"Formula 1": Το 19ο Grand Prix αποκλειστικά στο ANT1+

Βλέπουμε το κορυφαίο αθλητικό event σε ζωντανή μετάδοση, με απεσταλμένους του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από την πίστα COTA.

Formula 1 Formula 1

Το 19ο Grand Prix του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, έρχεται στην πίστα "Circuit of the Americas" στο Όστιν των ΗΠΑ, και θα μεταδοθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 22:00, ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και ετεροχρονισμένα στις 23:30 στον ΑΝΤ1. Oι λάτρεις της Formula 1, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές των μονοθέσιων, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+.

Στη εκπομπή "Formula 1 Show", που ξεκινά μία ώρα πριν τον αγώνα, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο ΑΝΤ1+, μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων μια αποκλειστική συνέντευξη του Τζόρτζ Ράσελ, αλλά και μια ανάλυση των αλλαγών στις υβριδικές μηχανές από το 2026. Επίσης, θα δείτε όλα τα τελευταία νέα με την αντικατάσταση του Ρικιάρντο από το Λώσον, την αποχώρηση της Renault και την επιστροφή της Toyota.

Οι απεσταλμένοι του ΑΝΤ1 στο COTA, Μαρία Θωμά, Πάνος Σεϊτανίδης και Άγγελος Τόμπρος, θα μας μεταφέρουν το κλίμα με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.  Στην παρουσίαση της εκπομπής  "Formula 1 Show" τον Τάκη Πουρναράκη θα πλαισιώνουν οι Κώστας Λεώνης και Τζώρτζης Μαρκογιάννης. Στις μεταδόσεις των αγώνων, θα βρίσκονται οι Γιώργος Ανανίδας, Μαρία Ανδρεάδη, Κώστας Λεώνης και Τάκης Πουρναράκης.

Formula 1 GRAND PRIX
Formula 1 GRAND PRIX

Λίγα λόγια για τον 19ο αγώνα της φετινής σεζόν
Το ταξίδι στην Αμερική ξεκινά από το Όστιν του Τέξας και την πίστα "Circuit of the Americas" (COTA), η οποία θα φιλοξενήσει τον 19ο αγώνα της φετινής σεζόν στη Formula 1. Το COTA σηματοδοτεί την αρχή μιας τριπλέτας συνεχόμενων αγώνων στη Βόρεια και Νότια Αμερική, με την πορεία να συνεχίζεται στο Μεξικό στις 27 Οκτωβρίου και στη Βραζιλία στις 3 Νοεμβρίου. Μετά από μια σύντομη ανάπαυλα, το θέαμα θα μεταφερθεί στο Λας Βέγκας στις 23 Νοεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο στο Όστιν όσο και στο Ιντερλάγος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνα Sprint, προσφέροντας επιπλέον δράση και αγωνία στους θεατές.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία, με τη μάχη για τους τίτλους να παραμένει ανοιχτή. Ο Μαξ Φερστάπεν έχει προβάδισμα 52 βαθμών από τον Λάντο Νόρις, ενώ απομένουν να μοιραστούν άλλοι 180 βαθμοί (6x25 + 6 + 3x8) σε 6 Grand Prix και 3 αγώνες Sprint. Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, η McLaren προηγείται με 41 βαθμούς από τη Red Bull και 75 βαθμούς από τη Ferrari.

Αυτός θα είναι ο 78ος αγώνας που διεξάγεται στην Αμερική. Στο Όστιν έχουν πραγματοποιηθεί 11 αγώνες από το 2012 έως και το 2022, με πολυνίκη τον Λιούις Χάμιλτον, που έχει κατακτήσει 5 νίκες. Το Grand Prix των ΗΠΑ, θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά στην ιστορία του έναν αγώνα Sprint, με ελαφρώς τροποποιημένη μορφή, καθώς ο αγώνας Sprint θα διεξαχθεί πριν από τις κατατακτήριες δοκιμές του κανονικού αγώνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όσα ξέρουμε για την 5η σεζόν του ανατρεπτικού "The Boys"

Η υπερηρωική (και υπερσατιρική) σειρά του PrimeVideo επιστρέφει, μετά από τον πετυχημένο τέταρτο κύκλο επεισοδίων, με το τελευταίο της κεφάλαιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/10/2024

"Like Water for Chocolate": Η νέα σειρά του ΗΒΟ φέρνει δράμα και μαγεία στο streaming

Μια ισπανόφωνη τηλεοπτική μεταφορά ενός ρομαντικού μυθιστορήματος του '80 έρχεται στο streaming. Δείτε το παραμυθένιο τρέιλερ.

Απόψε (17/10) στην TV: Πρεμιέρα για το θεαματικό "Dune"

Το πρώτο μέρος του sc-fi έπους που υπογράφει ο Ντενί Βιλνέβ έρχεται σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση

Η νύχτα πέφτει και ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει… βραδιάτικα στο πατρικό του, τον ALPHA, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα.

"Exterior Night": Η νέα πολιτική σειρά που βλέπουμε στο κανάλι της Βουλής

Ένα ιταλικό δράμα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (19/10) στη Βουλή Τηλεόραση.

"Grotesquerie": Όλα τα τραγούδια που παίζουν στη νέα σειρά του Ράιαν Μέρφι

Το ΝΜΕ συγκέντρωσε αναλυτικά το soundtrack της horror σειράς που θα δούμε στο Disney+ στις 23 Οκτωβρίου. Πατήστε play για να μπείτε στο κλίμα.

Οι φαν του "Kaos" υπογράφουν αίτηση για την διάσωσή του

Θα καταφέρει η σειρά του Netflix να ανανεωθεί, τελικά, για δεύτερη σεζόν;