"Dexter: Original Sin": Το παρελθόν του "Dexter" που πρέπει να μάθεις έρχεται στις οθόνες

Το prequel της δημοφιλούς σειράς "Dexter", με τίτλο "Dexter: Original Sin", έρχεται να αποκαλύψει τις ρίζες του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου.

DEXTER

Συνεχίζοντας την τάση της μικρής και μεγάλης οθόνης που θέλει τους επιτυχημένους χαρακτήρες να αποκτούν όλο και πιο διευρυμένα σύμπαντα με sequels, prequels και side stories, ήρθε η ώρα του "Dexter" να επιστρέψει στην τιβί πάνω από δέκα χρόνια μετά το φινάλε των πολυβραβευμένων 8 σεζόν του και αφού έχουμε ήδη δει μία επιτυχημένη limited series ("Dexter: New Blood"). Αυτή τη φορά, στο προσκήνιο έρχεται ο νεαρός εαυτός του ώστε να ανακαλύψουμε πώς ο Ντέξτερ Μόργκαν έγινε από φοιτητής κατά συρροήν δολοφόνος. Το prequel με τίτλο "Dexter: Original Sin", απο την Paramount+ και το Showtime, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο με 10 επεισόδια. Οι πρώτες φωτογραφίες καθώς και το τρέιλερ της νέας σειράς μας δίνουν μια πρώτη αίσθηση του νεαρού Ντέξτερ, πριν ακολουθήσουμε για άλλη μια φορά τα αιματοβαμμένα βήματά του.

Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε:

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Πάτρικ Γκίμπσον ως ο νεαρός Ντέξτερ Μόργκαν, ο Κρίστιαν Σλέιτερ ως ο Χάρι Μόργκαν, και η Μόλι Μπράουν ως η Ντέμπρα Μόργκαν. Η σειρά θα διαδραματίζεται το 1991 στο Μαϊάμι και θα ακολουθεί τα πρώτα χρόνια του Ντέξτερ ως φοιτητή και την εξέλιξή του σε εκδικητικό κατά συρροή δολοφόνο, υπό την καθοδήγηση του πατέρα του, Χάρι. Το "Dexter: Original Sin" θα δημιουργήσει ένα πλαίσιο που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την ιστορία από τις απαρχές της. Τι θα συμβεί με τις σκοτεινές παρορμήσεις του νεαρού Ντέξτερ; Τι ρόλο θα παίξει ο πατέρας του; Ο Ντέξτερ αναπτύσσει έναν κώδικα που τον βοηθά να επιλέγει τα θύματά του και να αποφεύγει την προσοχή των αρχών- κάτι που αλλάζει άρδην το ρου της ιστορίας- ενώ παράλληλα αρχίζει την πρακτική του στην αστυνομία του Μαϊάμι.

dexter

Το "Dexter: Original Sin" μας υπόσχεται να "αγγίξει ιστορίες πραγματικών κατά συρροή δολοφόνων της εποχής" και να φέρει τους θεατές πίσω στα πρώτα χρόνια του Ντέξτερ, υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Κλάιντ Φίλιπς, ο οποίος ήταν και ο showrunner της αρχικής σειράς. Ο Μάικλ Σι Χολ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντέξτερ στη δημοφιλή σειρά από το 2006 έως το 2013, θα δανείσει τη φωνή του στις εσωτερικές σκέψεις του νεαρού Ντέξτερ, ενσαρκώνοντας τη συνείδηση στο "Dexter: Original Sin", θα γίνει δηλαδή ο αφηγητής του prequel.

dexter

Στην prequel σειρά θα πρωταγωνιστούν οι Πάτρικ Γκίμπσον ως Ντέξτερ Μόργκαν, Κρίστιαν Σλέιτερ ως Χάρι Μόργκαν και Μόλι Μπράουν ως Ντέμπρα Μόργκαν. Το πλήρες καστ περιλαμβάνει επίσης τους Τζο Παντολιάνο Μπρίτανι Άλεν, Ράντι Γκονζάλες, Άαρον Τζένινγκς, Ρακέλ Τζάστις, Τζάσπερ Λιούις, Κάρλο Μέντεζ, Άιζακ Γκονζάλες Ρόσι, Ρομπέρτο Σάντσες, Τζέιμς Μαρτίνεζ,  Κριστίνα Μίλιαν, Άλεξ Σιμίζου,  Ρένο Γουίλσον, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Σάρα Μισέλ Γκέλαρ θα συμμετέχουν στη σειρά. 

Τι έκανε ο Ντέξτερ μετά το Μαϊάμι;

Ο "Dexter" ήταν μια τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Showtime από το 2006 έως το 2013. Πρωταγωνιστής της σειράς ήταν ο Μάικλ Σι Χολ ως Ντέξτερ Μόργκαν, ένας ιατροδικαστής της αστυνομίας του Μαϊάμι που κρυφά ήταν κατά συρροή δολοφόνος, σκοτώνοντας εγκληματίες που διέφευγαν της δικαιοσύνης. Η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από 8 σεζόν και γνώρισε τεράστια επιτυχία, αποσπώντας βραβεία και υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων και Χρυσή Σφαίρα για τον Μάικλ Σι Χολ.  Η σειρά τελείωσε με τον Dexter να σκηνοθετεί τον θάνατό του και να ζει ως ξυλοκόπος στο Όρεγκον, αφήνοντας πίσω του τη ζωή του στο Μαϊάμι και την οικογένειά του. Το 2021, η σειρά επέστρεψε με το "Dexter: New Blood", μια μίνι σειρά που συνέχισε την ιστορία του Dexter. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο

Όσο διανύουμε ένα καυτό καλοκαίρι το Netflix είναι εδώ για να μας προσφέρει καινούριο θέαμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/07/2024

"Ο Τιμωρός": Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ενορχηστρωτής μιας ιστορίας αγάπης, φιλίας, προδοσίας κι εκδίκησης

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha και μάς συστήνει τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ζωντανά στο ERTFLIX

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα ERTFLIX θα είναι διαθέσιμοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού όπως και τα highlights των αγώνων.

"Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα": Το πρώτο music video από την πολυαναμενόμενη σειρά

Η Τζέλα Δελαφράγκα επιστρέφει για να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία. Δείτε το βίντεο από το soundtrack της σειράς των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Ήταν τελικά η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού στη σωστή πλευρά της ιστορίας;

Η ψευδαίσθηση ότι η τέχνη μπορεί να εκφράσει μεγάλα και οικουμενικά νοήματα, ανεξαρτήτως κοινωνικών, γεωγραφικών, πολιτικών και ταξικών συγκείμενων έχει καταρριφθεί μαζί με τις μεγάλες αφηγήσεις και τους Κανόνες, που όπως γνωρίζουμε πλέον καλά, δεν είναι και τόσο οικουμενικά και αφήνουν πολλούς.ές.ά απέξω.

"Under the Bridge": Στα σκοτάδια της θηλυκής εφηβείας

Μια μίνι σειρά μυστηρίου που δεν εστιάζει στο "ποιος" αλλά στο "γιατί", εμπνευσμένη από έναν αληθινό φόνο. Διαθέσιμη στο Disney+.