Το σαρωτικό "Only Murders in the Building" επιστρέφει αύριο στο Disney+

Μια από τις πιο αναμενόμενες πρεμιέρες του καλοκαιριού είναι μόλις μια μέρα μακριά. Ραντεβού με την Νο1 κωμική τριάδα (και τους σούπερ guests), αύριο 27/8.

Only Murders in the Building Only Murders in the Building

Η πρωτότυπη χιτ κωμωδία του Hulu με τις περισσότερες θεάσεις, το "Οnly Murders in the Building" επιστρέφει αύριο, Τρίτη 27 Αυγούστου, στο Disney+, με την 4η σεζόν. Aπό τους δημιουργούς Στιβ Μάρτιν και Τζον Χόφμαν, η υποψήφια για 6 βραβεία Emmy (2024) σειρά φέρνει ξανά κοντά το πιο ταιριαστό και αντισυμβατικό πρωταγωνιστικό τρίο των Τσάρλς (Στιβ Μάρτιν), Όλιβερ (Μάρτιν Σορτ) και Μέιμπελ (Σελίνα Γκόμεζ).

Only Murders in the Building

Το cliff-hanging φινάλε της 3ης σεζόν μάς έκανε από τον περασμένο Οκτώβριο να ανυπομονούμε για το νέο κεφάλαιο της whodunnit σειράς, στο οποίο οι τρεις φίλοι θα προσπαθήσουν να βρουν τον δολοφόνο της Σαζ Πατάκι (Τζέιν Λιντς), μακροχρόνιας φίλης και stunt-double του Τσαρλς. Παράλληλα, ένα χολιγουντιανό στούντιο προσεγγίζει τους ερασιτέχνες ντετέκτιβ με σκοπό να κάνει τις ζωές και τα μυστήριά τους, ταινία. Έτσι, τρεις ηθοποιοί εισέρχονται στο προσκήνιο και αποκτούν στενή επαφή με τους πρωταγωνιστές, για τους σκοπούς του γνωστού character study. 

Και εδώ έρχονται οι τρεις guest που θα δούμε στη νέα σεζόν, οι οποίοι υποδύονται τους εαυτούς τους: πέρα από την επιστροφή της Μέριλ Στριπ, η οποία έδωσε μια εξαιρετική νότα στην 3η σεζόν ως η ανερχόμενη ηθοποιός Λορέτα Ντάρκιν και ερωτικό ενδιαφέρον του Όλιβερ, στην 4η σεζόν θα δούμε τους Έβα Λονγκόρια, Γιουτζίν Λέβι και Ζακ Γαλιφιανάκις

Δείτε το τρέιλερ:


Ραντεβού αύριο, 27 Αυγούστου, στο Disney+. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Για τα καθιερωμένα νοσταλγικά ραντεβού με τα τηλεοπτικά 90s

Λίγα λόγια για την παράδοση των καλοκαιρινών επαναλήψεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
30/08/2024

Το "Nobody Wants This" είναι η νέα rom-com του Netflix που ανυπομονούμε να δούμε

Ίσως να επηρεαστήκαμε βλέποντας το dream-boy της εφηβείας μας, Ανταμ Μπρόντι a.k.a. Σεθ Κόεν του "The O.C.", στο νέο τρέιλερ που θα βρείτε παρακάτω.

Σεπτέμβριος στη Nova: Aυτές είναι οι πρεμιέρες που δεν πρέπει να χάσετε

Η νέα σεζόν ξεκινά με καταιγιστική διάθεση στα Novacinema και το Novalifε. Δείτε τις ταινίες και σειρές που κάνουν πρεμιέρα στις ποικίλες ζώνες της Nova.

Το Disney+ αφηγείται τις "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα για την τελευταία και απόλυτα weird ταινία του Έλληνα δημιουργού, την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Οι καθημερινές σειρές "Η Παραλία", "Ηλέκτρα" & "Αρχελάου 5" έρχονται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1

Οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ τα έχουν όλα και έρχονται για να μας συντροφεύσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν.