Δυο αφιερώματα από το Vodafone TV που αξίζουν την προσοχή σας

Η streaming πλατφόρμα εστιάζει σε δυο διαφορετικές αλλά εξίσου ενδιαφέροντες θεματικές μέσα από σειρές και ταινίες των τελευταίων χρόνων.

Chernobyl Chernobyl

Aφιέρωμα Real Stories

Ιστορίες βγαλμένες από την ίδια τη ζωή, αληθινές ιστορίες πραγματικών προσώπων που ενέπνευσαν τις καλύτερες ταινίες, ντοκιμαντέρ και animation που με τη σειρά τους φτιάχνουν τη πιο πλούσια λίστα από τα μεγαλύτερα στούνιο των ΗΒΟ, Disney+, Warner και Viaplay που παίζουν δυνατά και αποκλειστικά στο Vodafone TV. ​

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει συνολικά 21 τίτλους, μεταξύ άλλων το καθηλωτικό "The Janes" και τη συγκλονιστική μίνι σειρά "Chernobyl" από το ΗΒΟ μέχρι το "Pam & Tommy" και τον "Τιτανικό" στο Disney+ και από το "Zodiac" του Ντέιβιντ Φίντσερ μέχρι το "Max Verstappen: Anatomy of a Champion" και το "Palme: The Murder Investigation" από τον κατάλογο του Viaplay.

Pablo
Pablo

Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό (2 Απριλίου) με τη σειρά "Pablo"

Η παιδική σειρά "Pablo" αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πώς τα άτομα με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους. Κάθε επεισόδιο της σειράς διαρκεί περίπου 10' και διηγείται μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αυτισμό μέσα από τα μάτια του Pablo, συνδυάζοντας ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια, με τους 2 μεταγλωττισμένους στα ελληνικά, κύκλους να διατίθενται αποκλειστικά στο Vodafone TV, όπου για τις ανάγκες μεταγλώττισης της σειράς επιλέχθηκαν μέσα από ακροάσεις άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού ώστε να δώσουν φωνή στους πρωταγωνιστές, σε συνεργασία με την Happy Act, μια ενέργεια πρωτοπόρα στα ελληνικά δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.