"Like Water for Chocolate": Η νέα σειρά του ΗΒΟ φέρνει δράμα και μαγεία στο streaming

Μια ισπανόφωνη τηλεοπτική μεταφορά ενός ρομαντικού μυθιστορήματος του '80 έρχεται στο streaming. Δείτε το παραμυθένιο τρέιλερ.

Like Water for Chocolate Like Water for Chocolate

To ΗΒΟ φέρνει στη μική οθόνη μια διασκευή του μυθιστορήματος της Μεξικανής Λάουρα Έσκιβελ, "Like Water for Chocolate", το οποίο εκδόθηκε το 1989. Η ισπανόφωνη σειρά εποχής θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου στο Max. 

Το "Like Water for Chocolate" διαδραματίζεται εν μέσω της Μεξικανικής Επανάστασης, δηλαδή λίγο περισσότερο από έναν αιώνα πριν. Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι οι ερωτευμένοι Τίτα και Πέδρο. Όμως η μητέρα της Τίτα την καταδικάζει σε έναν εργένικο τρόπο ζωής, θέλοντας την πλάι της ως φροντίστρια της ίδιας και του σπιτιού. Οι δύο νέοι θα αντισταθούν, και μάλιστα, για την Τίτα, αυτή η αντίσταση ξεκινά από την κουζίνα... Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη, η Τίτα "διοχετεύει τις πιο βαθιές επιθυμίες και τα πάθη της στις συνταγές της, επηρεάζοντας όποιον τις δοκιμάζει". 

Στη σειρά, εκτελεστικός παραγωγός της οποίας είναι μεταξύ άλλων και η Σέλμα Χάγιεκ, πρωταγωνιστούν οι Ιρένε Αζουέλα, Αζούλ Γκουάιτα, Άνα Βαλέρια Μπεσερίλ, Αντρέα Σαπάρρο, Αντρές Μπαΐντα, Άνχελες Κρουζ, Άρι Μπρίκμαν, Λουίς Νταβίντ Χορνέ, Μαουρίτσιο Γκαρσία Λοζάνο και Ιβάν Αμοζουρούτια.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όσα ξέρουμε για την 5η σεζόν του ανατρεπτικού "The Boys"

Η υπερηρωική (και υπερσατιρική) σειρά του PrimeVideo επιστρέφει, μετά από τον πετυχημένο τέταρτο κύκλο επεισοδίων, με το τελευταίο της κεφάλαιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/10/2024

Απόψε (17/10) στην TV: Πρεμιέρα για το θεαματικό "Dune"

Το πρώτο μέρος του sc-fi έπους που υπογράφει ο Ντενί Βιλνέβ έρχεται σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση

Η νύχτα πέφτει και ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει… βραδιάτικα στο πατρικό του, τον ALPHA, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα.

"Exterior Night": Η νέα πολιτική σειρά που βλέπουμε στο κανάλι της Βουλής

Ένα ιταλικό δράμα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (19/10) στη Βουλή Τηλεόραση.

"Grotesquerie": Όλα τα τραγούδια που παίζουν στη νέα σειρά του Ράιαν Μέρφι

Το ΝΜΕ συγκέντρωσε αναλυτικά το soundtrack της horror σειράς που θα δούμε στο Disney+ στις 23 Οκτωβρίου. Πατήστε play για να μπείτε στο κλίμα.

Οι φαν του "Kaos" υπογράφουν αίτηση για την διάσωσή του

Θα καταφέρει η σειρά του Netflix να ανανεωθεί, τελικά, για δεύτερη σεζόν;

"Formula 1": Το 19ο Grand Prix αποκλειστικά στο ANT1+

Βλέπουμε το κορυφαίο αθλητικό event σε ζωντανή μετάδοση, με απεσταλμένους του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από την πίστα COTA.