Το "Akis’ Food Tour" έρχεται στο Netflix

Το κορυφαίο streamer είναι ο επόμενος προορισμός της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής του Alpha, με οδηγό τον Άκη Πετρετζίκη.

Akis Food Tour Akis Food Tour

H γαστρονομική ταξιδιωτική εκπομπή του Alpha με τον διακεκριμένο Ακη Πετρετζίκη, το "Akis’ Food Tour" κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Κυριακή 28 Ιουλίου, σημειώνοντας την τελευταία προσθήκη ελληνικών παραγωγών της πλατφόρμας αλλά και την πρώτη στην κατηγορία εκπομπών.

Akis Food Tour
Akis Food Tour

Στο "Akis’ Food Tour", ο αγαπητός σεφ έβαλε τα κατσαρολικά στο ντουλάπι, άφησε το στούντιο και ταξίδεψε την Ελλάδα, εξερευνώντας τις κουζίνες των πιο απομακρυσμένων σημείων της χώρας. Από τα Ψαρά μέχρι την Ήπειρο και από τον Έβρο ως τον Ψηλορείτη, ο αγαπημένος μάγειρας μάς ταξίδεψε σε μια αντισυμβατική γαστρονομική περιπέτεια.

Akis Food Tour
Akis Food Tour

Τώρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει τους τηλεθεατές του streaming, μέσω του Netflix. Μαγειρεύει σε τεράστια καζάνια, κρυφοκοιτάζει μέσα στις ξένες κατσαρόλες, συλλέγει υλικά και εμπνέεται από τις πιο ιδιαίτερες συνταγές της χώρας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H εξομολογητική σιωπή του "Τhe Bear"

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς "ανοίγει" με ένα εκκωφαντικά σιωπηλό επεισόδιο, έξτρα αφοσιωμένο στη λεπτομέρεια και αποφασισμένο να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πρεμιέρα σήμερα στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/07/2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε αγωνίζονται οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ.

Η σύγχρονη Αμερική μέσα από 5 πολιτικά ντοκιμαντέρ

Από τον Τραμπ στον JFK και τον Ρίγκαν, τέσσερις σύγχρονες σειρές και μια ταινία εστιάζουν σε καθοριστικές πολιτικές φιγούρες της πρόσφατης Ιστορίας των Η.Π.Α.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η ΕΡΤ1 με τον μεγάλο τελικό του EURO 2024

Μετα την μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κανάλι της ΕΡΤ σπάει ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης.

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.