To "IQ 160" επιστρέφει σήμερα (11/10) στο STAR

Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής αναλαμβάνουν και πάλι τους "αστυ-κωμικούς" ρόλους τους για τη 2η σεζόν της πετυχημένης σειράς. Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο.

IQ 160 IQ 160

Σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου, η κωμική σειρά "IQ 160" επιστρέφει στο STAR σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:00

IQ 160
IQ 160

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Β’ Κύκλου
Έχουν περάσει  έξι μήνες από τότε που η Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη) ανακάλυψε ότι ο πατέρας του πρώτου της παιδιού, ο Παύλος (Χάρης Παπαδόπουλος), την εγκατέλειψε και ζει στην Ιταλία με ψεύτικο όνομα, έχοντας αποκτήσει καινούρια οικογένεια. Το παθιασμένο φιλί, που αντάλλαξε με τον υπαστυνόμο Αργύρη Καλατζή (Νίκος Κουρής) δεν είχε συνέχεια και έτσι, εκείνος επέστρεψε στην Ιωάννα (Μαίρη Μηνά). Η Πηνελόπη, απογοητευμένη, αποφάσισε να εγκαταλείψει το τμήμα Ανθρωποκτονιών και να ξαναγυρίσει στη δουλειά της καθαρίστριας. Στο μεταξύ, στο τμήμα έχει προσληφθεί ένας νεαρός ανθυπαστυνόμος, ο Τηλέμαχος Τράγκας (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος), ο οποίος είναι συμπαθητικός, αλλά κάπως ιδιόρρυθμος. Αυτός είναι ο λόγος που ο Γιώργος (Ηλίας Μουλάς) και η Δάφνη (Ελίζα Σκολίδη) τον αντιμετωπίζουν με μια μικρή επιφύλαξη. Στο μεταξύ, είναι γραφτό της Πηνελόπης να μη μείνει μακριά από την αστυνομική έρευνα. Η γυναίκα που την έχει προσλάβει ως καθαρίστρια, εξαφανίζεται μυστηριωδώς και εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί στην επίλυση αυτού του  γρίφου. Έτσι, με κάποιες εύστοχες κινήσεις και διάφορους αυτοσχεδιασμούς, θα ανακαλύψει το πτώμα της, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί η ίδια ύποπτη για τον φόνο της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Έχω Παιδιά": Όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά του Mega που υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής

Δείτε το τρέιλερ, πότε είναι η πρεμιέρα, ποιο είναι το καστ και τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της πρωτότυπης κωμικής σειράς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2024

Οι 12 ταινίες του αφιερώματος του ERTFLIX στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Μια ειδική κατηγορία που περιλεμβάνει από πολεμικά φιλμ και περιπέτειες, μέχρι ιστορίες αφανών ηρώων και σινεφίλ επιλογές.

Όλοι οι τίτλοι που φέρνει ο Οκτώβριος στο Vodafone TV

Tοπ παραγωγές Disney+ και HBO με Ράιαν Μέρφι, Σαμ Μέντες και Σάρα Πόλσον (μεταξύ άλλων), έρχονται αυτόν τον μήνα στο αγαπημένο streamer.

"Μαύροι Πίνακες": Σήμερα (11/10) η πρεμιέρα της νέας ασυνομικής σειράς του STAR

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του τηλεοπτικού μυστηρίου που φέρνει στην μικρή οθόνη ένα εντυπωσιακό καστ.

"Ένας αιώνας Μίμης Πλέσσας" στην ΕΡΤ2

Η ΕΡΤ2 μεταδίδει τη συναυλία-αφιέρωμα για τα 100 χρόνια του Μίμη Πλέσσα, που δόθηκε στο Ηρώδειο στις 17 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Απόψε (11/10) στην TV: Η Ασημίνα Προέδρου μας οδηγεί "Πίσω από τις Θημωνιές"

Το πολυβραβευμένο δράμα της Ελληνίδας δημιουργού παίζει σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στην ΕΡΤ1.

Σάσα Μπάρον Κοέν και Ρόζαμουντ Πάικ πρωταγωνιστούν στο "Ladies First" του Netflix

Μια νέα κινηματογραφική διασκευή είναι στα σκαριά, με το γνωστό streamer να αναλαμβάνει την παραγωγή.