Μεγάλη πρεμιέρα για την "Έρημη Χώρα" του ERTFLIX

Ο δεύτερος κύκλος της νέας σειράς της ΕΡΤ έρχεται στο ERTFLIX την Παρασκευή (18/10) για να αφηγηθεί το νέο κεφάλαιο της καθηλωτικής ιστορίας.

Έρημη Χώρα Έρημη Χώρα

Θερμό χειροκρότημα εισέπραξε η "Έρημη Χώρα" στην αποκλειστική προβολή των πρώτων δύο επεισοδίων του δεύτερου κύκλου της σειράς της ΕΡΤ και πρώτης παραγωγής του ERTFLIX, σε σενάριο-σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, που πραγματοποιήθηκε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Τα κινηματογραφικά πλάνα, η υποβλητική ατμόσφαιρα, η υψηλή αισθητική, οι υποδειγματικές ερμηνείες, οι αντισυμβατικοί χαρακτήρες, που εμπλέκονται σ’ ένα ντόμινο ανατρεπτικών καταστάσεων, ενέντειναν την αγωνία για τη συνέχεια της σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο ERTFLIX την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του Β΄ Κύκλου, ενώ την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2024 θα ανεβούν και τα άλλα τέσσερα.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τους ηθοποιούς, τα μέλη του συνεργείου, την εταιρεία παραγωγής και κυρίως προς τον σκηνοθέτη. "Ο Γιώργος Γκικαπέππας, με τη διεισδυτική σκηνοθετική του ματιά, καταπιάνεται με σημαντικά κοινωνικά θέματα, και τα προσεγγίζει με βάθος και ευαισθησία, χτίζοντας πραγματικούς χαρακτήρες. Τον ευχαριστώ θερμά για το όραμά του και την κατάθεση ψυχής του".

Έρημη Χώρα
Έρημη Χώρα

Με τη σειρά του ο Γιώργος Γκικαπέππας, μοιράστηκε τα συναισθήματά του για το δημιουργικό ταξίδι της συγγραφής και της σκηνοθεσίας της σειράς, που σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα στο ERTFLIX. "Γράφοντας την 'Έρημη Χώρα', ταξίδεψα βαθιά μέσα μου και νιώθω ότι έγινα πιο δίκαιος άνθρωπος. Σκηνοθετώντας την σειρά, έμαθα ότι το να σπουδάζεις ξανά τη δουλειά σου είναι ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ" ανέφερε.

Στη νέα σεζόν της σειράς, το νήμα της αφήγησης ξετυλίγεται γυρίζοντας συχνά δώδεκα χρόνια πριν, για να φωτίσει τις άγνωστες πτυχές της ιστορίας. Όλοι οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τα δικά τους διλήμματα και την "έρημη χώρα" του καθενός τους. Κι ενώ η αστυνομική έρευνα στρέφεται στο σκοτεινό παρελθόν, η τύχη της Εύας δοκιμάζεται ξανά.

Η σειρά είναι προσβάσιμη σε όλους με ακουστική περιγραφή εικόνας για άτομα με οπτική αναπηρία και δυνατότητα εμφάνισης υποτίτλων για κωφούς και βαρήκοους.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όσα ξέρουμε για την 5η σεζόν του ανατρεπτικού "The Boys"

Η υπερηρωική (και υπερσατιρική) σειρά του PrimeVideo επιστρέφει, μετά από τον πετυχημένο τέταρτο κύκλο επεισοδίων, με το τελευταίο της κεφάλαιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/10/2024

"Like Water for Chocolate": Η νέα σειρά του ΗΒΟ φέρνει δράμα και μαγεία στο streaming

Μια ισπανόφωνη τηλεοπτική μεταφορά ενός ρομαντικού μυθιστορήματος του '80 έρχεται στο streaming. Δείτε το παραμυθένιο τρέιλερ.

Απόψε (17/10) στην TV: Πρεμιέρα για το θεαματικό "Dune"

Το πρώτο μέρος του sc-fi έπους που υπογράφει ο Ντενί Βιλνέβ έρχεται σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση

Η νύχτα πέφτει και ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει… βραδιάτικα στο πατρικό του, τον ALPHA, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα.

"Exterior Night": Η νέα πολιτική σειρά που βλέπουμε στο κανάλι της Βουλής

Ένα ιταλικό δράμα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (19/10) στη Βουλή Τηλεόραση.

"Grotesquerie": Όλα τα τραγούδια που παίζουν στη νέα σειρά του Ράιαν Μέρφι

Το ΝΜΕ συγκέντρωσε αναλυτικά το soundtrack της horror σειράς που θα δούμε στο Disney+ στις 23 Οκτωβρίου. Πατήστε play για να μπείτε στο κλίμα.

Οι φαν του "Kaos" υπογράφουν αίτηση για την διάσωσή του

Θα καταφέρει η σειρά του Netflix να ανανεωθεί, τελικά, για δεύτερη σεζόν;