Ο δεκάλογος των παιδικών παραστάσεων που βρίσκονται σε περιοδεία

Ενας οδηγός που θα γεμίσει με θέατρο τα απογεύματα των παιδιών για το υπόλοιπο καλοκαίρι.

παιδικές περιοδείες
   

Στου Φλοίσβου τις Ακρογιαλιές: Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα 

Φέτος το καλοκαίρι, ο Καραγκιόζης και τα κολλητήρια επιστρέφουν για δέκατη τρίτη χρονιά στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου στο καταπράσινο Πάρκο Φλοίσβου. Ο καταξιωμένος καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας φέρνει στη θερινή σκηνή ένα πλούσιο παραδοσιακό ρεπερτόριο γεμάτο εκλεπτυσμένο χιούμορ και σάτιρα. Απόλαυσε τον Καραγκιόζη κάτω από τον έναστρο ουρανό, δίπλα στη θάλασσα και ζήσε μια βραδιά γεμάτη γέλιο και μαγεία. Οι παραστάσεις συνεχίζονται μέχρι 31/8.

θεατρο σκιων

Εισιτήρια για την περιοδεία από το more.com, με ένα κλικ εδώ.

Ηρακλής: Θρίαμβος και θάρρος στους δώδεκα άθλους

Η παράσταση "Ηρακλής οι δώδεκα άθλοι" ζωντανεύει την ιστορία του μυθικού ήρωα. Το κοινό ταξιδεύει στον κόσμο της αρχαιότητας, γνωρίζοντας από κοντά τους θεούς του Ολύμπου, μυθικά τέρατα, και θρυλικούς τόπους όπως η Μινωϊκή Κρήτη και οι Μυκήνες. Μέσα από μια μεγάλη περιπέτεια γεμάτη μαγικές μεταμορφώσεις, τα παιδιά μαθαίνουν ότι η αληθινή δύναμη βρίσκεται στην καρδιά και ότι όλοι κρύβουμε έναν ήρωα μέσα μας. Σκηνοθετεί η Μπίλιω Κωνσταντοπούλου και πρωταγωνιστούν οι Αγγελική Δεληγιάννη, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνης Καλομοιράκης, Σμαρώ Κεπαπτσόγλου, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Μπράβος, Αλεξάνδρα Στεργίου, Νίκος Χρηστίδης. 
(8/8 Λαύριο - Θέατρο ΑΚΕΛ, 9/8 Σινέ Άλεξ - Πόρτο Ράφτη, 1/9 Βεάκειο Θέατρο - Πειραιάς)

Ηρακλής οι δώδεκα άθλοι
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Εισιτήρια για την περιοδεία από το more.com, με ένα κλικ εδώ.

Ο αξιαγάπητος "Μάγκας" της Πηνελόπης Δέλτα 

Ο αγαπημένος σκύλος της ελληνικής λογοτεχνίας που έπλασε η σπουδαία Πηνελόπη Δέλτα το 1935 γνωρίζοντας εκατοντάδες επανεκδόσεις, ο "Μάγκας", παίρνει ζωή από το θίασο Kids Theater και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Ακολουθήστε τον Μάγκα σε μια διασκεδαστική περιπέτεια γεμάτη γέλιο και συναισθήματα, καθώς ανακαλύπτει τον κόσμο και μαθαίνει για τη ζωή. Παίζουν οι ηθοποιοί Αθανασία Καλογιάννη (που υπογράφει και τη σκηνοθεσία), Πέτρος Λιόντας, Γιώργος Μπανταδάκης, Παύλος Πιέρρος, Φιλίππα Σαματά, Χρήστος Τζιώτας.
(18/8 Χαλκούτσι - Σινέ Αθηναία, 19/8 Πόρτο Ράφτη - Σινέ Άλεξ)

Ο Μάγκας

Εισιτήρια για την περιοδεία από το more.com, με ένα κλικ εδώ.

