3+1 σειρές που περιμένουμε να επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2024

Τέσσερις αγαπημένες σειρές κάνουν comeback με πολυαναμενόμενους νέους κύκλους επεισοδίων, που θα κυκλοφορήσουν στο streaming τους καλοκαιρινούς μήνες.

Only Murders in the Building Only Murders in the Building

Only Murders in the Building, 4η σεζόν

Η πρωτότυπη χιτ κωμωδία του Hulu με τις περισσότερες θεάσεις, το "Οnly Murders in the Building" επιστρέφει το 2024 με την τέταρτη σεζόν, από τους δημιουργούς Στιβ Μάρτιν και Τζον Χόφμαν. Το πιο ταιριαστό και αντισυμβατικό πρωταγωνιστικό τρίο των Τσάρλς (Στιβ Μάρτιν), Όλιβερ (Μάρτιν Σορτ) και Μέιμπελ (Σελίνα Γκόμεζ) ετοιμάζονται να λύσουν ένα ακόμα μυστήριο. Το cliff-hanging φινάλε της 3ης σεζόν μάς έκανε από τον περασμένο Οκτώβριο να ανυπομονούμε για το νέο κεφάλαιο της whodunnit σειράς, στο οποίο οι τρεις φίλοι θα προσπαθήσουν να βρουν τον δολοφόνο της Σαζ Πατάκι (Τζέιν Λιντς). Ακόμα πιο ενθουσιασμένοι είμαστε λόγω του συμπληρωματικού καστ: πέρα από την επιστροφή της Μέριλ Στριπ, η οποία έδωσε μια εξαιρετική νότα στην 3η σεζόν ως η ανερχόμενη ηθοποιός Λορέτα Ντάρκιν και ερωτικό ενδιαφέρον του Όλιβερ, στην 4η σεζόν θα δούμε επίσης τους Μόλι Σάνον, Έβα Λονγκόρια, Γιουτζίν Λέβι και Ζακ Γαλιφιανάκις
Πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου, στο Hulu και το Disney+. Δείτε το teaser της νέας σεζόν εδώ.

The Bear
The Bear

The Bear, 3η σεζόν

Mετά από δύο καθηλωτικές σεζόν που χάρισαν στο "The Bear" μια θέση στη λίστα με τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων, 10 βραβεία Emmy και 3 Χρυσές Σφαίρες, το αγαπημένο ensemble καστ επιστρέφει στη χαοτική κουζίνα του Σαν Φρανσίσκο για την 3η σεζόν. Ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός Κρίστοφερ Στόρερ διατηρεί το πόστο του, και μαζί του συνεχίζουν οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Τζέρεμι Άλεν ΓουάιτΆϊο Εντεμπίρι και Έμπον Μος ΜπάκραχΆμπι Έλιοτ, Λάιονελ Μπόις, Λίζα Κολόν-Ζέγιας, και Μάτι Μέιθσον, ενω ο Όλιβερ Πλάτ και η Μόλι Γκόρντον συνεχίζουν σε επαναλαμβανόμενους ρόλους.
Πρεμιέρα της στις 27 Ιουνίου, στο Ηulu και το Disney+. Δείτε το teaser της νέας σεζόν εδώ.

House of the Dragon
House of the Dragon

House of the Dragon, 2η σεζόν

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα της 1ης σεζόν, το "Ηοuse of the Dragon" επιστρέφει, με πρωταγωνίστριες τις Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ. Το prequel του "Game of Thrones", με πρωταγωνίστριες ανατρέχει 200 χρόνια πρίν από την εποχή που διαδραματίζεται η επική πρωτότυπη σειρά, ενώ η επερχόμενη σεζόν διαδραματίζεται στον απόηχο του θανάτου του Βασιλιά Βίσερις. Η κόρη του, Rhaenyra (Ντ'άρσι), και η γυναίκα του, Alicent (Κουκ), οι οποίες υπήρξαν παιδικές φίλες, έρχονται σε ρήξη για την διεκδίκηση του θρόνου. Αυτή η σύγκρουση θα είναι μόνο η αρχή ενός εμφυλίου. 
Πρεμιέρα στο ΗΒΟ στις 16 Ιουνίου και στο Vodafone TV στις 17 Ιουνίου. Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν εδώ

Emily in Paris
Emily in Paris

Η Έμιλυ στο Παρίσι (Emily in Paris), 4η σεζόν 

Ένα από τα πρόσφατα feel-good χιτ του Netflix, "Η Έμιλυ στο Παρίσι" (με την υπογραφή του δημιουργού του "Sex and the City", Ντάρεν Σταρ) ακολουθεί τις περιπέτειες μιας νεαρής Αμερικανίδας (Λίλι Κόλινς) καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ζωή στη γαλλική πρωτεύουσα, και να διαχειριστεί ό,τι προκύπτει... Η 3η σεζόν ήταν γεμάτη "drama drama drama", με αποκορύφωμα τη διάλυση του γάμου της Καμίλ (Καμίλ Ραζάτ) και του Γκάμπριελ (Λούκας Μπράβο), με τον οποίο η Έμιλυ είναι ερωτευμένη. Η πρωταγωνίστρια χωρίζει με το αγόρι της Άλφι (Λουσιάν Λάβισκαουτ), και στην νέα σεζόν περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό το σαπουνοπερικό love story. 
Η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει στο Netflix σε δύο μέρη, στις 15 Αυγούστου και τις 12 Σεπτεμβρίου. Δείτε το πρόμο με τους συντελεστές της σειράς εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.