Οι φαν του "Kaos" υπογράφουν αίτηση για την διάσωσή του

Θα καταφέρει η σειρά του Netflix να ανανεωθεί, τελικά, για δεύτερη σεζόν;

Kaos Kaos

Η μαύρη κωμωδία που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο στο Netflix, στην οποία είδαμε τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ να πρωταγωνιστεί ως ένας ταυτόχρονα ανασφαλής και υπερόπτης αντισυμβατικός Δίας, έφτασε στο τέλος της. Ενώ το "KAOS" έλαβε γενικά ανάμεικτες κριτικές, πολλοί θαυμαστές εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την ακύρωσή του και μια αίτηση Change.Org για τη διάσωση της σειράς έχει σήμερα 3.288 υπογραφές από τις 5.000 που ήταν ο στόχος της.

Την Πέμπτη, ο δημιουργός Τσάρλι Κόβελ ('The End of the Fucking World") έγραψε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές της σειράς στη σελίδα Instagram της εταιρείας παραγωγής Sister, αναφέροντας: "Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος που δεν θα γυρίσουμε άλλο "Kaos", αλλά δεν θέλω αυτά τα νέα να επισκιάσουν αυτό που κάναμε. Είμαι απίστευτα τυχερή που συνεργάστηκα με ένα τόσο εξαιρετικά ταλαντούχο καστ και συνεργείο και είμαι εξαιρετικά περήφανη για την εκπομπή μας. Σας ευχαριστώ απολύτως όλους τους εμπλεκόμενους: ήταν μια ηράκλεια ομαδική προσπάθεια και ένα τεράστιο προνόμιο να δουλέψω μαζί σας".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όσα ξέρουμε για την 5η σεζόν του ανατρεπτικού "The Boys"

Η υπερηρωική (και υπερσατιρική) σειρά του PrimeVideo επιστρέφει, μετά από τον πετυχημένο τέταρτο κύκλο επεισοδίων, με το τελευταίο της κεφάλαιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/10/2024

"Like Water for Chocolate": Η νέα σειρά του ΗΒΟ φέρνει δράμα και μαγεία στο streaming

Μια ισπανόφωνη τηλεοπτική μεταφορά ενός ρομαντικού μυθιστορήματος του '80 έρχεται στο streaming. Δείτε το παραμυθένιο τρέιλερ.

Απόψε (17/10) στην TV: Πρεμιέρα για το θεαματικό "Dune"

Το πρώτο μέρος του sc-fi έπους που υπογράφει ο Ντενί Βιλνέβ έρχεται σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση

Η νύχτα πέφτει και ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει… βραδιάτικα στο πατρικό του, τον ALPHA, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα.

"Exterior Night": Η νέα πολιτική σειρά που βλέπουμε στο κανάλι της Βουλής

Ένα ιταλικό δράμα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (19/10) στη Βουλή Τηλεόραση.

"Grotesquerie": Όλα τα τραγούδια που παίζουν στη νέα σειρά του Ράιαν Μέρφι

Το ΝΜΕ συγκέντρωσε αναλυτικά το soundtrack της horror σειράς που θα δούμε στο Disney+ στις 23 Οκτωβρίου. Πατήστε play για να μπείτε στο κλίμα.

"Formula 1": Το 19ο Grand Prix αποκλειστικά στο ANT1+

Βλέπουμε το κορυφαίο αθλητικό event σε ζωντανή μετάδοση, με απεσταλμένους του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από την πίστα COTA.