"Ο Τιμωρός": Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ενορχηστρωτής μιας ιστορίας αγάπης, φιλίας, προδοσίας κι εκδίκησης

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha και μάς συστήνει τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Λάζαρος Γεωργακόπουλος

"Ο Τιμωρός", μια πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες, έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστή έναν ήρωα (Δημήτρης Λάλος) ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του. Τον τελευταίο, τον Λεωνίδα, τον άνθρωπο ο οποίος στήνει μία πλεκτάνη, μαζί με το γιο του, για να καταστρέψει τον ήρωα υποδύεται ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος

"Ο Τιμωρός είναι μια ιστορίας αγάπης, φιλίας, προδοσίας κι εκδίκησης. Μια ιστορία για τον πλούτο και την εξουσία, την απληστία και την ανάγκη του ανθρώπου να κρατήσει αυτά που έχει", λέει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. "Ο Λεωνίδας είναι ένας επιχειρηματίας πολύ επιτυχημένος στις κατασκευές, στις εκδόσεις και ετοιμάζεται, με κάποιο τρόπο, να εισέλθει και στην πολιτική" υπογραμμίζει αναφερόμενος στο ρόλο του. Και προσθέτει: "Πολυεπίπεδος, απρόβλεπτος, με πρόσχημα την οικογένεια και την ευτυχία της, έχει αποκτήσει μια τεράστια περιουσία, αλλά πίσω απ΄όλα κρύβεται η τεράστια φιλοδοξία του και η αγάπη του για το παιχνίδι της εξουσίας. Νομίζω ότι στο πρόσωπο του 'Τιμωρού', ο Λεωνίδας θα βρει έναν ισάξιο αντίπαλο".

Η σειρά είναι βασισμένη στο πολυδιαβασμένο βιβλίο του Αλέξανδρου Δουμά, ο "Κόμης Μόντε Κρίστο".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο

Όσο διανύουμε ένα καυτό καλοκαίρι το Netflix είναι εδώ για να μας προσφέρει καινούριο θέαμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/07/2024

"Dexter: Original Sin": Το παρελθόν του "Dexter" που πρέπει να μάθεις έρχεται στις οθόνες

Το prequel της δημοφιλούς σειράς "Dexter", με τίτλο "Dexter: Original Sin", έρχεται να αποκαλύψει τις ρίζες του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ζωντανά στο ERTFLIX

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα ERTFLIX θα είναι διαθέσιμοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού όπως και τα highlights των αγώνων.

"Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα": Το πρώτο music video από την πολυαναμενόμενη σειρά

Η Τζέλα Δελαφράγκα επιστρέφει για να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία. Δείτε το βίντεο από το soundtrack της σειράς των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Ήταν τελικά η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού στη σωστή πλευρά της ιστορίας;

Η ψευδαίσθηση ότι η τέχνη μπορεί να εκφράσει μεγάλα και οικουμενικά νοήματα, ανεξαρτήτως κοινωνικών, γεωγραφικών, πολιτικών και ταξικών συγκείμενων έχει καταρριφθεί μαζί με τις μεγάλες αφηγήσεις και τους Κανόνες, που όπως γνωρίζουμε πλέον καλά, δεν είναι και τόσο οικουμενικά και αφήνουν πολλούς.ές.ά απέξω.

"Under the Bridge": Στα σκοτάδια της θηλυκής εφηβείας

Μια μίνι σειρά μυστηρίου που δεν εστιάζει στο "ποιος" αλλά στο "γιατί", εμπνευσμένη από έναν αληθινό φόνο. Διαθέσιμη στο Disney+.