Ποιον συναντούν οι Τρεις σωματοφύλακες στη σκηνή;

Στην καρδιά του Παρισιού το 1844, οι τρεις σωματοφύλακες συναντούν τον Συρανό ντε Μπερζεράκ και την όμορφη Ρωξάνη στην κωμωδία γεμάτη τραγούδια, χορό και διδακτικά μηνύματα κατά του σχολικού μπούλινγκ "Οι 3 σωματοφύλακες - Η μεγάλη συνάντηση". Θα καταφέρουν οι γενναίοι σωματοφύλακες να κερδίσουν την καρδιά της Ρωξάνης ή θα μπλέξουν σε νέες περιπέτειες στην παράσταση της παιδικής σκηνής Ντουέντε; Το κείμενο είναι του Σπύρου Στελιανέση και η σκηνοθεσία της Ευδοκίας Σουβατζή. Στο ρόλο του αφηγητή χαρίζει την φωνή του ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Παίζουν οι ηθοποιοί Ελευθερία Μπουρανή, Σωτήρης Αγριανίδης, Γιώργος Καρανίκας, Γιάννης Τσούκας, Γιώργος Αλευρόπουλος, Σπύρος Στελιανέσης, Κωνσταντίνα Μπάκα Φίλη. 
(7/8 Κινηματογράφος Αθηναία - Χαλκούτσι)

Οι 3 σωματοφύλακες - Η μεγάλη συνάντηση
© Θεόδωρος Θεοχαρόπουλος

 Εισιτήρια για την περιοδεία από το more.com, με ένα κλικ εδώ.

Πόσο ταλέντο έχουν οι Μικροί Κύριοι και Μικρές Κυρίες;

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών ζωντανεύουν στη σκηνή στην μουσική, διαδραστική θεατρική παράσταση "Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες "The show"". Βασισμένη στις βραβευμένες ιστορίες, η παράσταση καλεί τους Μικρούς Κυρίους και τις Μικρές Κυρίες να διαγωνιστούν σε ένα talent show γεμάτο γέλιο, τραγούδι και χορό. Με την καθοδήγηση της Παυλίνας Χαρέλα, η παράσταση στέλνει το μήνυμα της ενότητας και της συνεργασίας μέσα από το κείμενο του Γιάννη Σερβετά. 
(2/9 Παλαιό Φάληρο - Cine Φλοίσβος, 3/9 Σινέ Γέρακας, 4/9 Κηποθέατρο Νίκαιας)

Εισιτήρια για την περιοδεία από το more.com, με ένα κλικ εδώ.

Η Μάσα και ο Αρκούδος σε νέες περιπέτειες

Η θεατρική παράσταση "Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή" ζωντανεύει την αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων με αυθεντικά κοστούμια, σε σκηνοθεσία της Ταμίλας Κουλίεβα. Οι αγαπημένοι ήρωες ετοιμάζουν ένα πάρτυ-έκπληξη για την Ντάσα, γεμάτο μυστήριο και χαρά. Μικροί και μεγάλοι καλούνται να λύσουν γρίφους, να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί. Φορέστε τα γιορτινά σας και ζήστε την πιο συναρπαστική περιπέτεια του καλοκαιριού σε όλη την Ελλάδα. Πρωταγωνιστούν οι Τάσος Αθανασέλος, Στέλλα Δροσινού, Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή, Κριστάνα Καρρίκι,  Όλια Μήτσιου, Χρύσα Μπολλάτι, Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Σέβη Σπύρτου.
(1/8 Σινέ Άλεξ - Πόρτο Ράφτη, 23/8 Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, 24/8 Λαύριο - Θέατρο ΑΚΕΛ, 27/8 Βεάκειο Θέατρο - Πειραιάς, 30/8 Κηποθέατρο Παπάγου, 3/9 Θέατρο Πέτρας, 6/9 Δημοτικό Αμφιθέατρο Αχαρνών "Μίκης Θεοδωράκης", 7/9 Δημοτικό Αμφιθέατρο "Θανάσης Βέγγος" - Κορυδαλλός)

Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή
Γιώργος Νάκης©

Εισιτήρια για την περιοδεία από το more.com, με ένα κλικ εδώ.

