Μικροί και μεγάλοι κάνουν βουτιά στον κόσμο του θυμού στο Μουσείο Συναισθημάτων

Το Μουσείο Συναισθημάτων μάς προσκαλεί σε μια διαδραστική εμπειρία, όπου ο θυμός γίνεται αντικείμενο εξερεύνησης και δημιουργικής έκφρασης μέσα από παιχνίδι και παραμύθια για όλες τις ηλικίες.

Μουσείο Συναισθημάτων

Τον Σεπτέμβριο, στο Μουσείο Συναισθημάτων, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του θυμού μέσα από τη διαδραστική έκθεση "Στο Παλάτι του Θυμού". Η έκθεση, που συνδυάζει τη διασκέδαση με την εκπαίδευση, προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα αυτό το ισχυρό συναίσθημα, μέσα από πρωτότυπα εργαστήρια και παιχνιδιάρικες ξεναγήσεις. Με μια προσέγγιση που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από παιδιά 5 ετών έως και ενήλικες, το μουσείο προσφέρει μια ευκαιρία για συναισθηματική καλλιέργεια και προσωπική ανάπτυξη.

Σαββατοκύριακο στο μουσείο

Διαδραστική έκθεση "Στο Παλάτι του Θυμού"

Μια έκθεση που συνδυάζει τη συναισθηματική καλλιέργεια και την εξερεύνηση του θυμού με τη διασκέδαση, το παιχνίδι και τα παραμύθια, για ενήλικες, εφήβους και παιδιά από 5-105 ετών.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 10 π.μ. - 1 μ.μ.
Κόστος εισιτηρίου: 5€

Μουσείο Συναισθημάτων

Τα εργαστήρια του Σαββατοκύριακου

"Ξεναγήσεις στο Παλάτι του Θυμού"

Παιχνιδιάρικες ξεναγήσεις στην έκθεση του μουσείου, για να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του θυμού. Σκοπός του εργαστηρίου είναι η ευχάριστη και δημιουργική επικοινωνία μικρών και μεγάλων.

Ηλικίες: 5+ ετών, έφηβοι & ενήλικες μαζί
Ώρα: 1-2 μ.μ.
Κόστος συμμετοχής: 10€ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου 10 π.μ.-1 μ.μ.)

Σχολικές επισκέψεις 

Συναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών

Στη διαδραστική έκθεση του μουσείου επεξεργαζόμαστε και εξερευνούμε το θυμό. Τον καλωσορίζουμε για να τον καταλάβουμε καλύτερα, ώστε σιγά σιγά να καταφέρουμε, να τον εκφράζουμε στη ζωή μας με τρόπο που να βοηθάει εμάς και τον κόσμο γύρω μας.

Οι κρατήσεις ξεκινούν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, τηλ.: 2109218329

Πωλητήριο

Στο μικρό πωλητήριο του Μουσείου Συναισθημάτων βρίσκουμε επιλεγμένα βιβλία, χειροποίητες κατασκευές και είδη του μουσείου με θέμα τα συναισθήματα.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας του μουσείου

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Ένας γάτος που χορεύει εμπνεέι μια παράσταση γεμάτη θάρρος, αποδοχή και μαγεία

Ο "Ηλίας, ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας" του Στέφανου Παπατρέχα επιστρέφει στη σκηνή για τρίτη χρονιά και προσκαλεί τα παιδιά σε ένα αξέχαστο ταξίδι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/09/2024

10 παιδικά βιβλία για διάβασμα λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αυτά είναι κάποια βιβλία που μπορούν να κάνουν παρέα στους μικρους μας φίλους.

Ο Καραγκιόζης της Οικογένειας Σπυρόπουλου σταθμεύει στο Άλσος Βεΐκου

Τον Θησέα και τον Μινώταυρο συναντά ο Καραγκιόζης της Οικογένειας Σπυρόπουλου, ενώ κάνει και μια βόλτα στη Μαδαγασκάρη. Ταξιδέψτε μαζί του μέσα από δυο παραστάσεις που έρχονται στο Άλσος Βεΐκου.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Λέσχες Ανάγνωσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Οι Λέσχες Ανάγνωσης για παιδιά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επιστρέφουν για την περίοδο 2024-2025, προσκαλώντας τους μικρούς φίλους του βιβλίου σε ένα νέο ταξίδι γεμάτο φαντασία και δημιουργικότητα.

Ο Καραγκιόζης παραμένει στη θερινή σκηνή του Φλοίσβου

Ο Καραγκιόζης θα βρίσκεται και τον Σεπτέμβριο στο Φλοίσβο, πότε ως δάσκαλος, πότε ως μαθητής, πότε ως γραμματικός.