Δυο ευρωπαϊκά φιλμ κάνουν πρεμιέρα στο Novacinema1 και αξίζουν την προσοχή σας

Ένα υποψήφιο για Όσκαρ ιρλανδικό δράμα και ένα ατμοσφαιρικό γαλλικό θρίλερ έρχονται σύντομα στη μικρή οθόνη από τη Nova.

The Quiet Girl The Quiet Girl

Το Ήσυχο Κορίτσι (The Quiet Girl, 2022)

Στην Ιρλανδία του 1981, η μικρή Κάιτ, κόρη μιας φτωχής, πολυμελούς οικογένειας, θα περάσει το καλοκαίρι με ανάδοχους γονείς λόγω της νέας εγκυμοσύνης της μητέρας της. Θα ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά ενώ μεταξύ των θετών γονιών της υποτίθεται πως δεν υπάρχουν μυστικά, εκείνη θα ανακαλύψει ένα. Υποψηφιότητα για Όσκαρ διεθνούς ταινίας για ένα γλυκόπικρο, ειδυλλιακό στην όψη και μελαγχολικό στη διάθεση χρονικό ενηλικίωσης, το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις με τα καθαρά, τρυφερά συναισθήματά του. Σε σκηνοθεσία Κόλουμ Μπερέιντ, με τους Κάθριν Κλιντς, Κάρι Κρόουλι και Άντριου Μπένετ.
Κυριακή 30 Ιουνίου Novacinema1 στις 22:00

Amants
Amants

Εραστές (Amants, 2020)

Η Λιζά και ο Σιμόν είναι αχώριστοι, ερωτευμένοι τρελά από τα εφηβικά τους χρόνια. Ένα τραγικό γεγονός θα αναγκάσει τον Σιμόν να εξαφανιστεί από τη ζωή της Λιζά, ενώ εκείνη περιμένει μάταια νέα του. Τρία χρόνια αργότερα οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν ξανά σε ένα νησί του Ινδικού ωκεανού, εκείνη όμως είναι πλέον παντρεμένη με τον επιχειρηματία Λεό. Ερωτικό νεονουάρ με ένα δυναμικό τρίο χαρακτήρων κι ερμηνειών. Πιστό στο σεναριακό manual και την ατμόσφαιρα του είδους, γι’ αυτό και προβλέψιμο στην εξέλιξή του. Σε σκηνοθεσία Νικόλ Γκαρσιά, με τους Πιέρ Νινέ, Μπενουά Μαζιμέλ και Στέισι Μάρτιν.
Τρίτη 2 Ιουλίου Novacinema1 στις 22:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα θα δούμε τον Ιούλιο στο Cinobo

Το ελληνικό streamer ανανεώνει την ατζέντα του με μια καλτ βρετανική σειρά, δροσερές κινηματογραφικές πρεμιέρες και αγαπημένα σύγχρονα φιλμ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/07/2024

Ιούλιος στο Disney+ με "The Bear", νέους "Simpsons" και πολλά ακόμα

Η streaming πλατφόρμα "φορτώνει" πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια και πρωτότυπες ταινίες για ένα ψυχαγωγικό καλοκαίρι.

Οι "Μαμά-δες" επιστρέφουν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1

Με το θέμα της μητρότητας στο επίκεντρο, η αγαπημένη εκπομπή που αφορά κάθε οικογένεια επιστρέφει για 5η χρονιά.

"Τα Όπλα του Χόλιγουντ": Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ που βλέπουμε από σήμερα στο ACTION 24

Μια εκ των ένδον ματιά στα στα κινηματογραφικά και τηλεποπτικά σετ όπου γυρίστηκαν απαιτητικές σκηνές δράσης, με όπλα σε ρόλο συν-πρωταγωνιστών.

"Lions": Ο Ρίτσαρντ Γκαντ του "Baby Reindeer" επιστρέφει με νέα σειρά σε παραγωγή HBO και ΒΒC

O Σκωτσέζος δημιουργός που καθήλωσε το παγκόσμιο κοινό με το αυτοβιογραφικό "ταρανδάκι" του Netflix έχει πολλά ακόμα να πει.

Kαλοκαιρινές προβολές στο Netflix με παλιές και νέες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ

Από 1 Ιουλίου η streaming πλατφόρμα ανανεώνει το τηλεοπτικό της μενού με νοσταλγικά αλλά και ολοκαίνουρια φιλμ, τηλεοπτικές πρεμιέρες και νέες σεζόν σειρών.

ERTFLIX: Η ιστορία της Ελλάδας στο "COSMOTE HISTORY Ντοκιμαντέρ"

H ελληνική πλατφόρμα φιλοξενεί μια πλούσια σειρά ντοκιμαντέρ που χωρίζεται σε 8 μέρη και διεισδύει σε συγκλονιστικά κομμάτια του ελληνικού παρελθόντος.