Μουλάν: Μια θρυλική γυναίκα πολεμίστρια

Η Μουλάν μεταμορφώνεται σε άνδρα για να πολεμήσει στη θέση του πατέρα της, παραβαίνοντας τον άδικο νόμο και δείχνοντας θάρρος και αυταπάρνηση. Η "Μπαλάντα της Χουά Μουλάν" αναβιώνει για πρώτη φορά σε μια θεατρική παράσταση που αφηγείται την ιστορία της γενναίας ηρωίδας της Κίνας. Με σκηνοθεσία του Χρήστου Τριπόδη και προσεγμένη καλλιτεχνική επιμέλεια, η παράσταση υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Επί σκηνής θα δούμε τους Λυδία Σγουράκη, Αντώνης Αντωνάκος, Βαγγέλης Κυπαρίσσης, Στρατής Νταλαγιώργος, Χρήστος Σωνάκης, Θεοδώρα Κοκκινίδη, Χρόνης Στρίκος, Ελένη Φανδρίδου.
(31/7 Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο - Λαύριο, 6/8 Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, 28/8 Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς - Χαλάνδρι, 14/9 Κηποθέατρο Νίκαιας, 15/9 Δημοτικό Αμφιθέατρο "Θανάσης Βέγγος" - Κορυδαλλός)

Ο θρύλος της Μουλάν
Grid Fox©

Εισιτήρια για την περιοδεία από το more.com, με ένα κλικ εδώ.

"Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας": Μαγικές περιπέτειες στο δάσος

Αυτό το καλοκαίρι, ο Δημήτρης Αδάμης παρουσιάζει τη διασκευή του "Όνειρου καλοκαιρινής νύχτας" του Σαίξπηρ, ειδικά προσαρμοσμένη για παιδιά. Οι μικροί θεατές θα απολαύσουν το μαγευτικό έργο, όπου ξωτικά, νεράιδες και άνθρωποι μπλέκονται σε ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι γεμάτο γέλια και απρόσμενες μεταμορφώσεις. Η ιστορία ξεκινά με την Ερμία που αρνείται να παντρευτεί τον Δημήτριο και, μαζί με τον αγαπημένο της Λύσανδρο, το σκάει στο δάσος. Εκεί τους ακολουθούν ο Δημήτριος και η Ελένη, ενώ εμφανίζονται επίσης ο βασιλιάς των Ξωτικών Όμπερον, η βασίλισσα Τιτάνια και το σκανταλιάρικο ξωτικό Πουκ, δημιουργώντας μια σειρά από κωμικά περιστατικά. Πρωταγωνιστούν οι Αγγελική Λάμπρη, Στέλιος Πετράκης, Γιώργος Γκιόκας, Τάσος Ράπτης, Χαρά Νικολάου, Κατερίνα Περλιάνη, Άρης Καλαβρός, Αντώνης Καραθανασόπουλος. 
(12/8 Σινέ Άλεξ - Πόρτο Ράφτη, 26/8 Θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη" Νταμάρι Βριλησσίων, 6/9 Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς - Χαλάνδρι)

Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας
©Ιουλία Λαδογιάννη

Εισιτήρια για την περιοδεία από το more.com με ένα κλικ εδώ.

