Ντιέγκο Λούνα και Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ ξαναενώνουν δυνάμεις για το "La Máquina" του Hulu

Η πρώτη ισπανόφωνη σειρά του αμερικανικού streamer έρχεται στο Disney+ αύριο, 9 Οκτωβρίου, με τους αγαπημένους Μεξικανούς ηθοποιούς στην πρώτη θέση.

La Máquina La Máquina

Κάνοντας την αρχή το 2001 με το "Θέλω και τη Μαμά σου" του Αλφόνσο Κουαρόν, οι φίλοι και συνεργάτες Ντιέγκο Λούνα και Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ φέρνουν την χημεία τους στην μικρή οθόνη, για την πρώτη ισπανόφωνη σειρά του Hulu. Από τους δημιουργούς Φερνάντα Κόπελ και Μάρκο Ραμίρεζ, με την Ελίζα Γκονζάλεζ να συμπληρώνει το καστ, το "La Máquina" ακολουθεί έναν Μεξικανό πυγμάχο (Μπερνάλ), του οποίου ο χαρισματικός μάνατζερ (Λούνα) προσπαθεί να αναζωπυρώσει την καριέρα του. Το αθλητικό δράμα χωρίζεται σε 6 επεισόδια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω του Disney+ από αύριο, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Δείτε το τρέιλερ:

Σύμφωνα με το IndieWire, το "La Máquina" προέκυψε ως μια ιδέα που είχαν οι δυο ηθοποιοί πριν από περίπου μια δεκαετία. Ο Λούνα είχε γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον Μεξικανό πυγμάχο Χούλιο Σεζάρ Τσάβεζ ("J.C. Chavez") και ο Μπερνάλ έχει παρακολουθήσει μαθήματα πυγμαχίας, οπότε χρησιμοποίησαν αυτό το κοινό πάθος ως κίνητρο, και έγραψαν ένα σενάριο με τον Χουλιάν Χέμπερτ, σχεδιάζοντάς το αρχικά ως ταινία. Τελικά το επέκτειναν σε περιορισμένη σειρά και έφεραν το έργο στην Searchlight Pictures και το Hulu. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όσα ξέρουμε για τα "Εκατό Χρόνια Μοναξιά" που θα δούμε στο Netflix

Το θρυλικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη, σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές της Λατινικής Αμερικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/10/2024

Απόψε (9/10) βλέπουμε το καταιγιστικό μιούζικαλ του Λεός Καράξ στην ΕΡΤ3

Άνταμ Ντράιβερ και Μαριόν Κοντιγιάρ ερωτεύονται και συγκρούονται στο βραβευμένο στις Κάνες "Annette" που σκηνοθετεί ο Γάλλος auteur.

Το πολυαναμενόμενο "Starting 5" κάνει περμιέρα σήμερα (9/10) στο Netflix

To νέο αθλητικό ντοκιμαντέρ του Netflix για την πεντάδα που τάραξε το NBA είναι από σήμερα διαθέσιμο στην streaming πλατφόρμα.

Ακυρώθηκε το "Kaos" του Netflix

Μετά από μια σεζόν που απέσπασε ανάμεικτες κριτικές, η κωμική σειρά του Τσάρλι Κόβερ διακόπτεται από το streamer.

"The Diplomat": Τι θα δούμε στη 2η σεζόν του χιτ πολιτικού δραματος

Η Κέρι Ράσελ επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του Netflix που επιστρέφει στην πλατφόρμα τέλη Οκτωβρίου. Δείτε το τρέιλερ.

Οι καλύτερες σειρές του Ράιαν Μέρφι από το IndieWire

Το γνωστό μέσο ταξινομεί τα 15 πρότζεκτ του ακούραστου Αμερικανού δημιουργού που ταυτίστηκε με το τηλεοπτικό crime, queer και horror genre.

Έρχεται η 3η και τελευταία σεζόν του "Somebody Somewhere"

Η τρυφερή δραμεντί του HBO φτάνει στο τέλος της. Δείτε το τρέιλερ της επερχόμενης αποχαιρετηστήριας σεζόν.