Το "Nobody Wants This" είναι η νέα rom-com του Netflix που ανυπομονούμε να δούμε

Ίσως να επηρεαστήκαμε βλέποντας το dream-boy της εφηβείας μας, Ανταμ Μπρόντι a.k.a. Σεθ Κόεν του "The O.C.", στο νέο τρέιλερ που θα βρείτε παρακάτω.

Nobody Wants This Nobody Wants This

Η Κρίστεν Μπέλ ("Τhe Good Place", "Veronica Mars") και ο Άνταμ Μπρόντι ("Fleishman is in Trouble", "The O.C.) έρχονται στο Netflix για την πιο πολυαναμενόμενη rom-com της νέας σεζόν. Η σειρά 10 επεισοδίων της Έριν Φόστερ έρχεται στην streaming πλατφόρμα στις 26 Σεπτεμβρίου

Η υπόθεση
Μια αγνωστικίστρια podcast host και ένας αντισυμβατικός ραβίνος που βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης μπαίνουν σε ένα πάρτι. Όταν βγαίνουν - μαζί - το απίθανο ζευγάρι, η Τζοάν και ο Νόα, μπορούν να καταλάβουν ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους. Αλλά και δυνητικά ανάμεσά τους, με τις διαφορετικές τους απόψεις για τη ζωή, όλα τα σύγχρονα εμπόδια στον έρωτα και τις οικογένειές τους που άλλοτε έχουν καλές προθέσεις και άλλοτε σαμποτάρουν - συμπεριλαμβανομένης της αδελφής της, Μόργκαν (Τζάστιν Λουπ) και του αδελφού του, Σάσα (Τίμοθι Σίμονς)".


Η δημιουργός μίλησε στο Netflix για το ημι-αυτοβιογραφικό επερχόμενο πρότζεκτ της: "Αυτή η σειρά βασίζεται στη μόνη καλή απόφαση που πήρα ποτέ: να ερωτευτώ έναν καλό Εβραίο. Αλλά συνειδητοποίησα ότι το να είσαι ευτυχισμένη είναι πολύ πιο δύσκολο από το να είσαι δυστυχισμένη - δεν υπάρχει τίποτα για να παραπονιέσαι. Έτσι, δημιούργησα αυτή τη σειρά βασισμένη σε όλους τους τρόπους με τους οποίους η εύρεση του σωστού ατόμου μπορεί να είναι τόσο δύσκολη".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Για τα καθιερωμένα νοσταλγικά ραντεβού με τα τηλεοπτικά 90s

Λίγα λόγια για την παράδοση των καλοκαιρινών επαναλήψεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
30/08/2024

Σεπτέμβριος στη Nova: Aυτές είναι οι πρεμιέρες που δεν πρέπει να χάσετε

Η νέα σεζόν ξεκινά με καταιγιστική διάθεση στα Novacinema και το Novalifε. Δείτε τις ταινίες και σειρές που κάνουν πρεμιέρα στις ποικίλες ζώνες της Nova.

Το Disney+ αφηγείται τις "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα για την τελευταία και απόλυτα weird ταινία του Έλληνα δημιουργού, την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Οι καθημερινές σειρές "Η Παραλία", "Ηλέκτρα" & "Αρχελάου 5" έρχονται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1

Οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ τα έχουν όλα και έρχονται για να μας συντροφεύσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το σαρωτικό "Only Murders in the Building" επιστρέφει αύριο στο Disney+

Μια από τις πιο αναμενόμενες πρεμιέρες του καλοκαιριού είναι μόλις μια μέρα μακριά. Ραντεβού με την Νο1 κωμική τριάδα (και τους σούπερ guests), αύριο 27/8.