"Το μαγικό κλειδί": Πηνελόπη Δέλτα εκ χειρός Κάρμεν Ρουγγέρη

Το υπέροχο παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα "Η καρδιά της βασιλοπούλας", που προσφέρει τροφή για σκέψη, ζωντανεύει στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή. Η σκηνή θα γεμίσει χρώματα, χορούς, παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας μας και παραδοσιακές μουσικές της κάτω Ιταλίας, σε ένα σύμπαν όπου η μαγεία της ζωής θα συναντηθεί με αυτή του θεάτρου. Μέσα σ’ αυτό η συγγραφέας θίγει ζητήματα όπως η αφοσίωση, η αλληλεγγύη, η χαρά της προσφοράς, η αγάπη για την πατρίδα και την οικογένεια, ο θάνατος, η ευτυχία, η δυστυχία, η λύπη, η χαρά, όλα στοιχεία που αναπόφευκτα θα συναντήσουμε σ’ αυτή τη ζωή. Επί σκηνής θα δούμε τους ηθοποιοί Ελίνα Γιαννάκη, Άρης Δελαγραμμάτικας, Μαρία Καμακάρη, Στέφανος Κορρές, Χριστίνα Κουλουμπή, Ελένη Μπουκουβάλα, Γιάννης Νικολάου, Αλεξάνδρα Σκένδρου.

(16/8 Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο - Λαύριο, 26/8 Σινέ Άλεξ - Πόρτο Ράφτη, 2/9 Κηποθέατρο Νίκαιας, 4/9 Δημοτικό Θέατρο Αιγάλεω "Αλέξης Μινωτής", 7/9 Θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη" Νταμάρι Βριλησσίων, 8/9 Κηποθέατρο Παπάγου, Κινηματοθέατρο Γαλαξίας - Ασπρόπυργος 9/9)

Εισιτήρια από το more.com με ένα κλικ εδώ.

Το μαγικό κλειδί
Ευάγγελος Callow©

Ο Καραγκιόζης του Σπυρόπουλου στο καλοκαιρινό του στέκι

Κάθε Τετάρτη, στο φιλόξενο σινεμά "Μίμης Φωτόπουλος" στο Μαρούσι, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν για 12η χρονιά ένα νέο έργο θεάτρου σκιών από τον καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Σπυρόπουλο. Φέτος το καλοκαίρι συμμετέχει και ο γνωστός Μάγος Dio που πριν την παράσταση του Καραγκιόζη παρουσιάζει συναρπαστικά μαγικά κόλπα. Ακόμη κάθε φορά ένας τυχερός θα κερδίζει ένα τεράστιο κουτί για να κάνει τα δικά του μαγικά.

Κώστας Σπυρόπουλος
Κώστας Σπυρόπουλος

Εισιτήρια από το more.com με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Μάγκας

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 70 '

Η οικογένεια Βασιωτάκη μετακομίζει από την Αθήνα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου μαζί με τον μικρό σκύλο της που ονομάζει «Μάγκα». Ο Μάγκας απολαμβάνει την αγάπη των παιδιών, αλλά θέλει να κερδίσει και τον σεβασμό των μεγάλων, κάνοντας κάτι «ηρωικό». Στην υπερβολική προσπάθειά του, κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη με αποτέλεσμα να πιστέψει ότι δεν τον θέλουν πια στο σπίτι. Ο κόσμος έξω όμως, είναι γεμάτος δυσκολίες και παγίδες και ο Μάγκας θα καταφέρει να επιβιώσει μόνο χάρη στη φιλία του με έναν κοκκαλιάρη, αδέσποτο σκύλο, χωρίς τρόπους αλλά «ψημένο» στους κινδύνους. Οι περιπέτειες και τα μαθήματα που θα πάρει ο Μάγκας στον «έξω κόσμο», θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης του, όχι όμως και τον ενθουσιασμό του για ζωή, αλληλεγγύη και συντροφικότητα. Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο την ιστορία του, για την αλήθεια και το ψέμα, το σωστό και το λάθος, την αξία της φιλίας, αντιμετωπίζοντας την αδικία μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ο «Μάγκας» της Πηνελόπης Δέλτα εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1935 και γνώρισε εκατοντάδες επανεκδόσεις. Την παρούσα θεατρική διασκεύη του υπογράφει η Μαρία Σούμπερτ.

