"Real Detective": Το καναδικό docudrama παίζει στο OPEN

Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

«Real Detective» «Real Detective»

Αληθινές αστυνομικές υποθέσεις ξετυλίγονται στη συχνότητα του OPEN, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 23.00. Ανάμεσα στο πλήθος των υποθέσεων που αναλαμβάνει κάθε πρωταγωνιστής του "Real Detective" πάντα υπάρχει μία που φτάνει την αντοχή του στα άκρα. Αυτές τις υποθέσεις παρουσιάζει η σειρά που κυκλοφόρησε το 2016, συνδυάζοντας τον κόσμο του αστυνομικού ντοκιμαντέρ και της μυθοπλαστικής αφήγησης.

Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε ένα πραγματικό έγκλημα και παρακολουθούμε από την αρχή όλη την εξέλιξη της έρευνας, με τις δραματικές ανατροπές και τις προσωπικές προκλήσεις, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στόχο, την απόδοση της δικαιοσύνης.

Με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Μάντσεν, Ντέβον Σάβα, Κέρτις Καραβάτζιο και Μαξ Μαρτίνι, από τους δημιουργούς Σκοτ Μπέιλι, Τιμ Ντόιρον, Πέτρο Ντουζάρα και Αλαίν Ζαλούμ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Για τα καθιερωμένα νοσταλγικά ραντεβού με τα τηλεοπτικά 90s

Λίγα λόγια για την παράδοση των καλοκαιρινών επαναλήψεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
30/08/2024

Το "Nobody Wants This" είναι η νέα rom-com του Netflix που ανυπομονούμε να δούμε

Ίσως να επηρεαστήκαμε βλέποντας το dream-boy της εφηβείας μας, Ανταμ Μπρόντι a.k.a. Σεθ Κόεν του "The O.C.", στο νέο τρέιλερ που θα βρείτε παρακάτω.

Σεπτέμβριος στη Nova: Aυτές είναι οι πρεμιέρες που δεν πρέπει να χάσετε

Η νέα σεζόν ξεκινά με καταιγιστική διάθεση στα Novacinema και το Novalifε. Δείτε τις ταινίες και σειρές που κάνουν πρεμιέρα στις ποικίλες ζώνες της Nova.

Το Disney+ αφηγείται τις "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα για την τελευταία και απόλυτα weird ταινία του Έλληνα δημιουργού, την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Οι καθημερινές σειρές "Η Παραλία", "Ηλέκτρα" & "Αρχελάου 5" έρχονται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1

Οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ τα έχουν όλα και έρχονται για να μας συντροφεύσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το σαρωτικό "Only Murders in the Building" επιστρέφει αύριο στο Disney+

Μια από τις πιο αναμενόμενες πρεμιέρες του καλοκαιριού είναι μόλις μια μέρα μακριά. Ραντεβού με την Νο1 κωμική τριάδα (και τους σούπερ guests), αύριο 27/8.