Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα παίζει με θέμα θάλασσα στο Φλοίσβο

Μέχρι να ανοίξει το χειμερινό του στέκι, ο αγαπημένος μας καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα θα βρίσκεται στο ανοιχτό θέατρο του Πάρκου Φλοίσβου.

Καραγκιόζης
     

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα, όλο το ζεστό Καλοκαίρι ,δρόσιζε με γέλιο  τους φίλους του που τον επισκέπτονταν στο εξοχικό του, στο Πάρκο Φλοίσβου. Συνεχίζει δυναμικά τον Αύγουστο και θα συνεχίσει και  Σεπτέμβρη. Μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι του σχολείου, αλλά και λίγο παραπάνω. Πότε ως δάσκαλος, πότε ως μαθητής, πότε ως γραμματικός, θα προετοιμάζει ευχάριστα τους μικρούς θεατές και τους γονείς, για τη νέα σχολική χρονιά.

Απολαύστε μία από τις τελευταίες παραστάσεις του αγαπημένου καραγκιοζοπαίχτη, στο θερινό του στέκι, μέσα στο καταπράσινο πάρκο Φλοίσβου, δίπλα στη θάλασσα και αποχαιρετήστε το καλοκαίρι με χαμόγελο. Η ώρα έναρξης τον Σεπτέμβριο αλλάζει. Το τρίτο κουδούνι θα χτυπάει στις 20.00.

Προπώληση εισιτηρίων από το more.com.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα στον Φλοίσβο

  • Θέατρο Σκιών
  • Διάρκεια: 50 '

Στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου στο Πάρκο Φλοίσβου δίπλα στη θάλασσα θα βρίσκεται για δωδέκατη χρονιά φέτος ο Τάσος Κώνστας με τις «Φιγούρες & Κούκλες» και το πλούσιο ρεπερτόριό του από διασκευασμένες παραδοσιακές κωμωδίες με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη, που εμπλουτίζει πάντα με σάτιρα και αυτοσχεδιασμό, αλλά και νέα έργα που εμπνέεται από την επικαιρότητα. Ο γνωστός καραγκιοζοπαίκτης κλείνει 25 χρόνια πορείας έχοντας μαθητεύσει δίπλα στον Ευγένιο Σπαθάρη, ο οποίος του έλεγε χαρακτηριστικά ότι «Καλύτερα να πει ο θεατής ήθελα λίγο ακόμα, παρά να κοιτάξει το ρολόι του έστω και μια φορά». Με βάση αυτή τη φιλοσοφία και με όχημα την παράδοση, ο Τάσος Κώνστας παρουσιάζει ένα διαφορετικό έργο κάθε βράδυ, ανανεώνοντας τη σύγχρονη πορεία του λατρεμένου λαϊκού ήρωα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί