Οι δυο νέες σειρές του Apple TV που ανυπομονούμε να δούμε το καλοκαίρι

Ταίκα Γουαϊτίτι και Νάταλι Πόρτμαν μας έχουν ήδη πείσει πως τα "Time Bandits" και "Lady in the Lake" θα είναι δυο από τα τηλεοπτικά highlight του Ιουλίου.

Time Bandits Time Bandits

Time Bandits

O Τάικα Γουαϊτίτι, γνωστός για τις ταινίες του "What We Do in the Shadows" και "Τζότζο", αλλά και για την εκκεντρική πειρατική σειρά "Our Flag Means Death", πιάνει στα χέρια του καλτ φιλμ "Υπέροχοι Ληστές και τα Κουλουβάχατα της Ιστορίας" (1981) που είχε σκηνοθετήσει μαεστρικά ο Τέρι Γκίλιαμ ("Οι Δώδεκα Πίθηκοι", "Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας"), με πρωταγωνιστές τους Σον Κόνερι, Τζον Κλιζ, Μάικλ Πέιλιν (ο οποίος είχε αναλάβει και ρόλο συν-σεναριογράφου) και Σέλι Ντουβάλ. Περίπου τέσσερις δεκαετίες αργότερα, η νοσταλγική ταινία φαντασίας μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη από τον ιδιόρρυθμο ποπ δημιουργό, με την αγαπημένη όλων Λίσα Κούντροου σε α' γυναικείο ρόλο. Χωρισμένη σε δέκα επεισόδια, η νέα σειρά μας συνεπαίρνει σε ένα κυνήγι θησαυρού που δεν υπακούει στους νόμους της φυσικής ή της λογικής, με οδηγό ένα νεαρό αγόρι που γίνεται μέλος μιας ομάδας νάνων, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στον χρόνο.
Πρεμιέρα 24/7

Lady in the Lake
Lady in the Lake

Lady in the Lake

Η Νάταλι Πόρτμαν πρωταγωνιστεί, επιτέλους, σε τηλεοπτική σειρά. Και αυτό από μόνο του είναι λόγος για να δούμε το "Lady in the Lake". Ισορροπώντας μεταξύ κοινωνικού δράματος και θρίλερ, η μίνι σειρά της Άλμα Χαρ'ελ ("Honey Boy") βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ-σέλερ της Λόρα Λίπμαν, μια ιστορία που διαδραματίζεται στην Βαλτιμόρη της δεκαετίας του '60 και επικεντρώνεται στις ζωές δυο πολύ διαφορετικών γυναικών, οι οποίες συνδέονται απροσδόκητα. Η πληκτική καθημερινότητα της Μάντι (Πόρτμαν), μιας Εβραία νοικοκυράς, διαταράσσεται από την άλυτη υπόθεση δολοφονίας της Κλεό (Μόουζες Ίνγκραμ), μιας μαύρης γυναίκας. Ο μυστηριώδης θάνατος της Κλεό, η οποία ήταν πέρα από μητέρα και ενεργή εκπρόσωπος της κοινότητάς της, θα γίνει η αφορμή για την Μάντι να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα της και να ασχοληθεί με την ερευνητική δημοσιογραφία. Όμως η εμμονική στάση της απέναντι στην υπόθεση, ενέχει κινδύνους για την ίδια και τους γύρω της.
Πρεμιέρα 19/7

Δείτε το τρέιλερ του "Lady in the Lake":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.