Η Λίσα ΜακΓκι των "Derry Girls" επιστρέφει στο Netflix με το "How to Get to Heaven from Belfast"

Μια νέα σειρά από την Ιρλανδή δημιουργό είναι στα σκαριά.

Derry Girls Derry Girls

Υπογράφοντας την κατακλείδα του σαρωτικού "Derry Girls" τον Μάιο του 2022, η Λίσα ΜακΓκι επιστρέφει και πάλι σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή να αφηγείται γυναικείες ιστορίες εμπνευσμένες από το βίωμά της. Με το "How to Get to Heaven From Belfast" (το οποίο πέρασε από το βρετανικό Channel4 στο Netflix) η δημιουργός εγκαταλείπει την εφηβεία και, πάλι με φόντο την πατρίδα της, Ιρλανδία, περνά στις δυσκολίες της ενήλικης ζωής. 

Lisa MacGee
Lisa MacGee

Iσορροπώντας μεταξύ κωμωδίας και θρίλερ, το "How to Get to Heaven From Belfast" ακολουθεί τις μακροχρόνιες φίλες Saoirse, Robyn και Dara. "Η έξυπνη, χαοτική τηλεοπτική συγγραφέας Saoirse, η γοητευτική, αγχωμένη μητέρα τριών παιδιών Robyn και η αξιόπιστη, φροντιστική Dara κάνουν κολλητή παρέα από το σχολείο. Τώρα, στα τέλη της δεκαετίας των 30, αλλά ακόμα το ίδιο δεμένες, αυτές οι τρεις φίλες πρόκειται να ξεκινήσουν την πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής τους", αναφέρει η σύνοψη της σειράς.

"Όταν φτάνει ένα email που τους ενημερώνει για τον θάνατο του αποξενωμένου τέταρτου μέλους της παιδικής τους παρέας, της Greta, μια σειρά από απόκοσμα γεγονότα στην κηδεία της τους βάζει σε μια σκοτεινή, επικίνδυνη και ξεκαρδιστική οδύσσεια στην Ιρλανδία και πέρα από αυτήν, καθώς η κάθε μία προσπαθεί να βρει την αλήθεια του παρελθόντος. Μια ιστορία για τη φιλία, τη μνήμη και για το τι συμβαίνει όταν η ζωή δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως την περίμενες".

Τη σειρά, η οποία θα αποτελείται από 8 επεισόδια, σκηνοθετεί ο Μάικλ Λένοξ ("Derry Girls”, "Say Nothing”), ενώ το καστ και η ημερομηνία κυκλοφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.