Το μαγικό κλειδί

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 100 '

Μια παράσταση γεμάτη θησαυρούς, χρώματα, χορούς, παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας μας και παραδοσιακές μουσικές της κάτω Ιταλίας είναι το «Μαγικό κλειδί», που μέσα από μια παραμυθένια ιστορία που μιλά για τα μεγάλα θέματα και τις αξίες της ζωής, θίγοντας έννοιες όπως η αφοσίωση, η αλληλεγγύη, η προσφορά, η αγάπη για την πατρίδα και την οικογένεια, η ευτυχία, η δυστυχία κ.ά. Μια φορά κι έναν καιρό ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα, που ζούσαν ευτυχισμένοι, έχοντας κατακτήσει την αγάπη του λαού τους, έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Στη βάφτιση του μωρού εμφανίστηκαν οι νεράιδες του νησιού για να του δώσουν ευχές. Οι δύο από αυτές χάρισαν στη βασιλοπούλα ομορφιά, χάρη, ωραία φωνή και εξυπνάδα. Η τρίτη νεράιδα, όμως, η Μοίρα, της ευχήθηκε να μην νιώσει ποτέ λύπη στη ζωή της και χτυπώντας το μαγικό της ραβδάκι πήρε την καρδιά της και την έκλεισε σε ένα χρυσό κουτάκι. Αν ποτέ η ίδια η βασιλοπούλα θελήσει να αποκτήσει πάλι την καρδιά της, ο μόνος τρόπος θα είναι ένα χρυσό κλειδάκι.

Ο θρύλος της Μουλάν

  • Δραματοποιημένος Μύθος
  • Διάρκεια: 75 '

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται η θεατρική μεταφορά του μύθου της Μουλάν, της νεαρής ηρωίδας που μεταμφιέζεται σε άνδρα για να πάει στον πόλεμο στη θέση του πατέρα της, για παιδιά, βασισμένη στο αρχαίο κινέζικο ποίημα «Η Μπαλάντα της Χουά Μουλάν». Μια φαντασμαγορική παράσταση με εντυπωσιακά κοστούμια, σκηνικά, σπαθομαχίες και διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό. Η Μουλάν εναντιώνεται στους νόμους και τις παραδόσεις και πολεμάει με θάρρος και αυταπάρνηση στις μάχες, αποκρύπτοντας την πραγματική της ταυτότητα.

Ο Καραγκιόζης του Κώστα Σπυρόπουλου

  • Θέατρο Σκιών
  • Διάρκεια: 70 '

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, σημαντικός συνεχιστής της παράδοσης του θεάτρου σκιών, παρουσιάζει θεότρελες και ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Καραγκιόζη με ένα νέο έργο κάθε εβδομάδα. Ο γνωστός Καραγκιοζοπαίχτης θα βρίσκεται πίσω από τον μπερντέ σε μία ευρύχωρη σκηνή. Πριν από την παράσταση θα παρουσιάζει τα μαγικά του κόλπα ο μάγος Dio, ενώ μετά θα δίνεται σε έναν τυχερό ένα κουτί με σύνεργα για μαγικά κόλπα. Μια παράσταση θεάτρου σκιών για να θυμούνται οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι μικροί.

Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 85 '

Η Μάσα και ο Αρκούδος ετοιμάζουν ένα πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια της Ντάσα στην επίσημη θεατρική μεταφορά της παγκοσμίως επιτυχημένης ρωσικής σειράς κινουμένων σχεδίων με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού. Εκείνη όμως καθυστερεί πολύ να εμφανιστεί κι έτσι όλοι την αναζητούν στο δάσος. Η Μάσα, ο Αρκούδος, η Ρόζι, η Σκιουρίνα, ο Λαγός, το Πάντα, η Σίλι και ο Σλάι μάς καλούν σε ένα παιχνίδι μυστηρίου με πολύ μουσική, γέλιο, τραγούδι, ακροβατικά.

