"Wednesday": Η μεγαλύτερη παραγωγή στην Iστορία της Ιρλανδίας

Το μεγαλύτερο χιτ του Netflix συνεχίζει να σπάει ρεκόρ, αυτήν την φορά από την Ιρλανδία, όπου γυρίζεται η 2η πολυαναμενόμενη σεζόν την οποία θα δούμε το 2025.

Wednesday Wednesday

Η Νο1 σειρά του Netflix, έχοντας κατακτήσει τις περισσότερες θεάσεις τηλεοπτικού προγράμματος στην ιστορία της πλατφόρμας και 4 βραβεία Εmmy, το "Wednesday" ταξιδεύει από την Ρουμανία (όπου γυρίστηκε η πρώτη σεζόν) στην Ιρλανδία. Τα γυρίσματα της επερχόμενης δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει στην κομητεία Γουίκλοου της Ιρλανδίας, μια παραγωγή πρωτοφανούς μεγέθους και δαπανών για την χώρα. 

Την παραγωγή μαζί με το Netflix έχει αναλάβει η Screen Ireland (το αντίστοιχο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου), η οποία έχει βάλει την υπογραφή της σε πολλές σειρές και ταινίες, μεταξύ αυτών το "Star Wars: The Force Awakens", "Ο Αστακός" και "Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού"

Wednesday

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Taoiseach Simon Harris, επισκέφθηκε το πλατό και συνομίλησε τον Τιμ Μπάρτον, σκηνοθέτη της σειράς, τους showrunners Άλφρεντ Γκαφ και Μάιλς Μιλάρ, και μέλη της δημιουργικής ομάδας και του συνεργείου της παραγωγής. "Χαίρομαι που βλέπω ότι η Ιρλανδία συνεχίζει να επιλέγεται ως τόπος γυρίσματος σειρών και ταινιών, γεγονός που στηρίζει την οικονομία μας, δημιουργεί θέσεις εργασίας, αναδεικνύει τα δημιουργικά μας ταλέντα και προβάλλει τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο", δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Variety.

Στο "Wednesday" πρωταγωνιστεί η Τζένα Ορτέγκα, η οποία έχει αναλάβει και ρόλο παραγωγού του νέου κύκλου επεισοδίων, ο οποίος θα φέρει νέα ονόματα στο καστ, όπως Στιβ Μπουσέμι, Μπίλι Πάιπερ, Τζοάνα Λάμλεϊ και Θάντι Νιούτον

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.