Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

The Responder The Responder

The Responder (2η σεζόν)

Στο τέλος του 1ου κύκλου ο Κρις υποσχέθηκε να αφήσει πίσω του την παρανομία. Ο πόλεμος μεταξύ των κορυφαίων εμπόρων ναρκωτικών, όμως, θα τον παρασύρει και πάλι. Η Ρέιτσελ, η πρώην συνεργάτης του, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή και την καριέρα της, όμως συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται στο πλευρό της κάποιον που να παρακάμπτει τους κανόνες. Καθώς οι δύο τους βυθίζονται στον κόσμο του εγκλήματος, θα πρέπει να βασιστούν ο ένας στον άλλο για να σωθούν.
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αγγλία: Δευτέρα 6/5, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

Anne Rice's Interview with the Vampire
Anne Rice's Interview with the Vampire

Anne Rice’s Interview With The Vampire (2η σεζόν)

Τα γεγονότα της 2ης σεζόν διαδραματίζονται το 2022, με τον Λουί να αφηγείται την ιστορία του μετά τα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Ορλεάνη το 1940 όταν ο ίδιος και η Κλαούντια προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Λεστάτ. Η περιπέτεια συνεχίζεται καθώς ο Λουί και η Κλαούντια δραπετεύουν στην Ευρώπη προς αναζήτηση των βρικολάκων του Παλαιού Κόσμου και το Theatre Des Vampires στο Παρίσι. Εκεί ο Λουί συναντά τον βρικόλακα Αρμάν, κάτι που θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες.
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αμερική: Δευτέρα 13/5, 23.00, COSMOTE SERIES HD.

Evil
Evil

Evil (4η σεζόν)

Στο φινάλε της σειράς, οι Κίρστεν, Ντέιβιντ και Μπεν συνεχίζουν να λύνουν μία σειρά από ανατριχιαστικές υποθέσεις, που περιλαμβάνουν παράξενη τεχνολογία, δαιμονισμένα ζώα, αλλά και δαιμονικές δυνάμεις. Παράλληλα, καλούνται να διαχειριστούν την πιθανή διάλυση της ομάδας τους, λόγω οικονομικών περιορισμών.
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αμερική: Παρασκευή 24/5, Paramount+ branded destination.

The Outlaws
The Outlaws

The Outlaws (3η σεζόν)

Με τον αρχηγό της εγκληματικής συμμορίας με το παρατσούκλι "The Dean" να βρίσκεται στη φυλακή και να περιμένει τη δίκη, οι "Παράνομοι" συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά. Ωστόσο, η ξαφνική επιστροφή ενός δικού τους μέλους που κρύβει ένα θανατηφόρο μυστικό, τους βυθίζει ξανά στο χάος. Καθώς ένα ανθρωποκυνηγητό πλησιάζει, τα μέλη της ομάδας πρέπει να εξερευνήσουν τις περίπλοκες σχέσεις τους για να αποδείξουν την αθωότητά τους.
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αγγλία: Σάββατο 25/5, 22:00, COSMOTE SERIES HD.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.