Ακυρώθηκε το "Kaos" του Netflix

Μετά από μια σεζόν που απέσπασε ανάμεικτες κριτικές, η κωμική σειρά του Τσάρλι Κόβερ διακόπτεται από το streamer.

Kaos Kaos

Η μαύρη κωμωδία που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο στο Netflix έφτασε στο τέλος της, όπως αναφέρει το περιοδικό Variety. Ο δημιουργός Τσάρλι Κόβελ επιχείρησε να καταπιαστεί με την ελληνική μυθολογία και να ανατρέψει όσα γνωρίζουμε για αυτήν με ένα μοντέρνο twist.

Στη σειρά είδαμε τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ να πρωταγωνιστεί ως ένας ταυτόχρονα ανασφαλής και υπερόπτης Δίας που απολαμβάνει και με το παραπάνω τη θέση του στην κορυφή της μυθολογικής αλυσίδας. Όμως, μια μέρα ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του - και τίποτα δε θα είναι όπως πριν. Η παράνοια αυξάνεται, οδηγώντας την ανώτατη θεότητα σε ένα επικίνδυνο και ασταθές μονοπάτι. Ο παντοδύναμος Δίας είναι πεπεισμένος ότι η πτώση του πλησιάζει και βλέπει παντού κακούς οιωνούς. 

Στη σειρά είδαμε τον Στίβεν Ντιλέιν στον ρόλο του Προμυθαία, την Τζάνετ ΜακΤιρ στον ρόλο της Ηρας, την Ορόρα Περινό στον ρόλο της θνητής Ευριδίκης, τον Nabhaan Rizwan στον ρόλο του Διόνυσου, τον Ντέιβιντ Θιούλις ως Άδη και τον Κλιφ Κέρτις ως Ποσειδώνα. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όσα ξέρουμε για τα "Εκατό Χρόνια Μοναξιά" που θα δούμε στο Netflix

Το θρυλικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη, σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές της Λατινικής Αμερικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/10/2024

Απόψε (9/10) βλέπουμε το καταιγιστικό μιούζικαλ του Λεός Καράξ στην ΕΡΤ3

Άνταμ Ντράιβερ και Μαριόν Κοντιγιάρ ερωτεύονται και συγκρούονται στο βραβευμένο στις Κάνες "Annette" που σκηνοθετεί ο Γάλλος auteur.

Το πολυαναμενόμενο "Starting 5" κάνει περμιέρα σήμερα (9/10) στο Netflix

To νέο αθλητικό ντοκιμαντέρ του Netflix για την πεντάδα που τάραξε το NBA είναι από σήμερα διαθέσιμο στην streaming πλατφόρμα.

"The Diplomat": Τι θα δούμε στη 2η σεζόν του χιτ πολιτικού δραματος

Η Κέρι Ράσελ επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του Netflix που επιστρέφει στην πλατφόρμα τέλη Οκτωβρίου. Δείτε το τρέιλερ.

Οι καλύτερες σειρές του Ράιαν Μέρφι από το IndieWire

Το γνωστό μέσο ταξινομεί τα 15 πρότζεκτ του ακούραστου Αμερικανού δημιουργού που ταυτίστηκε με το τηλεοπτικό crime, queer και horror genre.

Έρχεται η 3η και τελευταία σεζόν του "Somebody Somewhere"

Η τρυφερή δραμεντί του HBO φτάνει στο τέλος της. Δείτε το τρέιλερ της επερχόμενης αποχαιρετηστήριας σεζόν.

Ντιέγκο Λούνα και Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ ξαναενώνουν δυνάμεις για το "La Máquina" του Hulu

Η πρώτη ισπανόφωνη σειρά του αμερικανικού streamer έρχεται στο Disney+ αύριο, 9 Οκτωβρίου, με τους αγαπημένους Μεξικανούς ηθοποιούς στην πρώτη θέση.