Ηρακλής οι δώδεκα άθλοι

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 90 '

Η ιστορία του μυθικού ήρωα ζωντανεύει και οι θεατές γνωρίζουν από κοντά τον κόσμο της αρχαιότητας. Οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή έρχονται στη σκηνή ως μια μεγάλη περιπέτεια. Το κοινό θα ταξιδέψει στον Όλυμπο, τις Μυκήνες και τη Μινωική Κρήτη και θα μαγευτεί από το μεγαλείο των μυθικών τεράτων όπως το λιοντάρι της Νεμέας, η Λερναία Ύδρα και οι Στυμφαλίδες Όρνιθες. Τα παιδιά θα γνωρίσουν από κοντά τους θεούς του Ολύμπου, τις γενναίες Αμαζόνες και τον Άτλαντα σε μια παράσταση που μας θυμίζει ότι η αληθινή δύναμη είναι αυτή που έχουμε στην καρδιά κι ότι όλοι κρύβουμε έναν ήρωα μέσα μας.

Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 80 '

Λίγο πριν γίνουν οι γάμοι του Θησέα και της Ιππολύτης, η Ερμία αρνείται την επιθυμία του πατέρα της να παντρευτεί το Δημήτριο, γιατί ο αγαπημένος της είναι ο Λύσανδρος. Οι δυο τους αποφασίζουν να το σκάσουν τη νύχτα στο δάσος. Η καλύτερη φίλη της, η Ελένη, μαρτυράει το μυστικό στον Δημήτριο και τους ακολουθούν. Στο δάσος καταφθάνουν ο Βασιλιάς των Ξωτικών, ο Όμπερον, η βασίλισσα Τιτάνια, οι νεράιδες και το λατρεμένο ξωτικό των παιδιών, ο σκανδαλιάρης Πουκ. Έτσι ξεκινάει ένα απίστευτα κωμικό γαϊτανάκι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια ομάδα μαστόρων που ετοιμάζουν μια παράσταση-δώρο για τους γάμους, τριγυρίζουν κι αυτοί ανυποψίαστοι στο δάσος.

Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες «The show»

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 75 '

Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς παιδικών βιβλίων καλούνται να διαγωνιστούν σε ένα talent show. Οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες συνεργάζονται, αλληλοϋποστηρίζονται και στέλνουν το μήνυμα «η ισχύς εν τη ενώσει». Ο καθένας και η καθεμιά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του στην παράσταση που γίνεται μάθημα σε μικρούς και μεγάλους. Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί, φτιάχνουν όλοι μαζί τον πολύχρωμο πίνακα που λέγεται ζωή. Γέλιο, τραγούδι και χορός ενώνονται στην επίσημη παράσταση των Μικρών Κυρίων, όπου οι θεατές αποφασίζουν τον νικητή. Ή μήπως νικητές θα είναι όλοι, γιατί μαζί θα συμμετέχουν σε αυτό το πάρτι;

Οι 3 σωματοφύλακες - Η μεγάλη συνάντηση

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Η παράσταση διαδραματίζεται στο Παρίσι το 1844. Οι τρεις σωματοφύλακες συναντούν τον μεγάλο ποιητή της Γαλλίας Συρανό ντε Μπερζεράκ σε μια θεατρική παράσταση. Μαζί με αυτόν συναντούν και την όμορφη Ρωξάνη, την οποία ερωτεύονται και οι τρεις τους. Θα καταφέρουν οι τρεις σωματοφύλακες να κερδίσουν την καρδιά της; Ή μήπως θα μπλεχτούν σε νέες περιπέτειες; Πρόκειται για μια κωμωδία που έχει φτιαχτεί με σεβασμό για τα παιδιά. Ένα θέαμα γεμάτο τραγούδι, χορό και πολλά διδακτικά μηνύματα κατά του σχολικού μπούλινγκ. Μην χάσετε την ομάδα των τριών γενναίων αντρών γιατί δεν είναι ένας, είναι “όλοι για έναν και ένας για όλους”.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί