Όσα ξέρουμε για την 5η σεζόν του ανατρεπτικού "The Boys"

Η υπερηρωική (και υπερσατιρική) σειρά του PrimeVideo επιστρέφει, μετά από τον πετυχημένο τέταρτο κύκλο επεισοδίων, με το τελευταίο της κεφάλαιο.

The Boys The Boys

Η βραβευμένη με Emmy σατιρική σειρά του Έρικ Κρίπκε, επιστρέφει στο PrimeVideo με την πέμπτη και τελευταία σεζόν, η οποία θα χρειαστεί περίπου δυο χρόνια παραγωγής. Επομένως, θα φτάσει στις οθόνες μας από το 2026 και μετά. Το "The Boys" ακολουθεί τους αυτοανακηρρυσόμενους εκδικητές που έχουν βάλει στόχο σούπερ ήρωες οι οποίοι καταχράζονται τις υπερδυνάμεις τους. 

The Boys
The Boys

To βασικό καστ της σειράς συντελούν οι Καρλ Ουρμπάν, Τζακ Κουέιντ, Άντονι Σταρ, Έριν Μοριάρτι, Τζέσι Τ. Άσερ, Λαζ Αλόνσο, Τσέις Κρόφορντ, Τόμερ Καπόνε, Κάρεν Φουκουχάρα, Κόλμπι Μίνιφι και Κάμερον Κροβέτι. Η τέταρτη σεζόν καλωσόρισε τη Σούζαν Χέιγουορντ, τη Βάλορι Κάρι και τον Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, ενώ πέρασαν ως guests οι Τίλντα Σουίντον και Γουίλ Φέρελ. Στην πέμπτη σεζόν, την εμφάνισή τους θα κάνουν οι Νταβίντ Ντιγκς ("Hamilton", "Snowpiercer") και Τζάρεντ Πανταλέκι ("The Gilmore Girls").

Η 4η σεζόν που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2024 στόχευσε στην πολιτική κριτική ενόψει των αμερικανικών εκλογών, κερδίζοντας κοινό και κριτικούς, ενώ το φινάλε χρειάστηκε να υποστεί αλλαγή ονόματος μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Like Water for Chocolate": Η νέα σειρά του ΗΒΟ φέρνει δράμα και μαγεία στο streaming

Μια ισπανόφωνη τηλεοπτική μεταφορά ενός ρομαντικού μυθιστορήματος του '80 έρχεται στο streaming. Δείτε το παραμυθένιο τρέιλερ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/10/2024

Απόψε (17/10) στην TV: Πρεμιέρα για το θεαματικό "Dune"

Το πρώτο μέρος του sc-fi έπους που υπογράφει ο Ντενί Βιλνέβ έρχεται σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση

Η νύχτα πέφτει και ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει… βραδιάτικα στο πατρικό του, τον ALPHA, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα.

"Exterior Night": Η νέα πολιτική σειρά που βλέπουμε στο κανάλι της Βουλής

Ένα ιταλικό δράμα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (19/10) στη Βουλή Τηλεόραση.

"Grotesquerie": Όλα τα τραγούδια που παίζουν στη νέα σειρά του Ράιαν Μέρφι

Το ΝΜΕ συγκέντρωσε αναλυτικά το soundtrack της horror σειράς που θα δούμε στο Disney+ στις 23 Οκτωβρίου. Πατήστε play για να μπείτε στο κλίμα.

Οι φαν του "Kaos" υπογράφουν αίτηση για την διάσωσή του

Θα καταφέρει η σειρά του Netflix να ανανεωθεί, τελικά, για δεύτερη σεζόν;

"Formula 1": Το 19ο Grand Prix αποκλειστικά στο ANT1+

Βλέπουμε το κορυφαίο αθλητικό event σε ζωντανή μετάδοση, με απεσταλμένους του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από την πίστα COTA.