"Higher, Faster, Stronger": Το ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV θα φανερώσει τις θυσίες των υπεραθλητών

Πρεμιέρα σήμερα 25 Ιουλίου, συμβολικά, μια μέρα πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων "Παρίσι 2024".

Higher, Faster, Stronger

Φως στις άγνωστες πτυχές της αθλητικής αριστείας θα "ρίξει" η νέα διεθνής συμπαραγωγή ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, "Higher, Faster, Stronger", αποκαλύπτοντας το πώς η επιστήμη και η τεχνολογία μπορούν να οδηγήσουν την ανθρώπινη απόδοση σε πρωτοφανή ύψη. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY HD, την Πέμπτη 25/7 στις 21.00, μία ημέρα πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. 

Δείτε το trailer:

 

Με τον τίτλο του εμπνευσμένο από το Ολυμπιακό σύνθημα "πιο ψηλά, πιο γρήγορα, πιο δυνατά" (Higher, Faster, Stronger), το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία Stanislas Kraland και Hugues Demeude, κάνει μία μεγάλη αναδρομή, από τις απαρχές των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαία Ελλάδα, όπου οι αθλητές δοξάζονταν ως ημίθεοι, μέχρι τις σύγχρονες τεχνικές εκγύμνασης και αποκατάστασης, αναδεικνύοντας την εξέλιξη του αθλητισμού και την αφοσίωση των αθλητών. Παράλληλα, εξετάζει τις προκλήσεις των αθλητών, όπως οι τραυματισμοί, η πίεση για καλή απόδοση και η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, υπενθυμίζοντας ότι πίσω από κάθε μεγάλο ρεκόρ και μετάλλιο, κρύβονται σκληρή δουλειά, θυσίες και αμέτρητες ώρες προπόνησης.

Κορυφαίοι επιστήμονες, προπονητές και αθλητές που συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ μοιράζονται νέες μεθόδους βελτίωσης της απόδοσης, όπως η βιομηχανική ανάλυση της κίνησης και η ψυχολογική προετοιμασία και παρουσιάζουν σύγχρονα εργαλεία που συμβάλλουν στη δημιουργία των υπεραθλητών του αύριο. 

Μετά την προβολή του στο COSMOTE HISTORY HD, το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Voilà! Το πρώτο τρέιλερ του νέου "Emily in Paris" είναι εδώ

Το feel-good χιτ του Netflix επιστρέφει τον Αύγουστο με το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/07/2024

Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024": η συμβολική Τελετή Έναρξης ετοιμάζεται να μας καθηλώσει στις οθόνες μαζί με τις φήμες αν θα δούμε τη Lady Gaga ή τη Celine Dion

Με το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη προ των πυλών, μπαίνουμε στο κλίμα εν αναμονή της Τελετής Έναρξης στις 26 Ιουλίου.

Το επικό "Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων" έρχεται στο Disney+

Η νέα προσθήκη του καλτ sci-fi franchise "Ο Πλανήτης των Πιθήκων" και τεράστια εμπορική επιτυχία καταφτάνει στο streaming.

Updated | Γιατί αργεί (κι άλλο) η 3η σεζόν του "Euphoria";

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν θα ξεκινήσουν το 2025. Όμως, τι έχει μεσολαβήσει από το φινάλε της 2ης σεζόν της σειράς-φαινόμενο, το οποίο είδαμε το 2022;

Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024": Το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Από τις 26 Ιουλίου ως τις 11 Αυγούστου συντονιζόμαστε στα κανάλια της ΕΡΤ για να απολαύσουμε το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Καλοκαίρι στη Nova με 9 δυνατά φιλμ σε 9 ημέρες

Ξεχωρίσαμε τα κινηματογραφικά highlights των ημερών στα κανάλια της Nova. Από 29 Ιουλίου εως 6 Αυγούστου, αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να (ξανα)δείτε.

Το σημερινό αφιέρωμα της ΕΡΤ για τα 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση

Τρίτη 23 Ιουλίου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στον "Επίλογο" και το πρώτο επεισόδιο μιας νέας ελληνικής σειράς ντοκιμαντέρ.