Οι "Μαμά-δες" επιστρέφουν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1

Με το θέμα της μητρότητας στο επίκεντρο, η αγαπημένη εκπομπή που αφορά κάθε οικογένεια επιστρέφει για 5η χρονιά.

Μαμά-δες Μαμά-δες

Η αγαπημένη εκπομπή, που είναι αφιερωμένη στη μητρότητα και στην οικογένεια, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, πάντα με την Τζένη Θεωνά στην παρουσίαση. Και φέτος, η εκπομπή θα παρουσιάζει μαμάδες της διπλανής πόρτας που συνδυάζουν τη δουλειά με το μεγάλωμα των παιδιών, γυναίκες που έχουν να αφηγηθούν μοναδικές ιστορίες, που θα έκαναν τα πάντα για τα παιδιά τους ή οικογένειες της περιφέρειας που βιώνουν τις δικές τους δυσκολίες.

Μαμά-δες
Μαμά-δες

Ζευγάρια, γνωστά ή μη, μιλούν για τον διαφορετικό τρόπο που ο πατέρας και η μητέρα προσεγγίζουν τα θέματα της γονεϊκότητας και των σχέσεων μεταξύ τους, ενώ γνωστές προσωπικότητες μιλούν για τα δικά τους παιδικά χρόνια και αναφέρουν όσα σημαντικά έχουν κρατήσει από τους γονείς τους και διαμόρφωσαν τους χαρακτήρες τους.

Από την εκπομπή δεν θα λείψουν, για άλλη μία σεζόν, επισκέψεις σε δομές, ιατρικά θέματα, συμβουλές από ψυχολόγους, προτάσεις για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μια βραδιά ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Σάββατο 6 Ιουλίου με δυο ελληνικά φιλμ back to back.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/07/2024

Το απόλυτα επίκαιρο "Douglas is Cancelled" είναι η νέα σειρά που θα μας προβληματίσει

Eίδαμε τα δυο πρώτα επεισόδια της νέας βρετανικής δραμεντί, δια χειρός Στίβεν Μόφατ, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα, 4 Ιουλίου στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

H ΕΡΤ αποχαιρετά τον Γιώργο Σγουράκη με ένα ειδικό αφιέρωμα στην ΕΡΤ2

Η ΕΡΤ2 τροποποιεί το πρόγραμμά της και μεταδίδει σε επανάληψη τρία επεισόδια της μακροβιότερης ελληνικής εκπομπής, "Μονόγραμμα", τιμώντας τον Γιώργο Σγουράκη.

Η Υπουρός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Σγουράκη

Πληροφορούμενη την απώλεια του δημιουργού του "Μονογράμματος" της ΕΡΤ, παραγωγού και σκηνοθέτη, η Υπ. Πολιτισμού μοιράστηκε το ακόλουθο συλλυπητήριο μύνημα.

Όλα όσα θα δούμε τον Ιούλιο στο Cinobo

Το ελληνικό streamer ανανεώνει την ατζέντα του με μια καλτ βρετανική σειρά, δροσερές κινηματογραφικές πρεμιέρες και αγαπημένα σύγχρονα φιλμ.

Ιούλιος στο Disney+ με "The Bear", νέους "Simpsons" και πολλά ακόμα

Η streaming πλατφόρμα "φορτώνει" πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια και πρωτότυπες ταινίες για ένα ψυχαγωγικό καλοκαίρι.

"Τα Όπλα του Χόλιγουντ": Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ που βλέπουμε από σήμερα στο ACTION 24

Μια εκ των ένδον ματιά στα στα κινηματογραφικά και τηλεποπτικά σετ όπου γυρίστηκαν απαιτητικές σκηνές δράσης, με όπλα σε ρόλο συν-πρωταγωνιστών.