Οι εμβληματικές "Τρεις Χάριτες" επιστρέφουν στο Μega

34 χρόνια μετά, η καλτ κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου προβάλλεται ξανά στο Μega, με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Οι Τρεις Χάριτες Οι Τρεις Χάριτες

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών επαναλήψεων και με αφορμή το πρόσφατο αντίο της Άννας Παναγιωτοπούλου, η κορυφαία κωμική σειρά που σύστησε το συγγραφικό δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στο τηλεοπτικό κοινό, έρχεται νοσταλγικά στο MEGA με νέα, αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας. 

Από το Σάββατο 29 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:10, γινόμαστε και πάλι μάρτυρε της θρυλικής συγκατοίκησης των τριών ηρωίδων-αδερφών στο πατρικό της οικογένειας "Χαρίτου". Με πρωταγωνίστριες τις Άννα Παναγιωτοπούλου, Νένα Μεντή και Μίνα Αδαμάκη, η σειρά εξελίχθηκε γρήγορα και δικαίως σε μια από τις cult-classics της ελληνικής τηλεόρασης. 

Οι Τρεις Χάριτες
Οι Τρεις Χάριτες

Για όσους δεν γνωρίζουν... 
Η ιστορία αρχίζει όταν η Όλγα (Άννα Παναγιωτοπούλου) και η Μαρία (Νένα Μεντή), μετά τη χηρεία της πρώτης και το διαζύγιο της δεύτερης, αναγκάζονται να εγκατασταθούν και πάλι στο πατρικό τους σπίτι, όπου μένει μόνη της η μικρότερη αδελφή τους, η Ειρήνη (Μίνα Αδαμάκη). Η συγκατοίκησή τους κρύβει εκπλήξεις και επιφυλάσσει πολλές απρόοπτες καταστάσεις που προκαλούν άφθονο γέλιο όσες φορές κι αν τις ακούσει κανείς. Σήμα κατατεθέν για τη σειρά αποτέλεσε και η Μπεμπέκα (Άννα Κυριακού), η πληθωρική θεία των τριών "κοριτσιών" που έμελλε να γίνει μία από τις πιο αγαπητές ηρωίδες της τηλεόρασης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα θα δούμε τον Ιούλιο στο Cinobo

Το ελληνικό streamer ανανεώνει την ατζέντα του με μια καλτ βρετανική σειρά, δροσερές κινηματογραφικές πρεμιέρες και αγαπημένα σύγχρονα φιλμ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/07/2024

Ιούλιος στο Disney+ με "The Bear", νέους "Simpsons" και πολλά ακόμα

Η streaming πλατφόρμα "φορτώνει" πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια και πρωτότυπες ταινίες για ένα ψυχαγωγικό καλοκαίρι.

Οι "Μαμά-δες" επιστρέφουν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1

Με το θέμα της μητρότητας στο επίκεντρο, η αγαπημένη εκπομπή που αφορά κάθε οικογένεια επιστρέφει για 5η χρονιά.

"Τα Όπλα του Χόλιγουντ": Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ που βλέπουμε από σήμερα στο ACTION 24

Μια εκ των ένδον ματιά στα στα κινηματογραφικά και τηλεποπτικά σετ όπου γυρίστηκαν απαιτητικές σκηνές δράσης, με όπλα σε ρόλο συν-πρωταγωνιστών.

"Lions": Ο Ρίτσαρντ Γκαντ του "Baby Reindeer" επιστρέφει με νέα σειρά σε παραγωγή HBO και ΒΒC

O Σκωτσέζος δημιουργός που καθήλωσε το παγκόσμιο κοινό με το αυτοβιογραφικό "ταρανδάκι" του Netflix έχει πολλά ακόμα να πει.

Kαλοκαιρινές προβολές στο Netflix με παλιές και νέες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ

Από 1 Ιουλίου η streaming πλατφόρμα ανανεώνει το τηλεοπτικό της μενού με νοσταλγικά αλλά και ολοκαίνουρια φιλμ, τηλεοπτικές πρεμιέρες και νέες σεζόν σειρών.

ERTFLIX: Η ιστορία της Ελλάδας στο "COSMOTE HISTORY Ντοκιμαντέρ"

H ελληνική πλατφόρμα φιλοξενεί μια πλούσια σειρά ντοκιμαντέρ που χωρίζεται σε 8 μέρη και διεισδύει σε συγκλονιστικά κομμάτια του ελληνικού παρελθόντος.