Όλα όσα θα δούμε τον Ιούλιο στο Cinobo

Το ελληνικό streamer ανανεώνει την ατζέντα του με μια καλτ βρετανική σειρά, δροσερές κινηματογραφικές πρεμιέρες και αγαπημένα σύγχρονα φιλμ.

Spaced Spaced

Spaced

Μια από τις καλύτερες βρετανικές sit-com των 90s, από τους Σάιμον Πεγκ και Τζέσικα Χάινς. Στο "Spaced", δυο φίλοι, ο Τιμ και η Ντέιζι, 20άρηδες από το Βόρειο Λονδίνο με αβέβαιο μέλλον, πρέπει να προσποιηθούν ότι είναι ζευγάρι για να ζήσουν στο μοναδικό διαμέρισμα που μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Σε σκηνοθεσία Έντγκαρ Ράιτ ("Shaun of the Dead", "Hot Fuzz").
Από 1 Ιουλίου στο Cinobo

Πρεμιέρες


Only the River Flows
Only the River Flows

Όπως Κυλάει το Ποτάμι (Only the River Flows)

Ένας νεαρός αστυνομικός αναλαμβάνει τη διαλεύκανση μιας σειράς φόνων που έχουν συγκλονίσει την Κίνα. Υπό την πίεση των ανωτέρων του φτάνει στην πολυπόθητη σύλληψη. Μήπως, όμως, ο πραγματικός ένοχος παραμένει ελεύθερος; Σε σκηνοθεσία Σουτζούν Γουέι.
Από 2 Ιουλίου στο Cinobo

Notes on a Summer
Notes on a Summer

Σημειώσεις ενός Καλοκαιριού (Notes on a Summer)

Η ζωή της Μάρτα στη Μαδρίτη ισορροπεί ανάμεσα στην ακαδημαϊκή της καριέρα και τη σχέση της με τον Λέο. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στο πατρικό της, όμως, θα συναντήσει ξανά τον παλιό της έρωτα και θα έρθουν τα πάνω κάτω. Σε σκηνοθεσία Ντιέγκο Γιορέντε
Από 9 Ιουλίου στο Cinobo

Final Cut
Final Cut

Final Cut 

Ένα μικρό κινηματογραφικό συνεργείο επιχειρεί να γυρίσει μια ταινία τρόμου με ζόμπι με περιορισμένο προϋπολογισμό, αλλά αντιμετωπίζει κάτι περισσότερο από τεχνικές δυσκολίες όταν πραγματικά ζόμπι αρχίζουν ξαφνικά να τους επιτίθενται. Σε σκηνοθεσία Μισέλ Χαζαναβίσιους.
Από 16 Ιουλίου στο Cinobo

Northen Comfort
Northen Comfort

Κενά Αέρος (Northern Comfort)

Μία ετερόκλητη ομάδα από άτομα με χρόνια φοβία για τα αεροπλάνα δοκιμάζεται σε μία πτήση από το Λονδίνο στην Ισλανδία. Θα καταφέρουν άραγε να βρουν έναν τρόπο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και να συνεργαστούν για να ανοίξουν τα φτερά τους... και να πετάξουν; Σε σκηνοθεσία Χάφτεϊν Γκούναρ Σίγκουρδσον.
Από 23 Ιουλίου στο Cinobo

Falling Star
Falling Star

Πεφταστέρι (The Falling Star) 

Ένας πρώην ακτιβιστής που είναι φυγάς εδώ και 35 χρόνια και εργάζεται ως μπάρμαν έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του όταν ένας μυστηριώδης άγνωστος εμφανίζεται οπλισμένος στο μπαρ και θέλει να εκδικηθεί. Σε σκηνοθεσία Ντομινίκ Αμπέλ και Φιόνα Γκόρντον.
Από 30 Ιουλίου στο Cinobo

New in Cinobo


Holiday
Holiday

Holiday

Η Σάσα περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην βίλα της οικογένειας του ναρκοβαρώνου φίλου της. Σε αυτό το εκρηκτικό σπιτικό η σωματική και ψυχολογική βία αποτελούν καθημερινότητα, αλλά όταν η Σάσα αποζητήσει την προσοχή ενός άλλου άντρα, το βελούδινο περιτύλιγμα της ζωής της θα απογυμνωθεί μέχρι το κόκαλο. Σε σκηνοθεσία Ιζαμπέλα Έκλοφ.
Από 4 Ιουλίου στο Cinobo

The Replacement
The Replacement

Ο Αντικαταστάτης (The Replacement) 

Μια νεαρή δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από μια ηλικιωμένη γιατρό στην προσπάθειά της να αντλήσει πληροφορίες για την τύχη ενός αστυνομικού που ενεπλάκη σε μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας και πολιτικής διαπλοκής. Σε σκηνοθεσία Όσκαρ Άιμπαρ.
Από 5 Ιουλίου στο Cinobo

Hope
Hope

Ελπίδα (Hope)

Μετά τη διάγνωση με καρκίνο στον εγκέφαλο, μια επιτυχημένη σκηνοθέτης επανεξετάζει τη ζωή της κι επαναπροσδιορίζει τις σχέσεις της με τον σύζυγο της και τα έξι παιδιά τους. Ένα αυτοβιογραφικό δράμα που μετατρέπεται σε μια ειλικρινή κατάθεση ψυχής. Σε σκηνοθεσία Μαρία Σόνταλ.
Από 11 Ιουλίου στο Cinobo

