Έρχεται η 3η και τελευταία σεζόν του "Somebody Somewhere"

Η τρυφερή δραμεντί του HBO φτάνει στο τέλος της. Δείτε το τρέιλερ της επερχόμενης αποχαιρετηστήριας σεζόν.

Somebody Somewhere Somebody Somewhere

Η αγαπημένη σειρά του HBO ολοκληρώνεται με την επερχόμενη τρίτη και τελευταία σεζόν της, η οποία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 27 Οκτωβρίου. Η σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και πρωταγωνίστρια Μπρίτζετ Έβερ επιστρέφει ως Σαμ, μια ντόπια που έχει ξεμείνει στο Κάνσας καθώς διαχειρίζεται τον θάνατο της αδερφής της και μια ατέρμονη μοναξιά. Βρίσκει την αποδοχή και τη συντροφικότητα στον outsider Τζόελ (Τζεφ Χίλερ), μια φιλία που της χαρίζει πολλά γέλια και την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει την έννοια του ανήκειν.

Η επίσημη σύνοψη 
"Παλεύοντας με την απώλεια και την αποδοχή, το τραγούδι είναι η σωτήρια της Σαμ και την οδηγεί σε ένα ταξίδι για να ανακαλύψει τον εαυτό της και μια κοινότητα από παρείσακτους που δεν ταιριάζουν αλλά δεν τα παρατάνε, δείχνοντας ότι το να βρεις τους ανθρώπους σου και να βρεις τη φωνή σου είναι εφικτό. Οπουδήποτε. Κάπου. Στην τρίτη σεζόν, βλέπουμε την ανάπτυξη ενάντια σε όλες τις πιθανότητες".

Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όσα ξέρουμε για τα "Εκατό Χρόνια Μοναξιά" που θα δούμε στο Netflix

Το θρυλικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη, σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές της Λατινικής Αμερικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/10/2024

Απόψε (9/10) βλέπουμε το καταιγιστικό μιούζικαλ του Λεός Καράξ στην ΕΡΤ3

Άνταμ Ντράιβερ και Μαριόν Κοντιγιάρ ερωτεύονται και συγκρούονται στο βραβευμένο στις Κάνες "Annette" που σκηνοθετεί ο Γάλλος auteur.

Το πολυαναμενόμενο "Starting 5" κάνει περμιέρα σήμερα (9/10) στο Netflix

To νέο αθλητικό ντοκιμαντέρ του Netflix για την πεντάδα που τάραξε το NBA είναι από σήμερα διαθέσιμο στην streaming πλατφόρμα.

Ακυρώθηκε το "Kaos" του Netflix

Μετά από μια σεζόν που απέσπασε ανάμεικτες κριτικές, η κωμική σειρά του Τσάρλι Κόβερ διακόπτεται από το streamer.

"The Diplomat": Τι θα δούμε στη 2η σεζόν του χιτ πολιτικού δραματος

Η Κέρι Ράσελ επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του Netflix που επιστρέφει στην πλατφόρμα τέλη Οκτωβρίου. Δείτε το τρέιλερ.

Οι καλύτερες σειρές του Ράιαν Μέρφι από το IndieWire

Το γνωστό μέσο ταξινομεί τα 15 πρότζεκτ του ακούραστου Αμερικανού δημιουργού που ταυτίστηκε με το τηλεοπτικό crime, queer και horror genre.

Ντιέγκο Λούνα και Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ ξαναενώνουν δυνάμεις για το "La Máquina" του Hulu

Η πρώτη ισπανόφωνη σειρά του αμερικανικού streamer έρχεται στο Disney+ αύριο, 9 Οκτωβρίου, με τους αγαπημένους Μεξικανούς ηθοποιούς στην πρώτη θέση.