"Lions": Ο Ρίτσαρντ Γκαντ του "Baby Reindeer" επιστρέφει με νέα σειρά σε παραγωγή HBO και ΒΒC

O Σκωτσέζος δημιουργός που καθήλωσε το παγκόσμιο κοινό με το αυτοβιογραφικό "ταρανδάκι" του Netflix έχει πολλά ακόμα να πει.

Richard Gadd, 'Baby Reindeer' Richard Gadd, 'Baby Reindeer'

Ο δημιουργός, πρωταγωνιστής και εκτελεστικός παραγωγός του "Baby Reindeer" ανακοίνωσε το νέο του τηλεοπτικό πρότζεκτ, τη δραματική σειρά "Lions" η οποία θα χωρίζεται σε 6 επεισόδια. Το ΗΒΟ και το BBC ενώνουν τις δυνάμεις τους αναλαμβάνωντας την συμπαραγωγή της σειράς, η οποία θα προβληθεί στις ΗΠΑ από το HBO και στο streaming μέσω της πλατφόρμας Max.

Το καστ της σειράς μένει να ανακοινωθεί, όμως ο Γκαντ θα βρίσκεται και πάλι σε πόστο δημιουργού, σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβουν η Αλεξάντρα Μπρόντσκι ("Somewhere Boy", "Joy") και ο Εσρέφ Ράιμπρουκ ("Ferry: The Series", "Cheyenne & Lola", "Undercover").

Baby Reindeer
Baby Reindeer

Η επίσημη σύνοψη της σειράς
"Όταν ο αποξενωμένος "αδερφός" του Νιλ, ο Ρούμπεν, εμφανίζεται στο γάμο του, αυτό οδηγεί σε μια έκρηξη βίας που μας αντανακλά στις ζωές τους. Εκτείνοντας σχεδόν σαράντα χρόνια, από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα, αυτή η φιλόδοξη σειρά θα καλύψει τα σκαμπανεβάσματα της σχέσης των αδελφών, από τη συνάντησή τους ως έφηβοι μέχρι τον τσακωμό τους ως ενήλικες - με όλες τις καλές, κακές, συγκλονιστικές, αστείες, φορτισμένες και κομβικές στιγμές στην πορεία. Θα αποτυπώσει την άγρια ενέργεια μιας πόλης - και ενός κόσμου - που αλλάζει, και θα προσπαθήσει να φτάσει στο βάθος του δύσκολου ερωτήματος: Τι σημαίνει να είσαι άντρας;".

Η Λίντσεϊ Σολτ, διευθύντρια του BBC Drama, δήλωσε ότι το "Lions" διαθέτει μια "τολμηρή, λαμπρή, μοναδική αφήγηση", ενώ η επικεφαλής του τμήματος αναθέσεων στο BBC Scotland, Λουίζ Θόρτον, είπε ότι "το "Lions" είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς μπορούμε να φέρουμε στο κοινό σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και τον κόσμο, υψηλής ποιότητας αφηγήσεις και περιεχόμενο με ρίζες στη Σκωτία".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μια βραδιά ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Σάββατο 6 Ιουλίου με δυο ελληνικά φιλμ back to back.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/07/2024

Το απόλυτα επίκαιρο "Douglas is Cancelled" είναι η νέα σειρά που θα μας προβληματίσει

Eίδαμε τα δυο πρώτα επεισόδια της νέας βρετανικής δραμεντί, δια χειρός Στίβεν Μόφατ, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα, 4 Ιουλίου στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

H ΕΡΤ αποχαιρετά τον Γιώργο Σγουράκη με ένα ειδικό αφιέρωμα στην ΕΡΤ2

Η ΕΡΤ2 τροποποιεί το πρόγραμμά της και μεταδίδει σε επανάληψη τρία επεισόδια της μακροβιότερης ελληνικής εκπομπής, "Μονόγραμμα", τιμώντας τον Γιώργο Σγουράκη.

Η Υπουρός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Σγουράκη

Πληροφορούμενη την απώλεια του δημιουργού του "Μονογράμματος" της ΕΡΤ, παραγωγού και σκηνοθέτη, η Υπ. Πολιτισμού μοιράστηκε το ακόλουθο συλλυπητήριο μύνημα.

Όλα όσα θα δούμε τον Ιούλιο στο Cinobo

Το ελληνικό streamer ανανεώνει την ατζέντα του με μια καλτ βρετανική σειρά, δροσερές κινηματογραφικές πρεμιέρες και αγαπημένα σύγχρονα φιλμ.

Ιούλιος στο Disney+ με "The Bear", νέους "Simpsons" και πολλά ακόμα

Η streaming πλατφόρμα "φορτώνει" πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια και πρωτότυπες ταινίες για ένα ψυχαγωγικό καλοκαίρι.

Οι "Μαμά-δες" επιστρέφουν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1

Με το θέμα της μητρότητας στο επίκεντρο, η αγαπημένη εκπομπή που αφορά κάθε οικογένεια επιστρέφει για 5η χρονιά.