η κινηματογραφική διοργάνωση της Θήρας γιόρτασε και φέτος τον ανεξάρτητο κινηματογράφο, προσεγγίζοντας σινεφίλ από όλες τις ηλικίες.

Συνεχίζονται οι προβολές στην ταράτσα του ΕΜΣΤ

Αφιερωμένες στον πρωτοπόρο Bill Viola θα είναι οι προβολές της Πέμπτης.

Το κτήμα Φιξ ανοίγει και φέτος για προβολές ταινιών

Σε συνεργασία με την ομάδα Cinema Alive το κτήμα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για να απολαύσουν τις ταινίες μέσα στο πάρκο.

Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του "Megalopolis" του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους το αμφιλεγόμενο magun opus του εμβληματικού σκηνοθέτη.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Αύγουστο

Ανακαλύψτε τους τίτλους με τους οποίους αποχαιρετούμε το καλοκαίρι.