Οι νέες σειρές που θα δούμε στην COSMOTE TV τον Ιούλιο

Ολοκαίνουριος Άντονι Χόπκινς, βρετανικές κωμωδίες, μυστήριο και πολυαναμενόμενες νέες σεζόν προστίθενται στο τηλεοπτικό "μενού" της COSMOTE TV.

Those About to Die Those About to Die

Those About to Die

Με τον βραβευμένο με 2 Όσκαρ Άντονι Χόπκινς, στον ρόλο του Αυτοκράτορα Βεσπασιανού, η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά σε σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ ("Independence Day", "The Day After Tomorrow", "The Patriot") που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ντάνιελ Π. Μάνιξ, ρίχνει "φως" στον σκοτεινό και διεφθαρμένο κόσμο των μονομάχων την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.  Ένα σύνολο χαρακτήρων από όλες τις γωνίες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας συγκρούονται όχι μόνο στον τομέα των αθλημάτων, αλλά και σε αυτόν της πολιτικής και των δυναστειών. Εκτός από τον Άντονι Χόπκινς, στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς συναντάμε και τον Ίβαν Ρίον του Game of Thrones.  
Πρεμιέρα: Σάββατο 20/7, 23.00, COSMOTE SERIES HD. Μετά την προβολή του 1ου επεισοδίου όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα on demand

Alter Ego
Alter Ego

Alter Ego

Στα κεντρικά γραφεία της Salvator Bank ζουν οι κλώνοι του "Θανάτου", οι οποίοι έχουν τη μορφή μιας νεαρής γυναίκας με κόκκινα μαλλιά. Μόλις οι κλώνοι κυκλοφορήσουν ανάμεσα στον πληθυσμό, αποκτούν τη μορφή των ανθρώπων που συναντούν. Μεταμορφώνονται, δηλαδή, στα "alter ego" τους. Σκοπός τους είναι να τους αγγίξουν, κάτι που θα επιφέρει το θάνατό τους μέσα στην επόμενη μία ώρα.  
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο: Τετάρτη 3/7, 22.00, COSMOTE SERIES HD

Douglas is Cancelled
Douglas is Cancelled

Douglas Is Cancelled

Ο Ντάγκλας (Χιου Μπόνεβιλ) είναι ένας αξιοσέβαστος παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής, μέχρι τη στιγμή που ένα ανάρμοστο αστείο του θα προκαλέσει "θύελλα" αντιδράσεων εναντίον του στα social media. Με την βοήθεια συνεργατών και κοντινών του προσώπων επιχειρεί να σώσει την καριέρα του. Πώς ακριβώς η συμπαρουσιάστρια του, Μάντελιν (Κάρεν Γκίλαν), εμπλέκεται στην κατάσταση; Είναι όντως ένοχος ή αποτελεί θύμα του "cancel culture";
Πρεμιέρα: Πέμπτη 4/7, 22.00, COSMOTE SERIES HD

The Red King
The Red King

The Red King

Η σειρά ακολουθεί την αστυνόμο Γκρέις (Ανίλι Μοχίντρα), η οποία έχει σταλεί σε ένα μικρό νησί με μυστηριώδες παρελθόν για να λύσει την υπόθεση εξαφάνισης ενός μικρού αγοριού. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι είναι πιστοί σε έναν παγανιστικό θεό με την ονομασία "The Red King" και την αίρεση "True Way". 
Πρεμιέρα: Πέμπτη 4/7, 23.00, COSMOTE SERIES HD

Snowpiercer
Snowpiercer

Snowpiercer (4η σεζόν)

Εφτά χρόνια μετά το πάγωμα της Γης, άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων επιβιβάστηκαν στο Snowpiercer, που κινείται αδιάκοπα, διότι αν σταματήσει, οι πάντες θα παγώσουν μέχρι θανάτου. Τα βαγόνια είναι χωρισμένα με βάση της κοινωνική τάξη του καθενός, κάτι που εν τέλει εξαγριώνει τους επιβάτες των πίσω βαγονιών και τους κάνει να επαναστατήσουν. Στην 4η και τελευταία σεζόν της σειράς, μετά από αρκετές αλλαγές στο τρένο και την εμφάνιση του Γουίλφορντ (Σον Μπιν),  ξεκινά το σχέδιο για τη διάσωση και τη διαμονή των ανθρώπων εκτός τρένου.
Πρεμιέρα: Δευτέρα 22/7, 23.00, COSMOTE SERIES HD

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα θα δούμε τον Ιούλιο στο Cinobo

Το ελληνικό streamer ανανεώνει την ατζέντα του με μια καλτ βρετανική σειρά, δροσερές κινηματογραφικές πρεμιέρες και αγαπημένα σύγχρονα φιλμ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/07/2024

Ιούλιος στο Disney+ με "The Bear", νέους "Simpsons" και πολλά ακόμα

Η streaming πλατφόρμα "φορτώνει" πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια και πρωτότυπες ταινίες για ένα ψυχαγωγικό καλοκαίρι.

Οι "Μαμά-δες" επιστρέφουν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1

Με το θέμα της μητρότητας στο επίκεντρο, η αγαπημένη εκπομπή που αφορά κάθε οικογένεια επιστρέφει για 5η χρονιά.

"Τα Όπλα του Χόλιγουντ": Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ που βλέπουμε από σήμερα στο ACTION 24

Μια εκ των ένδον ματιά στα στα κινηματογραφικά και τηλεποπτικά σετ όπου γυρίστηκαν απαιτητικές σκηνές δράσης, με όπλα σε ρόλο συν-πρωταγωνιστών.

"Lions": Ο Ρίτσαρντ Γκαντ του "Baby Reindeer" επιστρέφει με νέα σειρά σε παραγωγή HBO και ΒΒC

O Σκωτσέζος δημιουργός που καθήλωσε το παγκόσμιο κοινό με το αυτοβιογραφικό "ταρανδάκι" του Netflix έχει πολλά ακόμα να πει.

Kαλοκαιρινές προβολές στο Netflix με παλιές και νέες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ

Από 1 Ιουλίου η streaming πλατφόρμα ανανεώνει το τηλεοπτικό της μενού με νοσταλγικά αλλά και ολοκαίνουρια φιλμ, τηλεοπτικές πρεμιέρες και νέες σεζόν σειρών.

ERTFLIX: Η ιστορία της Ελλάδας στο "COSMOTE HISTORY Ντοκιμαντέρ"

H ελληνική πλατφόρμα φιλοξενεί μια πλούσια σειρά ντοκιμαντέρ που χωρίζεται σε 8 μέρη και διεισδύει σε συγκλονιστικά κομμάτια του ελληνικού παρελθόντος.