Shaun of the Dead
Shaun of the Dead

Το Ξύσιμο των Νεκρών (Shaun of the Dead) 

Ο Σον μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη δουλειά του και μια παμπ. Όταν η κοπέλα του τον παρατά, αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να τα βρει ξανά με αυτήν και την μητέρα του. Το ίδιο βράδυ οι νεκροί βγαίνουν από τους τάφους τους και κυνηγούν τους ζωντανούς. Θα καταφέρει ο Σον να προστατέψει τις γυναίκες που αγαπά; Σε σκηνοθεσία Έντγκαρ Ράιτ.
Από 12 Ιουλίου στο Cinobo

Morning of the Earth
Morning of the Earth

Morning of the Earth 

Μια ομάδα σέρφερ μαθαίνει να ζει σε πνευματική αρμονία με τη φύση, φτιάχνοντας τις δικές τους σανίδες –και σπίτια– καθώς ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες αναζητώντας το τέλειο κύμα στα βορειοανατολικά σε Αυστραλία, Μπαλί και Χαβάη. Ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο δράση και άγρια ομορφιά. Σε σκηνοθεσία Άλμπερτ Φάλζον.
Από 18 Ιουλίου στο Cinobo

Hot Fuzz
Hot Fuzz

Καυτοί και Άσφαιροι (Hot Fuzz)

Ο Νικ Έιντζελ, ένας ικανότατος αστυνομικός, μετατίθεται από το Λονδίνο στο απόλυτα ήσυχο Σάντφορντ. Μερικά περίεργα ατυχήματα που αρχίζουν να συμβαίνουν, όμως, υποψιάζουν τον Έιντζελ ότι η ειδυλλιακή κωμόπολη δεν είναι αυτό που φαίνεται. Σε σκηνοθεσία Έντγκαρ Ράιτ.
Από 19 Ιουλίου στο Cinobo

Pari
Pari

Παρί (Pari)

Ένα ζευγάρι Ιρανών φτάνει στην Αθήνα προκειμένου να δουν το γιο τους που σπουδάζει στο Πολυτεχνείο. Μόνο που εκείνος δεν απαντά στο τηλέφωνο, κανείς δεν δείχνει να τον γνωρίζει και η πρωτεύουσα μοιάζει με μια άγνωστη, απειλητική χώρα. Σε σκηνοθεσία Σιαμάκ Ετεμάντι.
Από 25 Ιουλίου στο Cinobo

Karaoke
Karaoke

Karaoke

Η Τόβα και ο Μέιρ είναι ένα ζευγάρι στα 60 που αγαπιούνται ακόμα αλλά τους έχει καταπιεί η ρουτίνα της μικροαστικής ζωής τους. Όταν ένας κοσμοπολίτης εργένης μετακομίζει δίπλα τους, η μαγνητική του παρουσία και οι βραδιές καραόκε στο διαμέρισμά του μετατρέπονται σε εμμονή για το ζευγάρι. Θα είναι μια νέα αρχή και για την σχέση τους η αρχή του τέλους; Σε σκηνοθεσία Μόσε Ρόζενταλ.
Από 26 Ιουλίου στο Cinobo

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μια βραδιά ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Σάββατο 6 Ιουλίου με δυο ελληνικά φιλμ back to back.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/07/2024

Το απόλυτα επίκαιρο "Douglas is Cancelled" είναι η νέα σειρά που θα μας προβληματίσει

Eίδαμε τα δυο πρώτα επεισόδια της νέας βρετανικής δραμεντί, δια χειρός Στίβεν Μόφατ, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα, 4 Ιουλίου στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

H ΕΡΤ αποχαιρετά τον Γιώργο Σγουράκη με ένα ειδικό αφιέρωμα στην ΕΡΤ2

Η ΕΡΤ2 τροποποιεί το πρόγραμμά της και μεταδίδει σε επανάληψη τρία επεισόδια της μακροβιότερης ελληνικής εκπομπής, "Μονόγραμμα", τιμώντας τον Γιώργο Σγουράκη.

Η Υπουρός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Σγουράκη

Πληροφορούμενη την απώλεια του δημιουργού του "Μονογράμματος" της ΕΡΤ, παραγωγού και σκηνοθέτη, η Υπ. Πολιτισμού μοιράστηκε το ακόλουθο συλλυπητήριο μύνημα.

Ιούλιος στο Disney+ με "The Bear", νέους "Simpsons" και πολλά ακόμα

Η streaming πλατφόρμα "φορτώνει" πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια και πρωτότυπες ταινίες για ένα ψυχαγωγικό καλοκαίρι.

Οι "Μαμά-δες" επιστρέφουν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1

Με το θέμα της μητρότητας στο επίκεντρο, η αγαπημένη εκπομπή που αφορά κάθε οικογένεια επιστρέφει για 5η χρονιά.

"Τα Όπλα του Χόλιγουντ": Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ που βλέπουμε από σήμερα στο ACTION 24

Μια εκ των ένδον ματιά στα στα κινηματογραφικά και τηλεποπτικά σετ όπου γυρίστηκαν απαιτητικές σκηνές δράσης, με όπλα σε ρόλο συν-πρωταγωνιστών.