"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.

'Fantasmas' 'Fantasmas'

Με καταγωγή από το Ελ Σαλβαδόρ, ο ιντριγκαδόρικος δημιουργός της σειράς "Los Espookys" (2018-2022) και της μεγάλου μήκους "Problemista" (2023) με την Τίλντα Σουίντον, επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη μίνι σειρά ανθολογίας "Fantasmas", αναλαμβάνοντας τριπλό ρόλο: σκηνοθέτη, σεναριογράφου και πρωταγωνιστή. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο γνωστό φεστιβάλ του Τέξας ATX TV Festival στις 30 Μαΐου, και αργότερα στο MAX στις 7 Ιουνίου.

Στο "Fantasmas", ο Τόρες υποδύεται τον Χούλιο, μια μυθοπλαστική εκδοχή του εαυτού του, ο οποίος ξεκινά ένα οδοιπορικό σε μια "πειραγμένη" Νέα Υόρκη του σήμερα. Αφορμή, η αναζήτηση του χαμένου σκουλαρηκιού του, φτιαγμένο από χρυσό μαργαριτάρι. Αναπόφευκτα, θυμόμαστε τον γνωστό πίνακα του Ολλανδού Γιοχάνες Βερμέερ (1665) που ενέπνευσε το μυθιστόρημα της Τρέισι Σεβαλιέ (1999) και την κινηματογραφική μεταφορά του από τους Πίτερ Γουέμπερ και Ολίβια Χέτριντ (2003), και το θεατρικό του 2008. Ως βασικός πρωταγωνιστής, ο Τόρες είναι το νέο "Κορίτσι με το μαργαριτένιο σκουλαρίκι", ενώ ως δημιουργός προσδίδει την δική του σουρεαλιστική νότα στην ιστορία, εμπλουτίζοντάς την με στοιχεία horror και σκοτεινής κωμωδίας.

"Fantasmas"

Σε δεύτερη σκέψη, μπορούν να προκύψουν παραλληλισμοί και με το άρτιο "Poker Face" των Ράιαν Τζόνσον και Νόρα και Λίλα Ζούκερμαν, με πρωταγωνίστρια την Νατάσα Λιόν. Και αν τα προαναφερόμενα δεν έχουν καταφέρει να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, σίγουρα θα το κάνει η λίστα ονομάτων που συμπληρώνουν το καστ: Έμα Στόουν (σε ρόλο και εκτελεστικής παραγωγού), Στιβ Μπουσέμι, Πολ Ντάνο, Αλέξα Ντέμι, Τζούλια Φοξ, Έιντι Μπράιαντ, Μπάουεν Γιανγκ και Κιμ Πέτρας. Η συνάφεια του καστ με την ιστορική κωμική εκπομπή SNL (Saturday Night Live), από την οποία έχουν περάσει σχεδόν όλοι, δεν είναι τυχαία, μιας και ο Τόρες έχει επίσης συμμετάσχει στην ομάδα σεναριογράφων που επιμελούνται τα κωμικά σκετς, το 2017. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.