Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ είναι ένας Δίας σε κρίση μέσης ηλικίας στο "KAOS" του Netflix

H μίνι σειρά που ενώνει την ελληνική μυθολογία με τη σύγχρονη πραγματικότητα και τοποθετεί θνητούς εναντίον θεών - με τον Ντέιβιντ Θιούλις στον ρόλο του Άδη.

KAOS KAOS

Ο αντισυμβατικός δημιουργός του βραβευμένου "The End of the F***ing World", Τσάρλι Κόβελ, καταπιάνεται με μια θεματολογία που τον αφορά σε όλη τη δημιουργική καριέρα του: την ελληνική μυθολογία. Και την κάνει εκ νέου ενδιαφέρουσα και επίκαιρη. Η μαύρη κωμωδία που προβάλλεται τώρα στο Netflix παίρνει όλα όσα ξέρουμε για την ελληνική μυθολογία και τα ανατρέπει με ένα μοντέρνο twist - και όλα αυτά με αρχηγό τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ, έναν Δία με "θέματα εμπιστοσύνης", όπως ανέφερε ο ηθοποιός. 

KAOS
KAOS

Στον κόσμο του "KAOS", ο Γκόλντμπλουμ είναι ένας υπερστυλάτος και υπερόπτης Δίας που απολαμβάνει και με το παραπάνω τη θέση του στην κορυφή της μυθολογικής τροφικής αλυσίδας. Όμως, μια μέρα ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του - και τίποτα δε θα είναι όπως πριν. Η παράνοια αυξάνεται, οδηγώντας την ανώτατη θεότητα σε ένα επικίνδυνο και ασταθές μονοπάτι. Ο παντοδύναμος Δίας είναι πεπεισμένος ότι η πτώση του πλησιάζει και βλέπει παντού κακούς οιωνούς. 

Και έχει δίκιο να ανησυχεί, γιατί ο πάλαι ποτέ φίλος του Δία και τώρα φυλακισμένος Προμηθέας (Στίβεν Ντιλέιν) οργανώνει μια συνωμοσία εναντίον του. Καθώς ο Δίας μάχεται με τους μεγαλύτερους φόβους του, η υπόλοιπη οικογένειά του, η πανούργα σύζυγος του, Ήρα (Τζάνετ ΜακΤιρ), ο επαναστατημένος γιος του, Διόνυσος (Nabhaan Rizwan), και τα περίπλοκα αδέλφια του, ο Άδης (Ντέιβιντ Θιούλις) και ο Ποσειδώνας (Κλιφ Κέρτις), συνομωτούν και αποτυγχάνουν με τους δικούς τους τρόπους.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το "Nobody Wants This" είναι η νέα rom-com του Netflix που ανυπομονούμε να δούμε

Ίσως να επηρεαστήκαμε βλέποντας το dream-boy της εφηβείας μας, Ανταμ Μπρόντι a.k.a. Σεθ Κόεν του "The O.C.", στο νέο τρέιλερ που θα βρείτε παρακάτω.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/08/2024

Σεπτέμβριος στη Nova: Aυτές είναι οι πρεμιέρες που δεν πρέπει να χάσετε

Η νέα σεζόν ξεκινά με καταιγιστική διάθεση στα Novacinema και το Novalifε. Δείτε τις ταινίες και σειρές που κάνουν πρεμιέρα στις ποικίλες ζώνες της Nova.

Το Disney+ αφηγείται τις "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα για την τελευταία και απόλυτα weird ταινία του Έλληνα δημιουργού, την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Οι καθημερινές σειρές "Η Παραλία", "Ηλέκτρα" & "Αρχελάου 5" έρχονται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1

Οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ τα έχουν όλα και έρχονται για να μας συντροφεύσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το σαρωτικό "Only Murders in the Building" επιστρέφει αύριο στο Disney+

Μια από τις πιο αναμενόμενες πρεμιέρες του καλοκαιριού είναι μόλις μια μέρα μακριά. Ραντεβού με την Νο1 κωμική τριάδα (και τους σούπερ guests), αύριο 27/8.